Med behov for motion Motivation? 4 tips til Umotiveret

Når du har svært ved at starte et træningsprogram, finde noget motion motivation vil hjælpe med at få dig ind i gym. Beslut hvilken type øvelser, du ønsker at gøre, derefter oprette et træningsprogram. Du kan også vælge at tage en fuld længde billede af dig selv på en regelmæssig basis, så du kan bruge den til at holde styr på dine fremskridt.

1. Sæt mål

Goal indstilling er en vigtig del af motivationen processen. Indstil kort- og langsigtede mål, så du kan overvåge dine fremskridt. For eksempel, hvis din langsigtede mål er at tabe 20 pounds i fem måneder har sat en mål på kort sigt for at miste four pounds hver måned. Du kan også vælge at sætte et mål på kort sigt for at miste £ 1 hver uge. Sæt mål, der er realistiske, eller du kan miste din motivation, hvis du undlader at nå en af ​​dine forventninger.

2. Deltag i en Gym

Arbejde ud på en gym kan hjælpe motivere dig til at træne hårdere. Vælg et motionscenter, der har den type udstyr, du kan lide at træne på. For eksempel, hvis du kan lide at træne med frie vægte, du behøver ikke at deltage i en gym, der har en overflod af disse poster. Du behøver ikke at slutte den dyreste motionscenter i byen, men hvis du betaler et betydeligt beløb for den månedlige medlemskab, vil denne omstændighed være med til at motivere dig til at bruge faciliteterne på en regelmæssig basis.

3. Find en Workout partner

Arbejde ud med en partner vil bidrage til at motivere dig. Prøv at finde en træningspartner, som er i en lidt bedre form end dig, så du vil presse dig selv til at forbedre din kondition. Du bør også kigge efter en partner, der kan lide at gøre flere fitness-aktiviteter, så du kan variere din træning.

Hvis du og din træning partner begge har specifikke mål, du forsøger at nå, sætte sig ned med hende og designe en workout program, der vil være til gensidig fordel. Prøv at træne med din partner på samme dage hver uge, så du kommer ind i en rutine. Også, hvis din partner har at annullere en træningssession eller anden grund, så sørg for, at du stadig få din træning i. Du vil være lidt foran hende, næste gang du træner sammen.

4. Beløn ​​dig selv

Når du opnå en kortsigtet mål, belønne dig selv for din bedrift. For eksempel, hvis du når et mål om at tabe five pounds i en måned forkæle dig selv med en fridag fra træning eller en fedtfattig dessert. Da den tid deadline nærmer, hvis din kortsigtede mål er inden for rækkevidde, motivere dig selv ved at holde sig for øje den belønning, der venter på dig.

Det er vigtigt at også holde det store billede i tankerne, når du træner for at nå et langsigtet mål. Når du endelig nå dine langsigtede mål, give dig selv en større belønning. Husk dette belønning, og bruge det som motivation på dage, som du ikke har lyst til at arbejde ud.