Medier og teenagere

Medier og teenagere


Der har været talrige undersøgelser af massemedier og teenagere. Mens mange mennesker antager, at massemedierne har en dårlig indvirkning på teenagere, kan massemedierne være en magt udnyttes til at fremme positive budskaber til teenagere så godt.

Medier og teenagere i dag

Der er mange reklamer, magasiner og tv-shows rettet specifikt mod teenage befolkning. Ifølge en nylig undersøgelse, teenagere bruger flest penge på musik ud af særlige demografiske. Samme undersøgelse rapporterede, at ud af mere end 800 interviewede teenagere, havde alle tv-apparater og 200 af disse teenagere havde mere end fire tv-apparater i hjemmet. Det ser ud til, at medierne er overalt, og det er rettet mod teenagere.

Negative virkninger af Mass Media

Der er ingen tvivl om, at massemedierne kan spille en rolle i identificerbare risikofyldte adfærd som unges alkoholforbrug, narkotika, eller seksuel aktivitet. En undersøgelse udført af AAP identificerer mængden af ​​tid ved hjælp af massemedierne, som en væsentlig faktor i risikable adfærd. Det skal bemærkes, at det er ikke nødvendigvis den type masse medier, men mængden af ​​tid brugt i den.

Risikobetonet adfærd blevet foreslået?

Fristelsen er at tro, at medierne tyder risikabel adfærd som sex, stoffer og alkohol til teenagere. Mens der er helt sikkert musik med suggestive tekster eller tv med vovet billeder, forskningen viser, at måske spørgsmålet virkelig har mere at gøre med, hvordan teenagere bruger deres tid, eller rettere, hvem de ikke bruger det med. Mens forældre tror måske, at deres rolle i deres teenage liv er diminutiv i forhold til andre faktorer, sandheden er, at forældre er stadig meget indflydelsesrig i livet for deres teenager.

En undersøgelse tyder på, at selv i college, kan forældrene have indflydelse på en teenagers engagement i risikable adfærd. Måske er det ikke, at teenagere, der tilbringer tid med flere medier engagere sig i risikable adfærd oftere, men snarere, at teenagere, der tilbringer en betydelig mængde tid ved hjælp af massemedierne, bruge mindre tid med dem, der ville påvirke dem mest positivt.

Kan Medier Vær positiv?

Men nogle mennesker begynder at udnytte massemedierne til at fremme positive budskaber til teenagere. Da teenagere er gennemsyret af en mediekultur, det giver mening at bruge denne mødested som et middel til at fremme information og uddannelse om en række ting, der påvirker teenagere som spiseforstyrrelser, seksuelt overførte sygdomme, stofmisbrug eller endda selvmord.

Jo mere du ved

Selv om ikke alle "Jo mere du ved" meddelelser er rettet mod teenagere, mange af disse korte 90 minutter reklamer giver meddelelser, som undervisning og oplysning af teenagere i de potentielle konsekvenser af visse former for adfærd. Jo mere du ved har behandlet rygning, dugs, kørsel , selvmord og endda sikker sex.

Dove Real Beauty kampagne

Dove er et godt eksempel på en virksomhed, der har taget alvorligt deres ansvar for at bruge deres reklame for et større gode. Dove Real Beauty kampagne tager sigte på selvværd og endda har været at vælge rigtige kvinder og piger i deres kampagner i stedet for super tynde modeller. Ikke kun, men de har taget en multi-media strategi ved hjælp af en interaktiv hjemmeside og in-person uddannelse for at tilskynde pigerne især at føle sig godt om deres kroppe.Det er umuligt at adskille dine teenagere 'liv fra medierne. Dog kan forældrene gå i spidsen for at begrænse brugen ved at tilbringe mere tid sammen med deres teenagere og konsekvent drøftelse af spørgsmål, der påvirker massemedier og teenagere.