Mens Magazine Gallery

Mens Magazine Gallery

Læs vores mandeblad galleri for en liste over de mest populære mænds publikationer på tryk i dag. Uanset hvad dine interesser eller hobbyer kan være, der er sikker på at være et magasin til perfekt passer til dig.

Mænds Magazine Gallery List

Mandeblade har artikler om en bred vifte af emner fra sport, politik og rejser til de nyeste mænds mode. Mange magasiner har eksisteret i år, mens andre kan være nye til tribunerne. Mange mænd henvende sig til siderne i deres foretrukne blade til at fange op på de seneste nyheder og trends. Nogle af de mest populære magasiner for mænd er angivet nedenfor i vores mandeblad galleri.

GQ

GQ, eller Gentlemen kvartalsmeddelelse, blev introduceret i 1957 som et månedligt magasin. Kendt som fornemme og sofistikerede, magasinet er målrettet den metroseksuelle mand ved at tilbyde en bred vifte af emner i hvert nummer herunder mode, stil og fitness. GQ også anmeldelser på musik, politik, film og bøger foruden interviews med bemærkelsesværdige skuespillere, musikere og sports-tal. GQ 's motto er "Look Sharp og Live Smart." GQ udskriver 12 spørgsmål om året, og prisen for et enkelt spørgsmål er $ 3.50.

Esquire

Esquire er en prisbelønnet magasin for mænd. Det har været på tryk i mere end 70 år. Esquire startede som en vovet offentliggørelse, men har omdannet til et magasin for veluddannet og raffinerede mænd. Esquire tilbyder artikler om en bred vifte af emner, herunder politik, sport, rejser, trendy produkter og mode. En af Esquire mest bemærkelsesværdige kolonner er de årlige Tvivlsomme Achievement Awards, der genkalder usædvanlige begivenheder i det foregående år. Der er 12 spørgsmål om året og et enkelt spørgsmål koster $ 3,99.

Detaljer

Detaljer tilbyder det nyeste inden for mænds mode, tøj, nyheder, underholdning, rejser og tendenser. De har også bryde historier om berømtheder, film og musik. Udstyr gadget købe guider, grooming råd og stil fora så godt. En enkelt nummer af Details koster $ 3,00 med 10 spørgsmål kører årligt.

Maxim Magazine

Maxim Magazine er mandens ultimative guide til spil, gear, film, musik og de nyeste trends. Det er et internationalt magasin, der har været en industri leder siden 1999. Maxim 's månedlige covers har de hotteste kendisser og deres sider er fulde af billeder og artikler, der appellerer til mænd med forskellige interesser. Maxim koster 4,99 dollars for en enkelt problem med 12 spørgsmål udskrives årligt.

FHM

FHM, eller Til Ham Magazine, blev trykt hver måned i USA fra 1995 til 2007. FHM afbrudt sin USA trykte udgave efter udstedelsen af marts 2007 og har henvendt sig til en all-digital format med lanceringen af FHM Online. FHM onlinefunktioner profiler af sportsstjerner, film, musik, gadgets, boganmeldelser, sladder og mænds mode skud. FHM udgiver stadig udskrive kopier af deres blad i lande som Rusland, Spanien, Filippinerne, Portugal og Grækenland.

Mere om mandeblade

Ud over fantastiske fotos, mandeblade tilbyder stil rådgivning, mode tips, scoop på de nyeste trends og gadgets, foruden nyheder og underholdning. Der er snesevis af blade på tribunerne sikker på at behage enhver mand og imødekomme sine særlige interesser. Yderligere magasin oplysninger, skal du sørge for at tjekke ud elske at vide Top 10 Magazine List for mænd.