Memo Eksempler

Memo Eksempler

Leder du efter f.eks memoer at bruge som retningslinjer til at oprette dokumenter i dit eget? Her er en downloades fill-in memo formular, du kan bruge til at oprette dine egne dokumenter, ledsaget af tips memo-skrivning og et par komplet eksempel notater.

Udskriftsvenlig Fill-In Memo Form

Klik på billedet ovenfor for at få adgang til et fill-in form, der kan downloades, som du kan bruge som en skabelon til at oprette dine egne notater.

Hvis du vil bruge skabelonen, skal du blot klikke i dokumentet for at indtaste dine oplysninger. For eksempel kan du klikke for at angive afsenderens navn, modtagerens navn og navnet på personer, der modtager kopier. Du kan også indtaste den aktuelle dato og indtast din egen emnelinjen. Klik i tekstområdet for at fjerne prøve tekst og tilføje dine egne. Du kan gemme dokumentet på din computer eller en hoppe drev, så du har en permanent registrering af notatet, du opretter, samt en udfyldt memo, som du kan bruge som udgangspunkt, når du skriver lignende dokumenter i fremtiden.

Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsområdet, så tjek disse nyttige tips.

Endnu et eksempel memoer Baseret på Purpose

De fleste business notater er skrevet til en af ​​tre formål:

  1. Overtale læserne til at gøre noget
  2. Kommunikere et direktiv
  3. Yde teknisk information

Her er eksempler på hver type.

1. Persuasive Memo Eksempel

Dit navn
Din adresse
Din by, din tilstand Postnr / Postal Code

Memo

Til: Navn (e) af modtagere
CC: Navn (e) på personer, der modtager karbonkopier
Fra: Navn på afsender
Dato: Måned, dag, årRe: Behov for ny memo Format


Jeg har bemærket, at vi ikke synes at være i stand til at kommunikere vigtige ændringer, krav og statusrapporter i hele virksomheden så effektivt som vi burde. Jeg foreslår at udvikle en konsekvent memo format, genkendes af alle medarbejdere som de officielle middel til at kommunikere virksomhedens direktiver.

Mens jeg ved, at dette virker som en simpel løsning, jeg tror, ​​det vil skære ned på unødvendige e-mail, forbedre universel kommunikation og tillade personale til at gemme de nødvendige oplysninger til senere henvisning. Tal blandt jer til at bestemme de korrekte punkter memo skriftligt og returnere input til mig med 12 kl September 30. Jeg vil derefter sende en meddelelse til hele personalet vedrørende den nye memo format.

Tak for dit hurtige opmærksomhed omkring sagen.

2. Direktiv Memo Eksempel

Dit navn
Din adresse
Din by, din tilstand Postnr / Postal Code

Memo


Til: Alt personale (eller navnene på specifikke modtagere)
Fra: Navn på afsender
Dato: Måned, dag, årRe: Ny Memo Format Effektiv 1 juni

For at gøre Interoffice kommunikationen lettere, skal du overholde følgende retningslinjer for at skrive effektive notater:

  • Det er klart angive formålet med notatet i emnefeltet og i første afsnit.
  • Hold sprog professionel, enkel og høflig.
  • Brug korte sætninger.
  • Brug kugler hvis en masse information formidles.
  • Læse korrektur før du sender.
  • Adresse notatet til den person (er), som vil gribe om emnet og CC dem der har brug for at vide om den sag.
  • Vedhæft supplerende oplysninger; ikke placere den i selve notatet, hvis muligt.

Venligst sætte dette format til praksis med det samme. Vi sætter pris på din hjælp til at udvikle klare kommunikation. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig.

Tak.

3. Teknisk Memo Eksempel


Dit navn
Din adresse
Din by, din tilstand Postnr / Postal Code

Memo


Til: Navn (e) af modtagere
Fra: Navn på afsender
Dato: Måned, dag, årRe: Update på T-12 Fase Tre forsøg

Som vi træder fase fjerde T-12 test, jeg ønskede at give et fremskridt overblik af fase tre forsøg.

Liget af notatet kan omfatte 2-4 stykker beskriver formålet med notatet. Hvis dette er en længere notat, vil hvert afsnit har en underrubrik til at vejlede læseren gennem dokumentet.

Endelig forfatteren indeholder et resumé afsnit, hvilke funktioner kugler fremhæver de vigtigste punkter i hver foregående afsnit, og konkluderer notatet med en angivet foranstaltninger, som læseren eller forfatter.

Overvej Audience

Modtagere vil forvente et notat til at kommunikere vigtige, rettidig information og bruge en memo format giver konsistens i formidlingen af ​​disse oplysninger.