Medarbejder Holiday Gift Idé - Sweet Treats fra Dancing Deer

Medarbejder Holiday Gift Idé - Sweet Treats fra Dancing Deer


Vinterferie Gift Box fra Dancing Deer Baking Co.

Hvis din virksomhed er i vane med at give gaver til de ansatte i feriesæsonen, nu er det tid at begynde at beslutte, hvad du vil give. Søde behandler er populære medarbejder ferie gaveideer, og Dancing Deer Baking Co. har nogle store corporate gave at give muligheder for at overveje. Deres valg er bestemt et skridt over hvad du ville forvente at finde i de fleste erhvervskunder gaveæsker.

Vinterferie Gaveæske Ideel til ansatte

Jeg har givet og modtaget en række gaveæsker og kurve fyldt med søde sager i hele min karriere, og jeg må sige, at prøven Vinterferie Gaveæske at Dancing Deer Baking Co. forsynet mig med, er nu øverst på min liste over all-time favoritter. Hvad gør Dancing Deer s goodie pakker så speciel er, at de ikke har standard, færdigpakkede godbidder som du kan finde på hylden af ​​dine foretrukne supermarked eller gourmet shop. I stedet de medfølgende behandler er alle naturlige, friskbagte gourmet lækkerier.

Pakken jeg modtog featured Dancing Deer s Melasse Clove Cookies, som straks blev en ny favorit i mit hus, velsmagende chokolade Chunk Brownies og unikke pebermynte træer, som er en rig og velsmagende smør cookie. Dette sæt er prissat lige under $ 30, hvilket gør det en overkommelig løsning for virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere med et bundt af ferie godbidder, som de kan nyde på arbejde eller tage hjem til at dele med deres familier.

Pakken jeg modtog kom i en rigtig sød ferie-tema kasse med en brugerdefineret personlig besked, en stor særligt præg, du kan bruge til at personliggøre ferie gaver til dine medarbejdere. Den omfattede også en note om friskbagt produktets art, lade mig vide, at spise de elementer inden for en uge efter modtagelsen eller at fryse dem i lufttæt emballage for at gemme dem til senere brug. Denne særlige touch er ikke kun praktisk, det lader dine medarbejdere ved, at du ikke bare gå grab noget fra hylden af ​​en lokal butik, men at du i stedet valgte noget særligt friske, bages bare for dem.

Corporate Bestilling Muligheder Simplify Forretning Gifting

Dancing Deer tilbyder en række muligheder for medarbejdernes gaver, såvel som andre virksomheder gave at give behov. Du kan se den 2014 ferie katalog online og kommunikere direkte med et medlem af virksomhedens salgsteam online eller via e-mail. Du kan også søge på hjemmesiden ved prisinterval og type gave, for at finde en perfekt løsning, der opfylder dine behov.

Great Medarbejder Gift Løsning: Dancing Deer Baking Co.

Hvis du planlægger at give søde behandler til dine medarbejdere i år, Dancing Deer Baking Co. er absolut en stor forretning gave mulighed for at overveje. Mens jeg modtog en prøve gaveæske fra dette selskab til gennemsyn, udtalelserne præsenteres her er mine egne.