Medicare: Medicare Tips

Hvordan man finder den bedste Medicare plan for dine behov

Med 10 forskellige Medicare pakker og planer, hvordan er du formodes at finde ud af, hvad der er rigtigt for dig? For at gøre tingene endnu mere komplicerede, hvad der er god dækning for dig, kan ikke arbejde for din ægtefælle.

For at tilmelde dig Medicare sygesikring for 2011, skal du anvende fra november 15. og 31. december 2010. Ikke bare antage, at dækning du havde sidste år vil være godt nok for i år, da der har været mange ændringer. Alle planer involverer præmier, men de er meget billigere end privat sygeforsikring.

Der er en række gratis og gebyr-baserede muligheder for at give dig mulighed for at sammenligne planer og at afgøre, hvilken der er bedst for dig og din ægtefælle. Nogle af dem er:

- Medicare har syv forskellige callcentre i hele landet til at hjælpe dig med at afgøre, der vil være den bedste plan til dit behov. Tallet er 1-800-MEDICARE eller 1-800-633-4227
- SHIP eller staten Health Insurance Assistance Program kan tilbyde dig Medicare rådgivning og bistand gennem deres hjemmeside
- Den nationale sammenslutning af området kontorer på Aging (n4a) kan sætte dig i kontakt med mere end 600 agenturer, der beskæftiger sig med aldring spørgsmål, herunder Medicare rådgivning
- Medicare Rights Center er en anden non-profit organisation dedikeret til at hjælpe folk navigere tricky planer
- Allsup er en virksomhed, der tilbyder Medicare Advisor tjenester mod betaling

Når indskrevet i Medicare-programmet du har lidt tid til at foretage de nødvendige ændringer, før planen går i kraft. Det er sagt, ikke forsinker fordi tiden er ved at løbe ud.

Navigering i Medicare Advantage planer Road

Navigering i Medicare Advantage planer køreplan kan virke lidt skræmmende, hvis du ikke kender alle de drejninger. I betragtning af at der i gennemsnit er 24 planer om at vælge imellem, kan det være forvirrende at sige det mildt. Et par nyttige tips om de forskellige typer af planer vil give dig en klarere vision af vejen at nå frem til din sygesikring destination sikkert.

Første ting først, er en Medicare Advantage plan drives af en privat forsikringsselskab. De er stort set de samme som regeringen-run Medicare-programmet, men er en privat-selskab køre alternativ. Der er fire hovedtyper Medicare Advantage Planer:
• Medicare Health Maintenance Organization (HMOs)
• Foretrukne leverandør organisationer (PPO)
• Private gebyr-for-service planer
• Medicare Særlige Behov Planer

Før der træffes beslutning om en plan, type eller individuel plan for den sags skyld, overveje følgende spørgsmål: Hvis du overvejer en netværksbaseret plan, såsom en HMO eller PPO, er dine læger indgår i den tilgængelige netværk? Hvis de ikke er, kan du gå ud-af-netværk mod betaling? Hvis du har en kompliceret sundhedssituation, dette er en vigtig overvejelse. Er du villig til at acceptere en årsplan - en, som du skal forny og vælge blandt planer, der tilbydes år efter år? (Med standard Medicare supplerende planer, din dækning er det samme år efter år.) Mange seniorer er på en fast indkomst, kan du råd den månedlige præmie? Er out-of-pocket udgifter, såsom co-betaler, co-assurance og selvrisikoen rimeligt?

Endelig huske, at ingen Medicare Advantage plan er det bedste for alle. Sammenlign Medicare Advantage planer på www.medicare.gov for at vælge den bedste plan baseret på dine individuelle forhold.

