Medicinsk Bill anmeldelse telecommute

Medicinsk Bill anmeldelse telecommute
Distancearbejde er en attraktiv mulighed for folk.

Når du søger arbejde, der giver dig mere fleksibilitet end at gå til et kontor hver dag, hvorfor du ikke overveje en medicinsk regningen anmeldelse telecommute position?

Medicinsk Bill anmeldelse

Medicinske regninger muligvis ikke nøjagtige, når de præsenteres for patienten eller patientens familie til betaling. Mange af dem indeholder fejl, som betyder, at patienter (og deres forsikringsselskaber) ender overbetale for lægelige ydelser. Disse omkostninger er gået sammen til forbrugeren højere præmier for sygesikring.

En medicinsk bill review selskab leverer tjenesteydelser til enkeltpersoner og leverandører af sundhedsydelser. I tilfælde af en individuel, kan den medicinske regningen gennemgang selskab gå over en regning modtaget fra en læge, hospital eller plejehjem for at lede efter fejl. Du kan spørge en af ​​disse virksomheder om hjælp, om du har betalt regningen eller ej. Hvis du har betalt regningen, vil selskabet blive udbetalt en del af det beløb, den kommer sig for dig. I en situation, hvor du ikke har betalt regningen endnu, vil selskabet opkræve et sæt timeløn.

I sundhedssektoren vil blive betalt rimeligt, til de tjenester, de leverer til deres patienter, og spørgsmål omkring forkerte koder eller forsikringsselskab benægtelser, at de skal vente længere på at blive kompenseret for deres arbejde. Deres egne ansatte kan ikke har tid eller ekspertise til at gennemgå hver lovforslag, der blev forelagt for at sikre, at de korrekte koder blev anvendt. Dette er en anden situation, hvor en medicinsk regningen gennemgang selskab kan yde bistand.

Medicinsk Kodning Træning

Hvis du er interesseret i denne type arbejde, vil du først nødt til at tage et kursus i medicinsk kodning. Der er mange muligheder til rådighed for dig, herunder fjernundervisning. Du ønsker måske at overveje uddannelse, som vil hjælpe dig med at få certificeret af en af ​​følgende organisationer:

AHIMA - American Health Information Management Association

AAPC - American Association of Professional Coders

Kom denne betegnelse betyder, at du vil blive betalt mere end en person, der ikke har det. Ifølge MedicalCodingTraining.com kan certificerede medicinske kodere kommandoen på op til 17 procent højere end dem, der ikke har denne status.

Job Forventninger til Medicinsk Bill korrekturlæsere

Healthcare er et voksende felt, der forventes at skabe en række arbejdspladser i løbet af de næste 10 år, og jobbet udsigterne for medicinske kodere og medicinsk regningen korrekturlæsere er meget god. Mange muligheder er tilgængelige for folk uddannet til at gøre denne form for arbejde.

I denne type arbejde, kan en første-års medarbejder forvente at tjene et gennemsnit på $ 25,000- 30,000 dollars. Efter syv år på jobbet, lønningerne stige til $ 35,000- 40000 $. Medarbejdere med 18 års tjeneste gennemsnit $ 45,000- $ 50,000 om året. (Lønoplysninger fra American Academy of Professional Coders hjemmeside.)

Hvor finder Medical Bill anmeldelse telecommute Jobs

Der er en række steder, hvor du kan finde ledige medicinsk regningen gennemgang telecommute job. Et sted at se jobåbninger er at kontrollere online jobportaler.

  • Monster.com
  • Indeed.com
  • Yahoo Karriere

Du kan også foretage en online-søgning for virksomheder, der leverer medicinsk regningen anmeldelse tjenester. Når du har en liste over arbejdsgivere, du ville være interesseret i at arbejde med, sende hver et CV og et følgebrev der forklarer, at du er interesseret i at arbejde offsite.

Hvis du allerede arbejder for en medicinsk regningen gennemgang selskab og er interesseret i at arbejde fra hjemmet, nærmer din arbejdsgiver med en plan. Start med at spørge, om du kunne starte med at arbejde hjemmefra en eller to dage om ugen. Hvis dette arrangement fungerer godt, kan du arbejde op til en fuldtids medicinsk regningen gennemgang telecommute position.