Melanom at blive helbredt

Forskere har gjort et gennembrud i behandlingen af ​​hudkræft: et nyt lægemiddel er i stand til effektivt at håndtere den dødelige sygdom (på et fremskredent stadium), skriver The Telegraph. Ifølge patienterne, de følte signifikant forbedring efter brug af lægemidlet. Det nye produkt kan eventuelt anvendes til behandling af andre former for kræft.

Melanom at blive helbredt

For første gang har forskere kommet tættere på at finde en kur mod melanom i fremskredne stadier. Indtil nu er den forventede levetid for mennesker med sygdommen var ekstremt lav, de fleste af dem døde inden for få måneder efter at være blevet diagnosticeret.

Vi er ved begyndelsen af ​​en ny æra i behandlingen af ​​kræft ved hjælp af immunsystemet. Professor Peter Johnson fra Cancer Research UK fundament siger, at på grund af den forskning, forskerne var i stand til at forstå, hvad der kræves for at udvikle nye behandlinger til patienter med kræft.

Mens udviklingen af ​​den nye kur, forskerne brugte en kombination af to lægemidler: Ipilimumab og anti-PD1s, som ødelægger kræftcellerne beskyttelse. Læger kan effektivt "reset" patientens immunsystem ved at kombinere disse lægemidler. På Det Europæiske kongres om kræft, siger eksperter, at den innovative behandling har hjulpet hver sjette patient. Kombinationen af ​​lægemidler kan spare mere end halvdelen af ​​patienterne fra at dø.

Avanceret melanom kan være et hærdeligt sygdommen i mere end 50% af patienterne inden for 5-10 år. Alexander Eggermont, generaldirektør for Gustave Roussy Institute of Oncology i Frankrig, siger, at hvis han sagde disse ord for fem år siden, han ville være blevet taget for en galning, men nu er det klart, at sygdommen kan helbredes. De metoder, der blev anvendt tidligere kun kunne stoppe væksten af ​​tumorer.