Hvordan at spise alt og tabe

Hemmeligheden til at tabe vægt er ikke, hvad du spiser, men hvor meget du spiser. så smide de skøre kost, der fjerner fødevaregrupper og / eller påstår, at visse typer af fødevarer gør du tager på i vægt. Sandheden er, hvis du spiser flere kalorier end din krop forbrænder-off du vil tage på i vægt, om disse kalorier er fra slik, kød eller grøntsager. Så du skal ikke ændre dig kost, bare reducere mængden af ​​mad, du spiser. En god tommelfingerregel, skal du være i stand til at se omkring en tredjedel af pladen, som du spiser. Hvis du ikke kender farven på pladen dine fødevarer er on- du har for meget mad på det. Disclaimer; Mens hvad du spiser, er ikke vigtigt til vægttab, er det vigtigt at bevare sundhed, spise en kost, der indeholder en bred vifte af fødevarer, fra alle fødevaregrupper vil bidrage til at bevare dit helbred.

Sund livsstil For The Couch Potato

Gør kun en livsstil ændring ad gangen. For eksempel, hvis du ønsker at forbedre din sundhed ved at tabe vægt, vælge den fødevare, der er lettest at give op og starte med at spise mindre af det. Det er rigtigt, du bare nødt til at spise mindre af det. For at illustrere, hvis du har spist is hver dag, kun spiser det en gang om ugen. Når der bliver let at gøre tilføje noget andet til listen.

Medicare sygesikring til seniorer

Medicare sygesikring er en vigtig sundhedsplan, at hver senior bør overveje at tilmelde dig i på et tidspunkt efter de fylder 65. Hver senior der forvandler 65 vil automatisk blive givet mulighed for at have Medicare sygesikring, men de kan falde det off the bat. Hvis de tilmelder dig denne forsikring efter den indledende tilbud, indskrive i det på et senere tidspunkt vil koste senior en sen tilmeldingsgebyr. Medicare sygesikring er et andet navn for Medicare del B.

Del B er en valgfri plan, at seniorer kan tilmelde sig, hvis de ønsker. Hvis tilmeldt, vil patienterne nødt til at betale en månedlig præmie, der vil hjælpe med at dække omkostningerne ved de tjenester, der tilbydes. Medicare åben tilmelding i del B tilbydes normalt til seniorer, når de indskrives i del A dækning. Denne plan er med til at betale for tjenester og produkter, der er nødvendige til behandling eller lægebesøg, som ikke er betalt af Medicare del A.

Mængden af ​​forsikring, du kan tilmelde dig, afhænger af din indkomst, enten enkelt eller gift, og bestemmes af den amerikanske regering. En ændring i indkomst for en af ​​følgende årsager kan ændre præmien på din forsikringspræmie:

-Du Blev gift, du blev skilt, eller du blev enker
-Du Stoppede med at arbejde eller nedsat din arbejdstid, samme for din ægtefælle
-Du Hittegods-producerende indtægt på grund af en naturkatastrofe
-Du Eller din ægtefælle har modtaget et forlig på grund af en tidligere arbejdsgiver konkurs eller lukning
-En Opsigelse eller reorganisering af en arbejdsgivers pensionsordning har påvirket enten du eller din ægtefælles værdi af indtægter

Medicare sygesikring

Medicare sygeforsikring er en regering fordel til rådighed for amerikanske borgere, der er 65 år eller ældre. Personer under 65 år, der lider af visse handicap beskrevet af Medicare er også berettiget til Medicare fordele, som er mennesker med terminal nyresygdom, der kræver dialyse eller transplantation af en eller begge nyrer.

Medicare Part A omfatter indlæggelse hospitalsbehandling eller pleje leveret på et plejehjem, Hospice samt hjem sundhedspleje. Del A normalt kræver ingen præmier for dækning, hvis patienten eller en ægtefælle har betalt Medicare skatter under ansættelse.

Medicare Part B er sygesikring. Del B forsikrer patienten får ambulant behandling og hjem sundhedspleje dækning samt lægebesøg. Del B omfatter også nogle forebyggende tjenester, herunder hjerte-kar-screeninger, tyktarmskræft screeninger og knogletæthed screeninger. De fleste mennesker vil betale en standard præmie for del B dækning. Præmien kan være mere, hvis patientens selvangivelse i de to foregående år er over et vist beløb.

