Mavekræft Behandlinger for ældre

Mavekræft Behandlinger for ældre
Der er behandlinger for mavekræft, at mange mennesker reagerer på med stor succes.

Fælles mave kræft behandlinger til ældre er kirurgi, fraktioneret dosis kemoterapi, stråling og bioterapi / immunterapi. Disse former for behandling kan udføres separat eller sammen, afhængigt af hvad din læge og onkolog ordinere.

Risikofaktorer for mavekræft

Mavekræft er en sygdom i øvre fordøjelsessystemet. Kræftceller begynde i slimhindecellernes, som er de inderste celler. De cancerceller derefter spredt til de øvre lag af celler.

Folk, der har visse risikofaktorer er mere tilbøjelige til at blive diagnosticeret med mavekræft på et tidspunkt i løbet af livet. Men efter at have en risikofaktor betyder ikke, at en person helt sikkert vil udvikle kræft.

Risikofaktorer for mavekræft omfatter følgende:

 • Helicobactor pylori infektion i maven
 • Perniciøs anæmi
 • Intestinal metaplasi
 • Gastrisk polypper eller familiær adenomatøs polypose (FAP)
 • Familiemedlemmer med diagnosticeret mavekræft
 • Historien om rygning
 • Spise en kost høj i salt eller forarbejdede fødevarer
 • At være en ældre mand

Afsløring mavekræft

Advarselstegn

Der er nogle advarselssignaler, at hvis de varer ved, bør du har tjekket af din læge. Følgende symptomer er forbundet med tidlige advarselstegn på mavekræft:

 • Mild kvalme
 • Synkebesvær
 • Halsbrand
 • Tab af appetit
 • Forstoppelse
 • Blod i afføringen
 • Opkastning
 • Oppustethed og maveproblemer
 • Uventet vægttab

Diagnostiske Tests

Der er flere tests, der kan gøres for at afgøre, om du har mavekræft. En fysisk eksamen, blod kemi og en komplet blodtælling er færdig først. En øvre endoskopi kan ske, hvis blodprøver viser, at det proceduren. En endoskopi er en procedure, der bruger et tyndt rør indsat i munden og ned gennem spiserøret til maven. En lille kamera ved enden af ​​røret tillader lægen at se efter noget usædvanligt i den øvre fordøjelsessystemet.

Aktuelle mavekræft Behandlinger for ældre

Kirurgi

Kirurgi udføres, når kræften er i de tidlige stadier. På dette tidspunkt er det lettest at fjerne det meste af kræftceller og forhåbentlig forhindre yderligere spredning af de syge celler. Kirurgi kan også udføres, når en blokering i tarmene forekommer. Kirurgi kan også anbefales, selv efter at kræften har spredt sig. Men det bliver sværere at fjerne alle de ondartede svulster, hvis de har spredt sig hurtigt, især de små tarmene.

Længden af ​​kirurgi afhænger af det stadium af vækst af kræft og hvor meget det har spredt sig.

Fraktioneret dosis kemoterapi

Fraktioneret dosis kemoterapi er ofte ordineres som en mavekræft behandling for de ældre. Denne form for kemoterapi administreres gennem en lille port, der er blevet placeret i patientens bryst. Kirurgi er forpligtet til at placere havnen i brystet, og sker som regel som ambulant kirurgi.

Typisk en patient gennemgår kemoterapi flere gange om ugen på et lokalt hospital, der har en specialiseret kræftbehandling facilitet. Doserne er spredt ud over flere dage, således at virkningerne af lægemidler er ikke så hårdt på kroppen. Denne procedure giver også behandlingen længere tid til at dræbe kræftceller i kroppen. Patienter normalt tilbringe en time eller to i en lænestol og modtage behandling gennem havnen i deres bryst. Patienterne modtager blodprøver ugentligt for at kontrollere deres hvide blodlegemer. Når de hvide blodlegemer bliver for lav, kan denne form for kemoterapi blive midlertidigt suspenderet for at tillade, at organet at komme sig. Det antal uger, at denne type terapi forekommer afhænger af sværhedsgraden af ​​kræft og diagnose af patientens onkolog.

Stråling Behandling

Strålebehandling anvendes ofte i forbindelse med andre former for cancerbehandling. Strålebehandling er en ekstern procedure, hvor en stråle af stråling er fokuseret direkte på det område, hvor cancerceller er. Nuværende teknologi giver mulighed for intens stråling på det angrebne område med minimal skade på normale omgivende celler. Strålebehandling sker normalt tre til fem dage om ugen over en periode på otte uger. Proceduren varer kun et par minutter. Denne type terapi ikke forårsager smerte og er ambulant procedure. Patienterne kan genoptage normale aktiviteter, når det er gjort.

Biotherapy og immunterapi

Biotherapy og immunterapi er former for terapi, der bruger en persons immunsystem til at bekæmpe kræft. Terapien hjælper enten at styrke immunforsvaret eller bruger menneskeskabte immunsystemet proteiner til at bekæmpe kræftceller. Denne form for terapi er normalt bruges sammen med andre mave kræft behandlinger til elderly.Currently er der ikke statistiske oplysninger, der understøtter hvorvidt bioterapi og immunterapi hjælpe med at bekæmpe mavekræft.

Flere oplysninger

Der er ingen form for terapi, der er garanteret til at eliminere cancer i en person diagnosticeret med sygdommen. Men der er meget lovende kræftforskning. FDA er godkendelsen af ​​nye kræft-bekæmpelse af narkotika hvert år i USA, og mange lægemidler er under udvikling i andre lande. Den gode nyhed er, at mange mennesker kan overleve mavekræft, hvis de er opmærksomme på advarselsskilte og søge behandling tidligt.

For mere information om mavekræft behandling for de ældre, gennemgå følgende ressourcer:

 • The American Cancer Society hjemmeside lader seerne finde information om kræft efter type, eller søge efter ressourcer som patient, familiemedlem eller ven forsøger at forstå sygdommen.
 • For mere information om specifikke behandlinger, drej til kræftbehandlingen Centers of America.
 • CancerCare er en non-profit organisation, der hjælper yde professionel support til kræftpatienter.