Medusa Halloween Kostumer

Medusa Halloween Kostumer


For et look, der er på en gang skræmmende og sexet, kan trick eller behandlere forsøge Medusa Halloween kostumer. Slangen-ledes Gorgon havde magt til at slå mænd i sten, men din magt kommer til at være langt mere potent og underholdende.

Shopping for Medusa Halloween Kostumer

Selv hvis du ikke er en stor læser af den græske mytologi, du sikkert kender om Medusa, og du har sikkert set hendes billede. Hun var en skønhed, der blev forvandlet til et monster. Hendes hår var en rede af slanger og hendes ansigt blev sagt at være så gruopvækkende, det blotte syn af det viste mænd til sten. Det er et levende billede, og en, der kan gøre for en utrolig kostume.

Start din søgning efter Slinky scariness på Køb Kostumer, som har syv voksne Medusa kostumer at vælge imellem, herunder:

  • Mystic Medusa: Du vil ligne en fantastisk ur gudinde i denne strømmende grøn og sølv halterneck kjole med en lun talje, meget minder om en græsk pige. Kostumet leveres også med sølv glovettes og mere grønt stof fastgjort, en slange hår headpiece og sølv ben bånd.
  • Medusa Deluxe Adult: En meget tætsiddende mørk grøn kjole i en græsk stil med fed sølv trim, en slange armbind og en guld slange headpiece udgør denne kostume. Tilføj guldsko og glitter makeup at gøre udseendet gnistre.
  • Medusa Elite Collection Adult: Denne indstilling har en Grecian kjole i dyb blågrøn med en skinnende top og åbne ærmer, trimmes i guld. Slangen medaljon er især tætsiddende og du får en slange halskæde til øget effekt.

Der er også tre plus size Medusa kostumer, så de curvier pigerne kan have den samme hjerte-stop effekt.

Andre gode kilder til shopping inkluderer:

  • Amazon
  • Fright kataloget
  • Halloween Store

Glem ikke eBay for dem, der kan have bevæget sig fra Medusa og måske kun slidt deres kostume én gang!

Slanger på et hoved

Medusa Halloween Kostumer
Du kan oprette en snaky effekt som du har lyst.

Du behøver ikke at købe et sæt kjole til at have den perfekte Medusa Halloween kostume. Du kan ombryde dig selv i en toga lavet af et ark, eller du ikke engang at være græsk overhovedet. Medusa kunne være en Goth eller punk rocker eller hvad du vil. Men hvad du har brug for, er slangen frisure. Alle slags Medusa headpieces er tilgængelige med nogle omhyggelig shopping, og du kan se lige så skræmmende som du ønsker.

Fire Eyes Joke Shop har en grundlæggende grøn medaljon. En størrelse passer til de fleste, og de grønne slanger alle ser ordentligt truende.

Medusa medaljon rådighed på Halloween Mask funktioner slanger opdrættet op og klar til at strejke. De lange ud i alle retninger, så du vil ikke være i stand til at danse for tæt, men du vil gøre en forskel.

Hjemmelavet Medusa Halloween Kostumer

Er tanken om at lave din egen kostume vende dig til sten? Det bør ikke, fordi at konstruere en Medusa kostume kan være en masse sjov og en måde at være sikker på du vil vende hoveder med din unikke stil.

Da det handler om slangerne beslutte tidligt om hvordan udførlig du ønsker at være. Gummi slanger fra en vittighed shop vil fungere bedst, og disse kan købes billigt. Du kan vind og lim dem omkring en hat base, eller endda bruge wire til at holde dem på plads. Hvis du føler dig meget ambitiøs, kan du køre ledning gennem slanger kroppe, så de står op omkring dit hoved.

Du kan også købe plastik slanger med fuger på de fleste lokale fest og tråd dem til en base. Dette vil være involveret, men de slanger vil vride med din enhver bevægelse, og som vil gøre hele indsatsen værd.

Med hensyn til din kjole og makeup, den slinkier den bedre. En monteret kjole i en fed farve vil blive arrestere og makeup, der sætter ud den kjole og slanger vil garantere du vil være omgivet af beundrere hele natten lang. Vær så fantasifulde som du tør!