Medicare Part C er yderligere forsikringsdækning, der tilbydes normalt af en tredjepart forsikringsselskab og svarer til en HMO. Det kaldes Medicare Advantage. Disse planer er ikke supplerende dækning, men kan give yderligere fordele såsom vision, dental sundhed og velvære og hørelse. De selskaber, der tilbyder denne dækning skal følge retningslinjerne, som beskrevet af Medicare, men kan opkræve varierende ud af lommen gebyrer for dækning.

Recept dækning kaldes Medicare Part D. at erhverve eller tilmelde dig denne form for dækning patienten skal deltage i en plan, der administreres af en Medicare godkendt tredjepart selskab. Omkostninger for planerne kan variere samt lægemidler, der er omfattet af planen. For at være berettiget til del D en patient skal allerede være tilmeldt Medicare del A eller Medicare del B.

Medicare Plan Sammenligninger i klart sprog

Medicare planen sammenligninger er temmelig forvirrende, men den artikel vil forsøge at forklare dem i et almindeligt sprog. Medicare er tilgængelig for alle mennesker over femogtres, der har været bosiddende i USA i mindst fem år og har betalt i de relevante skatter i ti år tidligere. Nogle handicappede under femogtres kvalificere sig til denne dækning også.

Del A Medicare er hospital forsikring, del B er sygesikring, del D er for receptpligtig medicin, og Medicare Part C er en betegnelse for Medicare Advantage planer. Medicare Advantage Planer ligner HMO sygesikring og kræver ikke supplerende Medigap forsikring. Medicare fordele skal godkendes af Medicare og er underlagt medicinsk nødvendighed.

Del A Medicare dækker de første tyve dage af et hospital ophold fuldt, de resterende 80 dage kræver en co-betaling. Plejehjem ydelser er inkluderet underlagt visse bestemmelser:

Del B Forsikringen dækker det, der ikke er omfattet af del A eller D. Det bruges oftest til ambulant behandling. Der er en selvrisiko, efter at der er opfyldt Medicare betaler firs procent af de afgifter, og patienten betaler de resterende tyve procent. Del B dækning er komplekse, stærkt reguleret, og har strenge grænser for procedurer. Del B Medicare er valgfrit for folk, der stadig arbejder.

Del C, som tidligere nævnt, svarer til en HMO plan administreres af private forsikringsselskaber. Det kræver som regel går til bestemte læger eller hospitaler.

Del D Medicare er receptpligtig forsikring, der er tilgængelig for alle indskrevet i del A og B Medicare. Del D er reguleret af Medicare, men administreres af private sygeforsikringsselskaber.

Ved lukning Medicare planen sammenligninger er underlagt personlige behov. Folk beslutte, hvad dækning til at bruge skal tage alder, beskæftigelse, disponibel indkomst, og sundhed i betragtning. Ingen Medicare Plan er egnet for alle, men Medicare gør tilbyde valg til alle mennesker over femogtres.

Sammenlign Medicare Planer

Finde ud som Medicare Plan passer bedst til dine behov kan være udfordrende, hvis du ikke kender dine muligheder. Når du har kendsgerningerne, kan du nemt sammenligne Medicare planer og træffe et kvalificeret beslutning, der vil være bedst for dig.

Der er to beslutninger at gøre, når man sammenligner Medicare planer - Originale Medicare og Medicare Advantage Plan. Lad os sammenligne de to Medicare planer.

The Original Medicare løsning omfatter del A (hospital forsikring), del B (sygesikring) og muligheden for del D (receptpligtig medicin dækning). En månedlig omkostning udgiftsføres dig for de præmier, og du får til at vælge den udbyder - hospital eller læge.

