Mekanisk japansk Beetle Fælder

Mekanisk japansk Beetle Fælder

Kontrovers omgiver brugen af ​​japanske bille fælder. Nogle gartnere siger, at de er nyttige, mens andre hævder, at de rent faktisk tiltrække flere japanske biller til haven.

Om japanske biller

Japanske biller er ikke hjemmehørende i USA. De optrådte første gang i New Jersey, da de spændte en tur ombord planteskoleplanter fra Japan. Uden naturlige rovdyr, de hurtigt spreder sig og i dag er de måske nummer et haven skadedyr. Ifølge det amerikanske Department of Agriculture, japanske biller er en alvorlig landbrugs trussel.

I erkendelse japanske biller

Japanske biller er omkring en halv tomme lang og er en metallisk grøn farve, med en næsten iriserende kvalitet til farven. De har bronze vinger og seks par ben. Larverne ligner hvide larver krøllet i en C-form og de er ofte afdækket, når husejere grave i plænen. De kvindelige japanske bille Burrows ind græsplæne eller jord omkring tre inches under overfladen, lægger sine æg, og dør. Æggene klækkes i det tidlige forår og ændre i pupper, som spiser rødderne af græs og planter. Når de er klar, de omdanne i det sene forår i meget genkendelig bille. Beetle aktivitet stigninger i juni og juli, topper omkring midten til slutningen af ​​juni i de fleste tempererede stater.

Japansk Beetle Fælder

Mekaniske japanske bille fælder, omfatter en pose eller kurv og et lokkemiddel med en duft, der tiltrækker biller. Duften indeholder enten et hormon, der efterligner duften af ​​den kvindelige billen (dermed lokke hannerne), eller en sød lugt, narrer begge køn til at tro ønskelige planter er i nærheden. Når biller ind i fælden, de kravler under en fælg eller afsats og ender i en pose eller beholder. De kan ikke kravle eller flyve tilbage ud forbi fælgen eller afsats og forblive i catch-taske. Boligejere fjerne posen og smide det ud, erstatter posen med en frisk pose til at fortsætte fældefangst biller. De biller dø i fælden.

Sådan bruges

De fleste gartnere anbefaler at placere fælder væk fra haven områder. Duften udgivet af fælder er så stærk, at den nemt kan tiltrække biller fra de tilstødende værfter, som en magnet for store mængder biller. Hvis du placerer fælder i nærheden af ​​din præmie rosenbuske, for eksempel, kan du ende med bare ringer middag bell for hver bille i nabolaget i stedet for at behandle befolkningen ved hånden. Placering af fælder væk fra inficerede eller modtagelige planter guider insekter væk for at minimere skaderne.

Forsigtig

Sørg for at læse instruktionerne helt, før du bruger fælder. Lokkemaden lokkemiddel kan indeholde stoffer giftige for mennesker eller dyr. Følg pakke retninger omhyggeligt og kassér brugte fælder godt væk fra områder, hvor nysgerrige børn eller kæledyr kan undersøge og uheld kommer i kontakt med agn.

Kontrovers

Der er en hel del polemik om brug japanske bille fælder. Mens amerikanske landbrugsministerium siger, de er okay at bruge, forskning på University of Kentucky viste, at ved hjælp af fælder faktisk tiltrækker flere biller til haven, end det dræber. Nogle gartnere nægter at bruge dem og foretrækker spray eller andre metoder. Hvis du beslutter at bruge fælder, så husk at holde dem væk fra din præmie planter og bruge dem kun i den aktive periode, når du ser voksne biller på planter eller i haven. Den duftende agn mister sin effektivitet over tid, og det hjælper ikke at hænge fælder ud året rundt eller for tidligt. Duften aftager før biller søger det.

Alternativer til mekaniske fælder

Integreret skadedyrsbekæmpelse (IPM) praksis anbefales til bedre japanske bille kontrol. Sådanne metoder omfatter plantning af træer, buske og blomster bitre for biller at frastøde dem fra haven. God græsplæne forvaltningspraksis såsom at bruge grub kontrol produkter, som dræber japanske bille larver, før de kan dukke op og skader græsrødder eller haveplanter, reducerer mængden af ​​biller. En organisk plante spray indeholdende neem olie giver effektiv japansk bille kontrol også. Sprøjtes på bladene, det frastøder biller i flere dage. Genanvende, hvis det regner, eller hvis du vand i haven; vand vasker neemolie fra bladene.

Administrer mindre angreb ved blot at bruge en kop kaffe kan eller krukke halvt fyldt med vand og en teskefuld opvaskemiddel. Når du ser en japansk bille, svirp eller skub den ind i beholderen. Sæben vand gør det umuligt for dem at flygte, og de drukner. Kassér vand og biller udenfor, når beholderen bliver fuld.

Beskyt din have

Uanset om du vælger at bruge fælder eller andre metoder, få en hoppe på bille sæson og overvåge haven omhyggeligt. Japansk billeskader kan være grimme eller endda dræbe planterne. Holde dem fra at decimere haven gennem gode skadedyrsbekæmpelse metoder i år.