Medarbejder Gift Idé: Company Logo iPad Sleeves fra SailorBags

Medarbejder Gift Idé: Company Logo iPad Sleeves fra SailorBags
Leder du efter en sjov ferie gave idé til dine medarbejdere, der vil styrke virksomhedens brand og kan tjene dobbelt-pligt som kunde gaver? Hvis din arbejdsstyrke er tech-kyndige, kan tech tilbehør være et godt valg. Hvis medlemmerne af din arbejdsstyrke brug iPads eller andre tilsvarende størrelse tabletter derhjemme eller arbejde, en høj kvalitet iPad sleeve er en god mulighed.

SailorBags iPad Sleeve Features

SailorBags nylig indført en overkommelig polstret iPad sleeve, der kan broderet med dit logo, der ville gøre en stor medarbejder gave. Firmaet sendte mig en af ​​disse poser til at tjekke for mig selv, og jeg er meget imponeret over sin konstruktion, se og føle. Det er helt sikkert en taske, at jeg er behageligt at anbefale som en medarbejder eller kunde gave, især hvis du benytter mulighed for at få dit firmalogo broderet på stykket.

IPad sleeve fra SailorBags er overraskende blød at røre ved og den indre polstring og top lynlåslukning beskytter en tablet uden at tilføje en masse løs vægt, og størrelsen lynlås lomme er en praktisk sted til at bære en stylus, pen eller visitkort. Alt-i-alt er det en flot taske, der er godt syet og synes at være ganske robuste. Det kommer i dit valg af hvid, rød eller en medie-blå nuance, så der er sikker på at være en mulighed, der ser godt ud med dit logo.

Disse poser er en særlig godt valg til at holde tabletterne på grund af den unikke stof til at gøre dem. Dette sleeve - ligesom alle SailorBags produkter - er fremstillet af et specialfremstillet vævet sejldug stof, der var designet oprindeligt at blive brugt af sejlere. Det betyder, at det er meget tunge og også meget vandafvisende. Det har en Teflon belægning, så det er også imod farve. Du kan rense det når det er nødvendigt med en fugtig svamp og et mildt rengøringsmiddel.

Generel Pricing

Hvis du skulle bestille bare en taske, en individuel ærme koster kun $ 32 og kan broderes for en ekstra $ 12. Ved bestilling af medarbejdernes gaver, vil du ønsker at kontakte Sailor Tasker corporate salgsafdelingen for at få prisfastsættelse specifikke for størrelsen af ​​din ordre og broderi for din virksomheds logo. Brug online-kontaktformularen eller ring 1-800-639-1754.