Mazda5 MPG Display

Mazda5 MPG Display
I 2009 Mazda5 Minibus!

Hvad der er i kombiinstrumentet er det, der er fantastisk på Mazda5 MPG display. Redesignet for 2008 er denne Mazda MPV rettet mod familier med udendørs eventyr på deres liste der tilbyder masser af fragt værelse.

Funktioner på Mazda5 MPG Display

Rettet mod føreren, Mazda5 kombiinstrumentet funktioner elektroluminescerende målere, der står over for føreren. Let at se med fremragende udsyn, bilister får følelsen af ​​at bemande et cockpit. Speedometret er lidt steget, og sidder mellem det analoge display og omdrejningstæller.

Instrumentpanelet har en udetemperatur skærm, lavt dæktryk advarsel, triptæller, vand og temperaturmåler, og en in-radio ur. Også let at se, er olietrykket, batteri sensor, lavt brændstofforbrug, nøgler i tændingen, og lys på indberetninger varsling. Der er også den dør på klem, lav bremsevæske, og standard dør åben advarselslamper de. Endelig har Mazda5 blevet meget rost af eksperter til sin 22-mile per gallon brændstof kapacitet på byens gader og 28 miles per gallon på motorvejen, alle for en base model starter under $ 18,000, et godt valg for den Cash for Clunkers program.

Egenskaber og udstyr til Mazda5

Mazda er tilfreds med denne tre-række, seks passager minivan tilbydes i Sport, Touring og Grand Touring versioner. De fulde specifikationer for Mazda5 er enorme, afhængig af model. Mazda5 er bygget mere som en SUV, tilbyder en 5-trins automatgear samt nye indvendige og udvendige farver.

Motoren er udstyret med en 2,3 liters, 4-cylindret, 153 hk motor, der tilbyder en glat køreoplevelse på begge byens gader og motorvejen. Indvendigt siddepladser ordninger er fleksible og Mazda5 tilbyder store skydedøre og en one-touch walk-in mekanisme afbryder for nem adgang til tredje række sæder. Nye interiør farver er sand og sort og udvendige farver omfatter kobber rød, stormfulde blå, sollys sølv, galakse grå, strålende sort, og en krystal hvid perle pels.

Akselafstanden af ​​Mazda5 er 108-inches og har en samlet køretøj længde på 181,5 inches med masser af indvendige rum og lastrum. Faktisk benplads i række to er 35.2 inches og række tre tilbyder en generøs 30,7 inches. Dens drivability kommer fra den avancerede Mazda designkoncept holde de forreste og bageste overhæng kortere for manøvredygtighed.

Siddepladser er en del af, hvad der er særligt i Mazda5. Den anden række tilbyder individuelle sæder, der glider, vippe og læne sig tilbage og kan foldes fladt. Den tredje sæderække er 50/50 bænk sæder at tip frem og kan også foldes fladt for ekstra bagagerummet. Samlet fragt kapacitet Mazda5 er 44.4 kubikfod. Siddepladser er teater stil, hvor hver sæderække er lidt forhøjet, så passagererne kan nyde DVD overliggende underholdningssystem, der tilbydes på Touring og Grand Touring modeller, og den er nem at view midterkonsollen er blevet en favorit af Mazda elskere overalt. Standard er børnesæde ankre, samt side, driver og passager airbags, der kører længden af ​​køretøjet.

Mazda5 MPG Display
Mazda5 Console og MPG Display

Vist her, midterkonsollen er i en hævet position for nem kontrol betjening herunder navigationssystemet. Mazda5 er udstyret med magt dør og vindue låse og har anden række under-sæde opbevaring. Kopholdere er rigelige i både foran, andet og tredje rækker med i alt otte! Seks højttalere er en del af standard AM / FM / CD stereo med lyd AUX-indgang. Touring og Grand Touring modeller tilbyder en in-dash seks-disc CD-skifter og en vippe og skub elektrisk moonroof. En seks-måneders Sirius satellit radio abonnement er standard i Tur udgaver. Som med alle Mazdas, får du en treårig / 36.000-mile garanti og 24 timers vejhjælp. For 2009 Mazda5 kommer med en 60.000-mile drivaggregatet garanti og en femårig / ubegrænset kilometertal, korrosion garanti.

Uanset om det er den Mazda5 MPG display, der vækker din interesse eller masser af lasteevne og komfortable sæder, Mazda5 indeholder mange imponerende funktioner. Priserne starter ved kun $ 17,995 for sport edition.