Mens Cotton Banded Collar Pullover Shirt

Mens Cotton Banded Collar Pullover Shirt


En mænds bomuld stribede krave pullover shirt er en klassisk, rustikt udseende, som aldrig rigtig faldet helt ud af stil. Slidt med tillid, kan det være en fed erklæring i en mands garderobe.

Definition en Herre Cotton Banded Collar Pullover Shirt

Det er almindeligt for folk at skære nogen banded-krave skjorte i en stilistisk genre, men virkeligheden er, at der er enorme forskelle på, hvad der ligger under kraven. Stribede kraver er undertiden bruges i nouveau-stil business skjorter (eller endda nogle futuristiske jakkesæt), men de er en designers idé, ikke en del af en tradition.

Mændenes bomuld stribede krave pullover shirt, på den anden side, er meget en skjorte med en historie bag det. Cowboys som Wyatt Earp wore skjorter med en banded krave og pullover stil forudsat holdbarhed, bekvemmelighed og et nik i retning af lovligheden af ​​en stivet krave tilbage i 1800-tallet.

Banded Collar Lines

I overensstemmelse med denne tradition, virksomheder som vestlige Emporium har et stort udvalg af banded krave skjorter, både i den traditionelle bomuld og også i mere eksotiske stoffer som silke og hør. Forskellige mønstre og farver er også tilgængelige til at fuldføre en vestlig ensemble.

Det er alle i Collar

Mens snit af skjorten er altid vigtigt i tilfælde af bomuld banded pullover skjorte, kraven bliver den del, der trækker øjet. Traditionelt kraven er hvid, i modsætning til pastelfarver af skjorten, men lejlighedsvis andre farver (eller den samme farve eller mønster som skjorte krop) anvendes.

Den virkelige ekspression i kraven faktisk ligger i bredden af ​​det. Mindre kraver er kun tre-kvart tomme i størrelse, med større bredder indebærer en mere formel og stiliseret look. På et tidspunkt nedskæringen af ​​kraven skal "hak" i centrum, hvor de to halvdele af skjorte mødes, for at holde mandens adamsæble bliver irriteret. Nogle gange er det firkantede-cut hak, men mere almindeligt, at de vil have kurver, der går ned til knap i halsen.

Mens de fleste af de skjorter er slidt i en afslappet måde, med kraven opknappet, er der også mulighed for at knappen øverst for et mere formelt look, eller endda investere i en knap hætte, der fungerer som et stykke af mænds smykker. Ligesom manchetknapper, denne knap cap er meget et spørgsmål om personlig udtryk og smag.

Tage den ud af West

Mens banded krave skjorte normalt er forbundet med den amerikanske Frontier stil af tøj, det virkelig spor sin slægt tilbage til den victorianske æra og engelsk couture. Derfor har den stribede krave skjorte blevet en favorit blandt de "steampunk" stil entusiaster, som kombinerer den klassiske stil med et futuristisk udseende minder om en Jules Verne roman.

Andre designere har bragt stribede krave pullover i den moderne stil ordforråd med alternative materialer og kun små variationer i snit. Eksempelvis Travelsmith, den velkendte leverandør af mænds rejse tøj, har en bomuld button-down version af den stribede krave, der er teflonbelagt, hvilket gør det krølle og smudsafvisende samt. En anden form for banded-krave skjorte, den "perfekte Vacation Shirt," kommer i mange farver til at supplere din garderobe.

Mens banded krave er ikke så populær som den moderne spidse fold-over kraver, bevarer et sted både blandt vestlige slid entusiaster og nogen på udkig efter et mere åbent, behageligt udseende for deres skjorter.