Maternity Lingerie

Maternity Lingerie


Den mest eftertragtede barsel lingeri er designet til både komfort og sensualitet. Efter alt, er en kvinde ikke ophøre med at være en kvinde, bare fordi hun er gravid.

Maternity Undertøj

Hvis du troede, behageligt undertøj var en velsignelse, før du blev gravid, nu vil du finde barsel undertøj, der ikke binder: forskellen mellem følelse som dit gamle selv og en udmattende dag for at justere og sprællende bare for at få komfortable.

Mens en gang betød iført lange højtaljede trusser, der ville endda sætte din bedstemor til skamme, nu har du et bredt udvalg af barsel undertøj stilarter at vælge imellem. Uanset om du er vokset vænne til den forrygende glatte udseende af badesandaler eller foretrækker noget, der strækker sig til at passe komfortabelt over din mave, aktuelle barsel lingeri tilbyder en stil og luksuriøs udvælgelse stof for alle.

For et moderne look, men subtilt skåret at give stor dækning og komfort under graviditet, prøv Perfect Fit Maternity Undies fra Fertile Mind Maternity.

Maternity Bras

Kig efter barsel bh'er, der giver komfort, støtte og de blonder eller satin detaljer, der hjælper dig føle sig sexet, selv når du tror, ​​du ligner en badebold. Du kan endda købe barsel bh'er at dobbelt så ammende bras, som vil tillade dig at bære dem, når du leverer din baby.

En af de mest populære barsel bras er Bravado Design Maternity / amme BH, som har en racer tilbage med justerbare kopper og stropper. Den er lavet af et fleksibelt, elastisk stof, der former sig brysterne, og det kommer i mange forskellige farver og mønstre, herunder grundlæggende hvid eller sort, leopard print, og prikkede.

Når du køber en moderskab bh, er det vigtigt at købe en, der passer ordentligt i dag, selv om du forudse dine bryster vil fortsætte med at vokse i hele din graviditet. En barsel bh, der passer korrekt vil støtte i:

  • Trykaflastning på bagsiden
  • Lempelse bryst ubehag
  • Støtte til vægten af ​​dine bryster

Maternity Strømpebukser

Når du køber barsel lingeri, så glem ikke at afhente barsel strømpebukser. Maternity strømpebukser er specielt designet med ekstra brede linninger, der vil passe over din voksende bule uden konstant rullende ned i en ubehagelig tot under din mave. Maternity support strømpebukser kan også hjælpe med at forhindre åreknuder og giver dig mulighed for at stå på dine fødder længere uden at blive træt.

Maternity Nattøj

Maternity nattøj kan være så simpelt som en ekstra stor t-shirt og et par leggings; eller du kan vælge en sexet sort blonde Camisole, der strækker sig til at skabe en form fitting fantasi, der er garanteret til at fange opmærksomhed af din mand. Du kan tænke på barsel nattøj som bare noget at sætte på eller som et middel til gnister dit kærlighedsliv. Kig efter noget, som du føler dig godt i, og som bedst matcher din nuværende stil, og din indre skønhed vil skinne igennem.

Uanset om du er på udkig efter sexet barsel lingeri, komfortabelt barsel pyjamas eller det perfekte barsel sygepleje natkjole der er noget derude for alle.

Maternity Lingeri Indkøb Tips

Før du køber barsel lingeri, kontrollere barsel butikken tilbagesendelsespolitik. I de fleste tilfælde lingeri er ikke retur. Du vil også ønsker at kontrollere dimensionering diagram. Mens typisk en gravid kvinde kan forvente at købe barsel tøj i samme størrelse som hun bar før graviditeten, kan hver leverandør har en lidt anden definition af, hvad en lille, mellem eller stor.