Matthew Williamson til Design for Macys

Som regel moderigtige kjoler med lyse udskrifter, typisk først af den britiske designer Matthew Williamson, koste flere tusinde dollars. Men i april 2011 Williamsons mannequiner kan købes for mindre end 300 dollar.

Matthew Williamson til Design for Macys

Den britiske designer har præsenteret en kapsel samling for den amerikanske Macy 's mode-forhandler, som blev involveret i designerens løb ikke så længe siden (i den nærmeste fremtid, vil Karl Lagerfeld også frigive sin kollektion til Macy er).

Grundlaget for Matthew Williamsons kapsel samling, som er meget forskelligartet i forhold til de modeller, der præsenteres, er en af ​​de nyeste stilarter af den kommende sommer sæson - stil af halvfjerdserne. Der var selvfølgelig designeren ikke undlade at bruge sine besøg kort - lyse abstrakt prints pryder kjoler i stil med 1970'erne, bluser og endda silketørklæder. Priserne for modellerne fra denne kapsel samling er rekordlav, og start så billig som $ 24. Williamson tøj og tilbehør vil have optrådt på salg i Macys netværk med 13 April.