Medieval Brætspil

Medieval Brætspil


Medieval brætspil giver et oplysende indblik i middelalderen. Der er mange spil at vælge imellem, uanset om du nyde spil, der spilles i løbet af middelalderen eller rollespil som en middelalderlig karakter.

Nyd Adventure

Medieval brætspil spænder fra de simple pind board type spil, der erobrede opmærksomhed spillere i middelalderen til de meget komplekse strategiske og rollespil spil, fange opmærksomheden fra nutidens bestyrelse spillere.

Discovering Medieval Brætspil

Spil historikere har opdaget mange træ brætspil som bredt blev spillet under middelalderen. Nogle af de spil der menes at være opstået i Egypten, bliver bragt til Europa af sømænd og soldater. Andre spil blev skabt i Europa og var forløberne til flere populære moderne dag brætspil.

Ni Menneskets Morris

Denne pind board-baserede brætspil er nok den mest populære af de middelalderlige brætspil. Det blev først spillet af de gamle egyptere. Spillet blev især nydt i Skandinavien og De Britiske Øer. Det er stadig spilles som Merrels i Frankrig og Mill i Tyskland. Spillerne skiftes til at placere deres pinde på brættet, forsøger at placere tre pinde i træk. Efter at have placeret alle tre pinde, kan spilleren flytte nogen af ​​de tre pinde til en tilstødende hul. En spiller vinder, når kun to af hans eller hendes modstanders pinde er tilbage, eller når hans eller hendes modstander ikke længere flytte en pind.

Fox og Gæs

Denne hoppe brætspil opstod i Nordeuropa i vikingetiden. Spillere kunne flytte enten den ene ræv eller de 13 gæs til ledige tilstødende pletter på brættet. Spillere kan bevæge sig i nogen retning. Spilleren bevæger ræven stykke kunne hoppe endnu et stykke og fjern sprang brik fra brættet. Spilleren flytte gæs stykker kunne ikke springe; kunne dog gæssene omgiver ræven og holde ræven i at hoppe. Ræven forsøgt at fjerne alle de gæs eller lade blot fem eller færre gæs, antallet der kræves for at fange ræven.

Sailors Solitaire

Solitaire var et populært spil af sejlere på Fox og Gæs spillepladen spilles. Matroserne ville placere skibets negle i alle rum på tavlen, forlader center plads åben. Sømanden kunne så springe et søm over en anden, fjerne sprang søm. Formålet med spillet er at fjerne alle de navne, ender med det sidste søm i midten rum af brættet.

Tafl

Denne forløber for skak blev spillet i de skandinaviske lande og i de britiske øer og Tyskland. Det blev spillet fra 400 e.Kr., indtil det 17. århundrede. Spillere ville flytte bundet brikker rundt på et bræt med atten pladser i hver retning. Spillet blev spillet af to mennesker, der fik hver et korps af "brikker", en type bonde. Kun én spillere ville have en konge.

Valhalla

Dette spil bord menes at være opstået i Egypten og blev derefter vedtaget af grækerne og romerne. Spillet bord var udformet som en slange spredt over hele linjen. Slangen er arrangeret i tre rækker med hver tolv pladser. Spillere flyttet deres skibe fra den hjemhavn, i det åbne hav, forbi en ø med et reparationsværft og derefter ind i sidste del af rejsen, hvor spillerne kunne danne blokader under forsøg på at undgå skibsvrag. Hvis spillerne held kunne manøvrere deres skibe gennem slangen, et skib havde mulighed for at afslutte slangens mund og passere ind Valhalla. Den første spiller til at fjerne alle deres skibe fra Slangen var vinderen.

Parchisi

Forløberen for dette spil, kaldet Pachisi, var en favorit spil i det gamle Indien. Under den britiske besættelse af Indien blev spillet taget tilbage til England og til sidst udviklede sig til moderne spil Parcheesi. Spillerne skiftes til at kaste terningerne og ind deres tællere i farvestrålende afsnit af spillepladen.

Alquerque

Denne hoppe og fange brætspil menes at have startet som en gammel arabisk spil. Spillet blev derefter taget til Europa, når Spanien blev invaderet af maurerne. Hver spiller havde tolv brikker, som han eller hun kastede på spillepladen i starten af ​​spillet. Spillere skiftedes hoppe og fange andre spilleres brikker. Spillet sluttede, da en spiller havde mistet alle sine brikker eller var ude af stand til at bevæge sig.

Middelalderlig

Dette brætspil giver 3-5 spillere mulighed for at spille gennem forskellige scenarier, der præsenteres ved at spille kort. Bestyrelsen er udformet som et kort og skildrer flere af de magtfulde lande og enheder i det 13. århundrede i Europa, Nordafrika og Mellemøsten. Spillerne bruge kort-kort og magt-kort for at få kontrol og i sidste ende vinde spillet.

Dungeons & Dragons

I over tredive år har denne klassiske rollespil spil har givet spillerne mulighed for at indtaste en meget kompleks verden af ​​dæmoner, drager og en række andre onde figurer. Mange ekstra scenarier i spillet er tilgængelige sammen med spil tilbehør, herunder våben, værktøj, actionfigurer og historiefortællende elementer såsom magiske værktøj.

Spil om Medieval Times

Mange gamere nyder herlighed og turbulens af middelalderen, nyder de mange figurer, magi, kampe og historie linjer. Selv om disse spil er ikke historisk korrekt, de helt sikkert kan give en eftermiddag eller aften af ​​nydelse og fantasi. Uanset om du ønsker enkelhed af de gamle brætspil eller eventyr af de moderne brætspil, kan middelalderlige spil være en sjov tilføjelse til dit spil bibliotek.