Maternity Videresalg Store

Maternity Videresalg Store
Mange kvinder finder store rabatter gennem videresalg butikker

Uanset om du er på udkig efter nogle mindre dyre barsel tøj eller gøre et par hurtige bukke, kan en barsel videresalg butik være dit svar.

Tøj på den billige

Barsel videresalg butikker er bedst kendt for et godt tilbud på tøj. Med de fleste barsel tøj kun bæres i et par måneder, de elementer til videresalg er normalt i god stand og stadig på mode. I mange tilfælde kan du finde forsigtigt brugt merchandise, der ser lige så god som ny. Da en kvinde kan købe graviditet tøj, hun ikke vokser ind i eller ikke er rigtige for sæsonen, kan du endda finde ventetøj, der stadig har de originale tags på.

Sending butikker er også en fantastisk måde at finde tøj til hele din graviditet. Retail butikker som Target eller JCPenney ændre tøj i deres showroom sæsonmæssigt, og ofte gøre overgangen fra en sæson til den næste måneder i forvejen. Siden deres Merchandising muligheder er bestemt af store virksomheder, salg ledere har færre muligheder for at holde populære punkter på salg. I en barsel videresalg butik, dog kan ledere reagere på lokale tendenser og vejr. Det betyder, at du stadig kan finde et godt tilbud på en vinterfrakke i januar efter alle de andre masse butikker har pakket dem væk.

Sælge dine barsel tøj

Tag din egen forvokset og ikke længere er brug for barsel tøj til et videresalg butik er en fantastisk måde at rense ud dit skab og tjene lidt penge. Men, være realistiske omkring, hvor mange penge du forventer at gøre. Hvis din favorit sending butik sælger t-shirts for $ 5, ikke forvente at få mere end $ 1 for din. Den videresalg butik, afterall, har at opnå en fortjeneste, når de sælger det.

Hvis du har ekstra tid på dine hænder og ønsker at indstille dine egne priser, kan en virtuel videresalg butik online være dit svar. For et mindre gebyr, leverandører som eBay lade kunderne sende billeder af deres eget tøj sammen med en salgspris. Mens dette kan hjælpe dig med at tjene ekstra penge, vil du være ansvarlig for at pakke op tøj, fragte dem, og kommunikere med køberne. For kvinder, der stadig er gravide eller lige har haft deres barn, kan dette være for meget af en tid forpligtelse til at gøre de ekstra penge værd.

På den anden side, ved hjælp af en sending shop kommer med sine egne ulemper. Mange butikker følge disse regler, når accept brugt tøj:

  • Udnævnelser kan være behov for at bringe i dit tøj. Disse timer kan være begrænset, så ring i forvejen.
  • Tøj skal være ren og frisk. Selvom dette virker som en no-brainer, nogle sending butikker kræver tøj, der skal stryges eller renses, før de vil acceptere det.
  • Tøj bør være sæsonbestemte og i stil. Sparsommelighed butikker som goodwill vil generelt sælger sidste års mode og er kendt for at have retro elementer, men de fleste barsel videresalg butikker ønsker at tilbyde deres kunder de aktuelle tendenser.

Mange barsel videresalg butikker giver dig mulighed for at få kontanter for dit tøj eller bruger pengene til butikken kredit.

Maternity Videresalg Store Tips

Dine venner, som for nylig har været gravid kan være din bedste ressource for at finde barsel videresalg butikker i dit område. Hvis du bor inden for kørselsafstand af en særlig trendy eller mode-forward område, kan du være i stand til at finde alle former for tøj muligheder, som ikke findes i din by. Butikker i større storbyområder er også mere tilbøjelige til at have en bedre udvælgelse af størrelser og stilarter.

Før besøger en sending butik, så tjek deres hjemmeside. Mange butikker har kuponer eller hyppige shopper kort du kan få gennem deres hjemmeside. Tjek deres timer, også. Da disse butikker er selvstændigt ejet og har en mindre personale end store detailhandlere, de ofte har reduceret timer og kan være lukket en dag om ugen.

Endelig ikke genert over at bede om rabatter, især hvis du køber en stor mængde tøj. Videresalg butikker nødt til at flytte merchandise hurtigt at gøre plads til nyerhvervede tøj. Hvis du køber alle dine barsel tøj på en gang, kan de give dig en procentdel af. Disse butikker også normalt bære babytøj og udstyr som flaskevarmere, brystpumper og vugger, så du kan shoppe for dig selv og din baby på samme tid.