Meget lille Camping Trailers

Meget lille Camping Trailers


Meget små camping vogne tilbyde enkeltpersoner og familier mange af de luksus og praktisk RV camping, mens de kun kræver et lille fodaftryk og tilbyder nem camping. Det er ikke svært at se, hvorfor mange mennesker vælger denne stil camping.

Hvorfor bruge meget små Camping Trailers?

Der er mange fordele ved meget store autocampere, der tilbyder alle de luksus og bekvemmeligheder. På den anden side kan den nødvendige størrelse blive en stor byrde. Fordi disse campister er så massive, at de er svære at manøvrere, besværlige at sætte op og de tvinger dit køretøj for at forbruge en masse brændstof. På den anden side, meget små campingvogne tilbyder en afvejning - du vil opgive nogle luksus og plads, men du vil få fleksibilitet og frihed.

Fordelene ved små Campers

Når de fleste camping entusiaster ser for små, lette campingvogne, er de på udkig efter visse fordele at disse mindre trailere tilbyder, herunder kriterierne nedenfor.

  • Let til at trække: En masse mennesker, der elsker camping ikke ejer den slags store køretøjer, der er i stand til at slæbe større campingvogne. Den gennemsnitlige køretøj i USA er SUV eller Minibus, typisk med en 3,0 liters motor eller mindre, og en trækkapacitet til trailere, der vejer i gennemsnit 2500 pounds eller mindre. Mange mennesker, der ejer en sedan eller en minivan tror ikke, de kan nyde RV camping; dog mindre trailer campister åbne RV markedet til disse udendørs entusiaster.
  • Low Profile: Normalt store autocampere kræver, at du sikkerhedskopiere forsigtigt ind i en camping stedet, niveau traileren og derefter oprette afstivende ben og andet udstyr på balance og sikre den tunge autocamper. Store campingvogne simpelthen ikke passer ind i de fleste af campingpladser, og i nogle tilfælde de ikke lov til at komme mindre campingpladser. På den anden side, vil mange ultralet eller andre små campingvogne kun tage op rummet af et stort telt, når den er parkeret og sat op. Dette giver dig mulighed for at bruge autocamper i mange flere campingpladser end du kunne med en meget stor RV.
  • Mere økonomisk: Ikke alene koster det langt mindre i brændstof til at trække en campingvogn, der vejer så meget mindre end de store, men det koster også mindre at opvarme eller afkøle mindre rum samt, hvis du bruger en radiator eller et A / C enhed.
  • Mobilitet: I modsætning til større enheder, der kan tage en masse tid til at sætte op, de mindre trailere giver dig frihed til at stuve væk din gear, tilslutte op til din bil og gå til en anden campingplads. Fordi disse mindre campister kræver endnu mindre setup og nedtagning tid end et telt, kan du nyde at flytte fra campingpladsen til campingplads i et brøkdel af tiden.
  • Luksus: Mindre campister helt sikkert mangler mange af de bekvemmeligheder af større campister, men de tilbyder mange bekvemmeligheder som telt camping ikke, såsom off-the-ground sove, et komfur og / eller vask, tør opbevaring og nogle gange endda et toilet eller bruser.

Derudover disse små campister giver langt større beskyttelse mod uventede vejrforhold end telt camping gør.

Det er nemt at se, hvorfor disse små trailer campister tilbyder en perfekt løsning for et stort flertal af campister.

At vælge en lille Camping Trailer

I løbet af de sidste par år, at teknologien af ​​lette materialer avanceret til det punkt, hvor der nu er langt flere muligheder for meget lette campingvogne. Der er fire store klasser af lette campingvogne, der er tilgængelige i dag.

  • Pop-Up Telt Trailers: Pop-up trailere er letvægts telt påhængskøretøjer med hovedparten af boligareal lukket inde i en sammenklappelig telt struktur monteret på toppen af en hård bund. Den sammenklappelige top fører til en meget lettere struktur, der spænder fra så lidt som 1.000 pounds til så meget til 4.000 pounds. En regelmæssig familie køretøj, såsom en sedan eller en minivan kan nemt trække de letteste pop-up telt trailere på markedet.
  • Fiberglass Egg Trailers: På grund af udviklingen af avancerede kompositmaterialer, er de lette støbte glasfiber trailere hurtigt at blive en meget populær mulighed som en lille camping trailer. Selv enheder, der er 17 meter lang og knap syv meter høj kun vejer 2000 pounds. De er fremragende til barske vejrforhold, men deres støbte skaller ikke giver mulighed for udvidet rum i form af dias outs eller udvidelser.
  • Teardrop Trailers: Teardrop trailere er en throwback fra 1930'erne, da de var meget populære. De er fremstillet af aluminium, glasfiber og mange andre materialer, men deres fordel er, at de er let den letteste campingvogn rådighed. På grund af deres lave profil, de normalt vejer mindre end 1000 pounds, men gennem unikke teknik og effektiv udnyttelse af rummet, de giver et behageligt sted at sove og fremragende opbevaring.
  • Ultralet Trailers: Ultra-letvægts rejse påhængskøretøjer er lavet til familier, der ikke har råd til de store campingvogne, men ikke ønsker at give plads og luksus ved at gå med en af de meget mindre påhængsvogne. Disse campingpladser trailere er skaleret ned fra deres større kolleger, så de kan veje mindre end 3000 pounds, men de stadig tilbyde fuldt udstyrede køkkener, badeværelser og masser af sovende plads til en lille familie.

Afsluttende ord

Når du ønsker at opgradere fra telt camping i en trailer, men du vil have en enhed, som du kan trække bag den bil, du allerede ejer, disse mindre camping trailere er den perfekte løsning. Base størrelsen af ​​traileren på køretøjet, som du skal bruge, så du øger din camping komfort så meget som muligt, uden at øge vægten af ​​traileren ud over, hvad din bil kan håndtere. Når du ved, hvilken størrelse trailer, du ønsker, så tal med din lokale RV forhandler. Du vil blive glædeligt overrasket over at opdage, hvor mange muligheder er tilgængelige for dig.