Medicare: Medicare Part B Tips

Medicare Part B for seniorer

Medicare Part B er den del af sygeforsikring, der tager sig af lægebesøg, hjem sundhedsydelser, ambulant behandling og forskellige andre medicinske ydelser. Seniorer, der ikke tilmelde dig Medicare Part B, når det først er gjort tilgængelig for dem måske nødt til at betale en sen tilmelding gebyr, når de ikke sender i papirarbejde. Medicare Part B tilbydes til følgende personer:

-ydelser Fra Social Security eller Railroad Retirement Board
-Under 65 år og handicappede
-Hvis Du lider af ALS (Amyotrofisk Lateral Sclerose - Lou Gehrig sygdom)

Skulle du ikke have Medicare Part B, kan du returnere det kort, der er blevet sendt til dig at følge instruktionerne på kortet. Hvis du ikke vil dækningen, men ikke sende kortet tilbage, vil du nødt til at betale de præmier, der er forbundet med denne dækning.

Del B omfatter to typer Lægelige ydelser: medicinsk nødvendige tjenester og forebyggende tjenester. Lægeligt nødvendige tjenester omfatter tjenesteydelser og leverancer, der er nødvendige for at diagnosticere og behandle en patients problemer. Disse elementer skal også opfylde anerkendte standarder for medicin. Forebyggende tjenester er tjenester, der udføres for at forebygge sygdom eller til at detektere sygdom på et tidligt tidspunkt, når de behandlinger til rådighed, er meget sandsynligt, at arbejde effektivt.

En del B-tjenesteydelser ikke har nogen omkostninger, mens andre vil koste en smuk krone for patienten. Omkostningerne afhænger af, om du har en original form for Medicare, eller du tage del i en Medicare plan på det tidspunkt. Del B er en vigtig sundhedsplan at have, især i en ældre alder.

Sammenlign Medicare del B med Medicare Part A

Navigering i ofte tricky sundhedsområdet dækning kan føre mange mennesker til at kaste op deres hænder i frustration. Mens de fleste Medicare indehavere er i det mindste delvis kendskab til den slags dækning, de har, er det meget nyttigt at sammenligne Medicare Part B med Medicare Part A at forstå forskellene i dækningen, da hver er unik.

Medicare Part A er den type dækning, der typisk anvendes til at betale for indlæggelse hospitalsudgifter og faglærte sygepleje i hjemmet ved udskrivelse fra hospitalet, hvis det lægeligt er berettiget. Medicare Part A omfatter de fleste hospitalsydelser, såsom semi privathospital bord, medicin, der er nødvendige, mens på hospitalet, fysioterapi, taleterapi og ergoterapi. Den Medicare Part A hospital forsikring kræver ikke sine berettigede brugere til at betale præmierne, men har en indlæggelse fradragsberettiget som skal være opfyldt for hver hospitalsophold.

Sammenlign Medicare Part B til Medicare del A, er det nødvendigt først at forstå, at del B vil koste penge, mens del A ikke. Men Medicare Part B er, dækning, der vil dække de situationer, der opstår, når du er ude af hospitalet, som omfatter en række ikke-akutte medicinske situationer. Medicare Part B omfatter situationer som ambulante kirurgiske procedurer (hvor medicinsk nødvendigt), røntgenstråler, laboratorieprøver, diagnostik, lægebesøg, hjem sundhedspleje, proteser enheder som kunstige lemmer, og forebyggende pleje såsom influenza skud. Medicare Part B er der ikke fastsat generelle physicals, tandpleje eller vision pleje, undtagen i sjældne tilfælde, hvor en sådan lægehjælp er nødvendig for at den generelle sundhed.

Du skal Sammenlign Medicare del B og Medicare Part A at afgøre, hvilke der fungerer bedst for dig. Mange patienter vælger at kombinere de to planer for at nå mulig mest sundhedspleje dækning.

Den Medicare Part B Quagmire - lige hvad dækker det?

Hvis du troede du var færdig med præmier når de ansøger om Medicare del B, så tro om igen. Hvis du har en begrænset indtægt, kan din tilstand hjælpe subsidiere det, ellers er vi fast med Medicare Part B udgifterne til præmien. Denne præmie vil være billigere end individuel forsikringsdækning.

Så nu, at du har betalt, bare hvad du får for dine penge? I en nøddeskal, vil Medicare Part B at betale for ambulant behandling, lægens tjenester og medicinske forsyninger. Del B vil betale for ydelser, der er lægeligt nødvendigt. Ja, der kan dække meget af jorden, så lad os bryde det ned.

Medicare Part B omfatter:

-Doctor Tjenester samt op til tre medicinske og kirurgiske udtalelser
-Outpatient Hospital og lægens tjenester
-Ambulance Tjenester
-Surgical Center gebyrer
-Emergency Roomservice
-Chiropractic Tjenester
-Lab Tjenester
-Imaging Tjenester
-Defibrillators
-Sukkersyge Screeninger og forsyninger, øjenundersøgelser for mennesker med diabetes
-Andre Medicinske forsyninger såsom kørestole, vandrere, ilt
-Flu Skud, hepatitis B skud, lungebetændelse skud
-Mental Sundhed ambulant behandling
-Podiatry Tjenester
-Therapies Såsom fysisk terapi, tale sprog terapi, medicinsk ernæring terapi og ergoterapi
-Surgical Forbindinger
-Transplants Og relaterede stoffer

Dette er ikke en komplet liste, men dække nogle af de mere almindelige tjenester, den gør. Den bedste måde at afgøre, om tjenesteydelsen eller behandling, du har brug for er dækket, er at spørge udbyderen. De ønsker at være sikker på de vil blive betalt, så de vil vide med sikkerhed, om Medicare Part B omfatter, hvad du har brug for eller ikke. Eller kunne du læse ordbogen størrelse håndbog, der forklarer del B i detaljer.