Menneskets View: Hvilke Kvinder bør aldrig starte et forhold?

Det ser ud til, at svaret på dette spørgsmål er enkelt - stridbare, egoistiske dem og udsat for løgne, med ingen tegn på en god uddannelse. Men dette sarkastisk siger.

Menneskets View: Hvilke Kvinder bør aldrig starte et forhold?

Hvis du ikke har brug for et forhold, er det bedre ikke at starte den, ikke at forstyrre din og din partners liv, og måske en andens. Mange kvinder tror, ​​de er klar til et forhold, når det i virkeligheden ikke er det så. De kun gøre deres barndom drømme sandt. Når man står med den virkelighed, de hurtigt skuffet.

Så der er kvinder, der ikke bør starte et forhold, for ikke at blive skuffet og ikke tortur manden ved siden af ​​dem.

Jeg vil fortælle dig, hvordan du regne dem ud. (Portrættet, selvfølgelig, er kollektivt - især indsamlet gennem personlig erfaring, mine venners erfaringer, og at de sociale netværks medlemmer).

De er udiplomatisk

Meget ofte kan nogle af deres partners vaner gøre dem rasende, men i stedet for at diskutere dette med en mand, de klager til deres venner eller forældre - hendes eller hans (denne indstilling er især "effektiv").

De er arrogante

Især i forhold til "lavere klasse" mænd.

De er infantil

Det vil sige, de opfatter forholdet til en partner som en hyldest, formentlig som følge af barndommen model, når et barn får mad og andre ting gennem forholdet til forældrene. Løbetid, efter min mening, er, når et forhold opfattes uafhængigt af noget - når stedet for panik, tror du, hvordan du kan løse problemet. Det er en skam, at denne kvalitet er uløseligt forbundet med få kvinder.

De er utålmodige

Det er blevet bevist i praksis, at mange ægteskaber er mislykkedes på grund af forhastede konklusioner, og "fatal" ord sagde til partneren. Du vil ikke tro, hvor dumme mænd kan kun handle, fordi de bliver rusket på - det gør dem så nervøs.

De har komplekser

I stedet for at diskutere problemer med manden, de undertrykker deres utilfredshed, som ikke desto mindre vokser som en snebold.