Medicare

Medicare


Ideen til en national sygeforsikring plan, såsom Medicare først tog form med præsident Harry S. Truman i 1940'erne. To årtier senere, Lyndon Johnson underskrev officielle lovgivning skaber Medicare, sygeforsikring for seniorer, i lov med Truman som det første medlem. Siden da har ændringer i programmet inkluderet receptpligtig medicin dækning og visse sundhedsmæssige behandlinger uanset alder.

Hvad er Medicare?

Medicare er sygeforsikring for personer over 65 år eller personer under 65 år, som har visse handicap. Det er den største sygesikring program i USA, der giver dækning til 40 millioner amerikanere. Der er to dele til original Medicare - Medicare Part A (også kendt som Hospital Forsikring) og Medicare del B (sygesikring).

Medicare Part A

Del A giver dækning for hospital, hospice, faglærte sygepleje facilitet, eller hjemme sundhedspleje (på visse betingelser). Hvis du, eller din ægtefælle, indbetales til Medicare-systemet hele din arbejdsår, behøver du ikke at betale månedlige præmier til del A. Det er også muligt at betale en præmie for denne dækning, hvis du ikke er berettiget på anden måde.

Medicare Part B

Del B giver dækning for enhver nødvendig medicinsk læge pleje eller tjenester. Det giver også dækning for ambulant og nogle forebyggende pleje. Denne del af Medicare kræver en månedlig præmie betaling.

Medicare Part C

Udover original Medicare, er der supplerende planer om at overveje. Medicare Part C, også kendt som Medicare Advantage planer, er en ekstra, supplerende, og valgfri plan. Det giver alt i del A og del B sammen med yderligere tjenester. De fleste mennesker betaler en månedlig præmie for denne dækning, men de nyder godt af at have lavere co-assurance og fradragsberettigede omkostninger. Du kan også få disse planer sammen med Del D dækning er imidlertid del C planer tilbydes fra et privat forsikringsselskab, Medicare godkender. De typer af fordele, du kan få fra del C og omkostningerne varierer mellem forsikringsselskaber.

Medicare Part D

Del D er en receptpligtig medicin dækning plan, der drives af private forsikringsselskaber. Omkostningerne og typer af dækning varierer mellem forsikringsselskaber.

Berettigelse

For at opnå Medicare, skal du opfylde særlige kvalifikationer bortset fra dem, der tidligere er angivet. Organisationen gør det nemt at afgøre, om du opfylder betingelserne ved at udfylde oplysninger på Medicare.gov Berettigelse Tool.

For at være støtteberettigede skal individer lever i USA i fem år og har indtastet landet lovligt. Hvis du er over 65 år, har du sandsynligvis kvalificere sig. Hvis du er under denne alder, skal du vise dokumentation for en kvalificerende sygdomstilstand. De, der har nyresvigt, Lou Gehrig sygdom, og andre handicap, der opfylder betingelserne for Social Security invaliditetsydelser er berettiget til Medicare efter to år.

Ansøgning om Medicare

Hvis du i øjeblikket får social sikring checks, tilmelding til Medicare er normalt automatisk med fordelene begynder den første dag i den måned, hvor du fylder 65 år. For at tilmelde Ellers skal du kontakte Social Security Administration ved at ringe 800-772-1213, besøger den officielle hjemmeside SSA.gov eller anvende på din lokale Social Security Office. Enkeltpersoner kan anvende op til tre måneder, før de fylder 65 år for at sikre, at fordelene begynder til tiden.

Det er vigtigt at opfylde tilmelding perioder, hvor de ansøger om Medicare. Organisationen begrænser brugernes mulighed for at tabe eller tilføje dækning efter din officielle tilmeldingsperioder udløber.

Indledende indskrivningsperiode

Det bedste tidspunkt at tilmelde dig, er mellem syv og tre måneder inden det fyldte 65. år, indtil tre måneder efter din fødselsdag måned. I denne periode, er du i stand til at tilmelde sig enhver dækning, du ønsker eller behov.

Hvis du undlader at tilmelde dig i disse tilmelding perioder for del B dækning, for eksempel, kan du betale en højere månedligt gebyr, når du tilmelder dig senere, selv om der er undtagelser fra denne regel. For eksempel vil de, der i øjeblikket har kvalitet medicin dækning på plads uden for Medicare-systemet ikke blive opkrævet et højere gebyr for at tilmelde dig senere. De, der stadig arbejder efter at 65 og har løbende sygesikring gennem den tid kan også vente med at tilmelde dig ekstra dækning uden at betale et gebyr.

Andre tilmeldingsperioder

Når du har tilmeldt i Medicare, organisationen giver dig mulighed for at foretage ændringer i din dækning kun under tilmelding perioder. I de fleste tilfælde til at tilmelde sig Medicare del B, skal du gøre det i månederne januar til slutningen af ​​marts. Hvis du tilmelder dig i denne tid, din Medicare del B dækning begynder i juli samme år. For dem, der ønsker at tilmelde sig Medicare receptpligtig medicin dækning program, kan du normalt gøre det mellem den 15. november til 31 december hvert år med planer begynder det følgende år. For at finde ud officielle tilmelding perioder for det indeværende år, kan du besøge MyMedicare.gov.

Brug af Medicare og Få mere hjælp

Medicare gør det nemt for dig at bruge sine forsikring planer, men du nødt til at overveje, hvad du har brug for, og hvor man kan finde udbydere.

  • Hvis du har Medicare del A, forvaltes gennem den føderale program alene, du kan besøge finde en læge hjemmeside for at finde læger, der er godkendt til at yde omsorg. For at finde en kvalificeret hospital for din dækning, besøg HospitalCompare at søge efter dækket faciliteter.
  • Hvis du har andre former for dækning gennem tredjeparts udbydere for del C eller del D, for eksempel, skal du kontakte de forsikringsselskaberne at finde udbydere.

For dem, der har yderligere spørgsmål vedrørende brugen af, opnåelse eller opfylder betingelserne for Medicare, besøge en lokal Medicare kontor eller bruge organisationens MyMedicare.gov Hjælp og support webside.