Maternity T-Shirt

Maternity T-Shirt


Det kan være svært at bevare din sans for stil i løbet af ni måneder af graviditeten, men stilfuldt barsel t-shirts kan hjælpe! Når du er travlt med at skabe det mirakel af liv, kan din udvikler figur gør det vanskeligt at finde tøj, der hjælper dig med at se og føle dit bedste. Heldigvis dagens barsel mode er lige så stilfulde som din normale påklædning.

Classic Maternity T-Shirts

Til at begynde at bygge din barsel garderobe, vil du sandsynligvis nødt til at købe en lille sortiment af klassiske barsel tees. Disse skjorter bliver mode essentials under resten af ​​din graviditet, så vælg elementer, der er lavet af slidstærkt, tekstiler af høj kvalitet, der ikke vil krympe eller falme. Det kan være fristende at knibe øre, når du køber din nye garderobe, men du vil hurtigt opdage, at din komfort er uvurderlige!

Moderskab Maternity tilbyder et bredt sortiment af klassiske barsel tees i små, mellemstore, store og ekstra store størrelser. Kort ærme, langærmede, ¾ ærmer, og bh tanken stilarter er tilgængelige. Da de fleste styles kan købes i neutral, jord tone, pastel, og lyse farver, disse skjorter er overraskende alsidig. Med det rigtige tilbehør, vil dine klassiske barsel t-shirts være hensigtsmæssigt for både erhvervslivet og fritidstøj.

Sexy T-Shirts

Selvom du er gravid, er der ingen grund til at opgive dit sociale liv endnu. Faktisk, vil du ønsker at nyde at gå til biograf, shopping i storcenteret, eller spise på din favorit restaurant, mens du stadig kan! Kombiner en sexet barsel t-shirt med moderne boot cut jeans eller en flirtende knælang nederdel for et stilfuldt og forførende look.

Når du planlægger en romantisk aften i byen med din kæreste, så tjek Mimi Maternity for barsel t-shirts, der er garanteret til at stoppe trafikken! Babydoll, halterneck, v-hals, og surplice stilarter er tilgængelige i geometriske, paisley og blomster print. Mange barsel tees og tanke har blonder, bånd, eller mesh detaljer for ekstra effekt.

Hvis du er den slags pige, der ikke er bange for at flagre hendes figur, vil du elske de barsel t-shirts fra Preggers 'n Proud. Disse sexede barsel t-shirts er lavet af blødt, elastisk bomuld og designet til at kramme din ekspanderende mave hele din graviditet. Udvælgelsen af ​​tilgængelige designs omfatter en figursyet sort T-shirt dekoreret med en sølv mudder flap mama og logoet "Sexy 'n viser."

Hip og stilfulde moms-til-være kan finde super sexet barsel shirts på Stella Maternity. Sexet og unikke stil omfatter pasform barsel tees, Rock-n-Roll T-shirts og barsel tanktoppe og sexet halterneck toppe. Disse sexede t-shirts er en fantastisk måde at vise det smukke bump.

Humoristiske T-shirts

Graviditet kan være ru på enhver kvinde, så det er vigtigt at holde din sans for humor. Heldigvis er der en række sjove barsel tees, lad mor-til-være udtrykke sin begejstring over hendes barns kommende ankomst.

Hvis du leder efter humoristisk barsel t-shirts, ChoiceShirts tilbyder flere unikke designs, der kan gøres personlig med dit barns navn og / eller køn. Disse smarte barsel t-shirts er garanteret at blive skattede keepsakes længe efter din bundt af glæde er ankommet.

Du kan også finde mange unikke og sjove designs på Cafepress.com og Zazzle.com (eller endda lave dine egne!). Vær sikker på at tjekke Baby !, Zip-e-tees fik, og varig øjeblikke.

Hvis du er heldig nok til at have multipla, hvorfor ikke annoncere din stolthed til verden? TummyWear tilbyder et udvalg af humoristiske barsel t-shirts til kvinder venter tvillinger eller trillinger. Slogans som "Got trillinger!" og "Babyer på Board" lade dine venner, familie og nysgerrige tilskuere vide, at du forbereder et fantastisk eventyr. Alle TummyWear produkter er fremstillet i USA og dobbelte syning for holdbarhed.

Glem ikke far-til-være! Der er mange sjove og humoristiske t-shirts til rådighed for den stolte papa at annoncere din gode nyheder. Design kan lide mine drenge kan svømme, han skyder. Han scorer og fik en Forbi Målmands er tilgængelige. Du kan finde disse og andre på fik baby! og Evil Genius Woman.

Shirts for hver kvinde

Hvad enten du foretrækker en sporty, sexet eller casual look, er du sikker på at finde barsel t-shirts, der passer til dine behov ved at handle online. Men det er stadig en god ide at tjekke butikkens tilbagesendelsespolitik, så du ikke sidder fast med uønsket merchandise.