Medicin til at hjælpe Xanax Addiction

Medicin til at hjælpe Xanax Addiction

Ordination medicin for at hjælpe Xanax afhængighed er ofte en del af behandlingsprocessen som bruger går gennem tilbagetrækning. Disse medikamenter kan anvendes til at hjælpe misbrugeren føler sig mere komfortabel i de indledende faser af rev sig løs fra afhængighed.

Xanax Basics

Xanax er tilgængelig ved recept og anvendes til behandling af angst og panik lidelser. Det kan også gives til patienter, som oplever angst, der er forårsaget af depression. Denne medicin tilhører benzodiazepin klasse af lægemidler, og det virker ved at øge en naturlig kemisk i hjernen (GABA). Når det indtages, Xanax hjælper patienten føler sig rolig og afslappet.

Potentiale for afhængighed

Når Xanax tages som foreskrevet, sandsynligheden for at udvikle en afhængighed er forholdsvis lav. En patient, der tager en højere end ordinerede dosis, eller som tager stoffet oftere end instrueret af hans eller hendes læge kan blive afhængige af det. Krogen for afhængighed denne medicin er den indledende følelse af ecstasy det skaber for brugeren. En narkoman forsøger at genskabe denne oplevelse, hver gang han eller hun bruger lægemidlet.

Xanax skaber både en fysisk og en følelsesmæssig afhængighed i brugerne. Den narkoman kan føle, at han eller hun ikke kan fungere godt uden medicinen og bruger det til at hjælpe beskæftige sig med dagligdags situationer. Det fysiske aspekt af afhængighed betyder, at misbrugeren skal fortsætte med at tage stoffet for at undgå at gå i tilbagetrækning.

Medicin til at hjælpe Xanax Addiction

De abstinenser forbundet med Xanax afhængighed kan være yderst ubehageligt og farligt, så det er vigtigt, at tilbagetrækningen sker under tilsyn af uddannede læger. Snarere end at forsøge at holde op at bruge stoffet "kold tyrker", det er et bedre valg for gradvist at reducere det beløb, den enkelte tager. Går off Xanax alle på én gang kan være meget farligt, da misbrugeren kan opleve kramper eller krampeanfald under processen. I nogle tilfælde kan disse betingelser selv være dødelig. Medicin til at hjælpe Xanax afhængighed kan gives i løbet af denne tid til at hjælpe misbrugeren føler sig mere tryg.

Den indledende fase af behandling af en Xanax afhængighed er at befri misbrugeren fra de fysiske virkninger af lægemidlet. Den detox fase kan være svært for misbrugeren at komme igennem, og det er en væsentlig grund til, at nogle mennesker er tilbageholdende med at søge behandling. De begyndte at tage stoffet som en måde at føle sig godt, og de er ikke nødvendigvis villige til at opgive de høje, de får fra det - især hvis dette vil gøre dem fysisk ubehageligt i løbet af de 10-14 dage, det tager at få Xanax ud af deres system. En anden udfordring i forbindelse med behandling af en afhængighed af Xanax er, at brugeren typisk oplever en optrapning af angst symptomer efter ophøre med at bruge stoffet.

To medicin, der har været anvendt med succes til at behandle symptomerne på Xanax tilbagetrækning er Tegretol og Rivotril.

  • Kloponin (også kendt som clonazepam) er et andet lægemiddel i benzodiazepin familien. Det er ordineret til behandling af symptomer på angst, samt søvnløshed og panikanfald, og det er beregnet til at blive brugt på en kort sigt.
  • Tegretol (carbamazepin) er en anti-beslaglæggelse medicin anvendes til behandling af epilepsi. Det er også ordineret til mennesker med bipolar lidelse på grund af sin humør-stabiliserende egenskaber. Denne medicin kan hjælpe en person beskæftige sig med de følelsesmæssige symptomer forbundet med at gå gennem Xanax tilbagetrækning.

Begge medikamenter er givet i begyndelsen af ​​processen. Da Kloponin ligner Xanax, er det bruges som en erstatning i de indledende faser af detox processen. Over tid er niveauet af Kloponin blive ordineret sænket, og doseringen af ​​Tegretol stiger. Det er vigtigt at forstå, at disse tre medikamenter ikke er beregnet til at blive brugt sammen på langt sigt. Brugen af ​​Xanax bør nedsættes som brug af andre lægemidler øges, og brugerne skal holde tæt kontakt med deres læge under hele afgiftning proces.

Managing Tilbagetrækning

Tilbagetrækning fra Xanax gøres bedst under ledelse og pleje af en læge uddannet i afhængighed lægemiddel, da blodprøver skal udføres for at overvåge misbrugerens medicin niveauer samt de fysiske symptomer på tilbagetrækning. Disse specialister, kendt som addictionologists, er certificeret på dette område og har erfaring behandling af patienter med stof- og / eller alkoholmisbrug spørgsmål.

Når detox fase er afsluttet, kan Xanax afhængighed behandling påbegyndes for alvor. En narkoman kan behandles ambulant, men en bolig program kan hjælpe den enkelte lærer, hvorfor han eller hun vendte sig til lægemidlet. Ved at gå gennem denne proces, kan misbrugeren også indset den slags begivenheder, der vil udløse trangen til at bruge og udvikle alternative strategier til at håndtere dem.