Hvis du vælger Medicare Part D, du nødt til at vælge en Medicare godkendt privat forsikringsselskab til at blive medlem af en Medicare Prescription Drug Plan.
Du kan også vælge at købe Medigap - Medicare Supplement Insurance - at dække de »huller« gebyrer, at den oprindelige Medicare ikke dækker.

Når vi sammenligner Medicare planer, ser vi, at Medicare Advantage Plan er ligesom en HMO eller PPO og omfatter både del A (hospital forsikring) og del B (sygesikring).

Dækningen er leveret af Medicare godkendt forsikringsselskaber og du skal bruge læger og hospitaler i planen for tjenesteydelser.

Månedlige præmier kræves ud over din del B præmier. Hvis receptpligtig medicin dækning tilbydes af din plan, skal du bruge denne mulighed. Hvis ikke, har du mulighed for Medicare receptpligtig medicin planen.

Når du sammenligner Medicare planer og vælge en Medicare Advantage Plan, vil du ikke behøver at bekymre sig om at få en Medigap politik og dig, hvis du har en, kan du ønsker at annullere det, fordi du ikke kan bruge den til at betale for ud-af -lomme udgifter med Medicare Advantage planen.

Hvordan man undgår Medicare svindel

Når det kommer til at beskytte dine Medicare fordele fra vordende tyve, stopmedicarefraud.gov tilbyder nogle værdifulde tips om hvad man skal kigge efter. Først som med alt andet i livet, pas på udbydere og virksomheder, der tilbyder noget for ingenting. Uanset om det er en gratis kørestol eller gratis screeninger, hvis nogen beder om din Medicare oplysninger i bytte for et tilbud du ikke kan afslå, det er et godt tegn, det er et tilbud, du skal nægte.

En anden taktik svigagtige virksomheder beskæftiger er telemarketing og dør-til-dør salg. Ingen kan lide at blive badgered over telefonen eller på verandaen, og hvis en sælger er særligt nøjeregnende eller bruger skræmme taktik at forsøge at lukke handlen, er disse røde flag, som du ikke taler til en velrenommeret leverandør.

Holde øje med rovdyr og svindel er det første skridt i at beskytte dine Medicare fordele. Lige så vigtigt er, hvordan du håndterer dine oplysninger. Når det kommer til at bruge internettet, skal du sørge for, at dine sikkerhedsindstillinger er up-to-date, så følsomme oplysninger, såsom dit CPR-nummer, Medicare nummer, og bank- og kreditkortoplysninger er beskyttet mod online tyve. Hvis du sender dine personlige oplysninger online sørg det websted, du besøger, er hæderlige. Hvis webstedet ser forældede eller uprofessionel, mener to gange før at bruge tid der, endsige at indtaste dine følsomme oplysninger.

Generelt skal du ikke give dine Medicare oplysninger, medmindre du besøger en læge, apotek eller anden godkendt medicinsk service. Stopmedicarefraud.gov advarer også modtagere fra at give private oplysninger til virksomheder, der kontakter dig uopfordret. Det er altid bedre at forebygge end at helbrede. Hvis du modtager uopfordret eller mistænkelige tilbud og ønsker at verificere kilden, tale med en repræsentant på Medicare ved at ringe 1-800-MEDICARE (1-800-633-4227) eller 1-877-486-2048 (TTY-brugere).

Motion behøver ikke at gøre ondt

Du behøver ikke at starte og ambitiøst arbejde ud programmet til at tilføje mere motion til dit liv. Althougth det rigtigt, at jo hårdere du arbejder, jo mere du får med motion, for de fleste mennesker langsom og støt er mere rimeligt. Faktisk forskning har vist for de fleste mennesker, kan det endda være bedre i det lange løb. Så starter ud langsomt, vil en daglig gåtur hjælpe dig med at tabe og føler sig bedre. For sofaen kartoffel selv tilføje i en fem minutters gang i morgen og aften vil gøre en forskel. Gør det sjovt, bringe hunden, din partner eller en ven. Husk, at i det lange løb mindre er mere, hvis du kan holde gør det.