Medicare: Medicare Berettigelse Tips

Medicare Berettigelse Tips og os

Medicare berettigelse kan være en forvirrende sag at sortere igennem og finde ud af på egen hånd. Der er faktorer, betingelser, kvalifikationskrav og frister, der kan påvirke din dækning og fordele. Derudover er der særlige tilmelding perioder, der tillader en forlængelse af fristen for at indgive dækning. Spekulerer hvis du opfylder betingelserne?

Hvis du ikke var behov for Medicare, når du først blev støtteberettigede og skal nu dækning i henhold til programmet, kan du være sikker på din Medicare berettigelse.

Hvis du ikke har tilmelde dig Medicare Part A og / eller B, fordi du havde sygeforsikring via en arbejdsgiver eller en ægtefælles arbejdsgiver, kan du være berettiget til at ansøge om dækning via en særlig tilmelding periode, der tilbydes af programmet.

I de fleste tilfælde giver din Medicare berettigelse dig at tilmelde del A og / eller B som angivet nedenfor:

Anytime, at du eller din ægtefælle arbejder og er forsynet sygeforsikring gennem en gruppe sundhedspleje planen gennem arbejdsgiveren, du er berettiget til den særlige tilmelding periode.

Desuden er du kvalificeret til denne særlige tilmelding i løbet af perioden otte måneder, der begynder den måned efter at ansættelsesforholdet ophører, eller gruppe sygesikring dækning ophører, alt efter hvad der indtræffer først.

Du er også berettiget, hvis du er en frivillig tjeneste i et fremmed land.

Bemærk: Hvis du har COBRA dækning eller en pensionist sundhedsplan, betyder det, at du ikke har dækning baseret på nuværende beskæftigelse, og derfor er du ikke berettiget til en særlig tilmelding periode, hvor der dækning slutter.

Medicare være støtteberettiget

Medicare sundhed dækning er opdelt i fire dele. Medicare berettigelse til del A, B, C og D er bestemt af USA statsborgerskab for folk, der er 65 år eller ældre. Medicinsk er det også defineret for folk med nyresvigt, som kræver dialyse eller transplantation samt dem under 65 med visse handicap

Medicare Part A er normalt gratis, så længe personen eller deres ægtefælle har betalt Medicare skatter gennem deres arbejdsgiver. Folk, der ikke er berettiget til gratis Medicare Part A kan købe Del A dækning, hvis de er indskrevet eller tilmelde dig Medicare del B og opfylde amerikanske statsborgerskab. Personer under 65, der er handicappede og har modtaget gratis del A, men er vendt tilbage for at arbejde, er også berettiget til del A dækning for et gebyr. Mennesker, der vælger at betale for del A ofte skal også betale for del B dækning. Statens støtte kan være til rådighed i visse tilfælde.

Medicare del B dækning kræver betaling af en standard månedlig præmie. Folk kan være forpligtet til at betale mere for en månedlig præmie, når personens IRS selvangivelser for de foregående to år er over en vis grænse. De, der skal betale en højere præmie anmeldes af Social Security Administration, og når i uenighed kan kontakte Social Security Administration på deres gratis nummer eller e-mail. En sen tilmelding straf kan opkræves for folk, der ikke deltager, når de er i første omgang støtteberettigede.

Medicare Part C er omfattet af tredjeparts forsikringsselskaber. Gebyrer kan variere baseret på forsikringsselskabet og region, men reguleres af Medicare. Del D Medicare recept dækning kræver også Medicare del A eller del B dækning og tilbydes normalt af tredjeparts forsikringsselskaber, der er valgt og reguleret af Medicare. Omkostninger og narkotika, der er dækket, kan variere fra plan til at planlægge.