Math webside baggrunde

Math webside baggrunde


Som enhver anden hjemmeside, kan matematik webside baggrunde gøre eller bryde den visuelle stil. Mens gammeldags sites kan have været fint med en almindelig baggrund, Web 2.0 verden skabt sociale netværk, CSS og andre interaktivitet værktøjer, som forlanger, at webdesignere sætte lidt mere stil lagt i hjemmesiden baggrunden.

En af de værste fejltagelser nogensinde er lavet i de første dage af internettet var "optaget baggrund." Det er en baggrund, der har så meget aktivitet foregår, at det distraherer fra selve indholdet af hjemmesiden. Det kan ikke kun holde folk fra at kunne læse ordene, eller se på billederne, kan det også gøre dem ikke vil. Nogle baggrundsbilleder, når gentaget, kan ende med at blive smertefuldt at se på i længere tid. Der har været undersøgelser i fokusgrupper, der viser, at folk aktivt vil klikke væk fra en grim baggrundsbillede på et websted, selv om det indhold, de ønsker, er på siden.

Math webside baggrunde Made Just Right

Den bedste måde at vælge den passende baggrund for dit websted er at se, om potentielle billeder passer visse grundlæggende design og indhold kriterier:

  • Relevans - Er billedet relevante for indholdet af dit websted? Et billede af et jetfly kan være cool, men hvis det har noget at gøre med emnet for din matematik websted, betyder det ikke hører hjemme der. Uanset hvad billedet er, bør den støtte og styrke den primære budskab af dit websted.
  • Branding - De fleste websteder, der er godt designet have et tema i det mindste, der består af visse farver og skrifttyper, der anvendes på hele webstedet. Dit websted kan omfatte en organisation som et universitet eller virksomhed, der har et logo. Selv om det ikke kan være en god ide at bare bruge logoet som en baggrund, der har et baggrundsbillede, der har lignende former, farver og / eller skrifttyper vil gøre området synes mere sammenhængende.
  • Enkelhed - det er måske det vigtigste kvalitet. Det menneskelige øje er tiltrukket af bevægelse, linjer og kompleksitet. Af denne grund vil have et indviklet net baggrund distrahere øjet fra vigtige indhold, og gøre dit websted mere vanskeligt at læse. Brug af falmede billeder eller silhuetter til subtilt antyder en matematisk tema er meget mere effektiv end blot at sætte en sort og hvid serie af ligninger til fliser langs bagsiden af ​​din webside.

Med disse retningslinier, der kommer op med en god baggrundsbillede bør ikke være for svært. Men hvor man kan finde det?

Kilder til baggrundsbilleder

Det første sted at begynde at lede efter en god baggrundsbillede er dit eget arbejde. Bortset fra at være let tilgængelige, scannede billeder af din egen matematik-relateret arbejde har den fordel, at din ejendom, og derfor din ophavsret. Det er ikke ok at bare gå til internettet og løfte et billede til brug på dit websted - det er tyveri. Men en scanning af dit eget arbejde, lagt i et program som Photoshop, og manipuleres i det rigtige billede, er gratis for dig at bruge og endda dele med andre.

Hvis du vælger at scanne, skal du sørge for at du ikke bruge billedet i fuld størrelse som din baggrund. Det bliver nødt til at blive reduceret til 72 dpi og konverteret til JPG eller GIF-format, noget nemt gøres af de fleste billedbehandlingsprogrammer.

Her er nogle andre kilder til royalty-fri billeder, som kan bruges til din matematik webside:

  • Tekstbehandlingsprogrammer - Microsoft Word, Apple Pages og andre populære tekstbehandlingsprogrammer omfatter ofte multimedieklip om forskellige emner, som kan give dig en nem udvælgelse af generiske billeder at vælge imellem.
  • Creative Commons - CC er en ny ophavsret teknik, der gør det muligt for kunstnere at kontrollere, hvordan de deler deres arbejde. Mange kunstnere vil eksponeringen, og vil tilbyde deres arbejde gratis til gengæld for tildeling, eller så længe den er ikke-kommerciel brug. Tusindvis af billeder er tilgængelige under denne type licens.
  • iStockphoto - Mens det er ikke gratis, et lille billede fra denne populære billedbibliotek koster kun $ 1, og der er bogstaveligt talt millioner af professionelt designede billeder at vælge imellem (som den, der illustrerer denne artikel). For en lille investering, kan et billede fra denne kilde virkelig pynte dit websted.