Maternity Cargo Pants

Maternity Cargo Pants
Cargo bukser fås i en række forskellige stilarter for gravide kvinder.

Barsel cargo bukser er en væsentlig brik i enhver gravid kvindes garderobe. Med barsel tøj fås i så mange moderne stilarter, cargo bukser er et element, der ikke synes at nogensinde gå ud af stil.

Om Cargo Pants

Mens cargo bukser oprindeligt var forbundet med militær battledress, disse bukser blev en modetendens i 1990'erne med stilarter for både mænd og kvinder. Old Navy var en af ​​de første forhandlere til at popularisere denne stil bukser - en militær-typen buks med mange lommer. Fra baggy til stram, lave til Capri, og alle farver (herunder åh-så-militær camouflage), er der virkelig cargo bukser til enhver person - herunder gravide kvinder.

Som med mange barsel stilarter dog få mode på linje med styling, der kan rumme en voksende talje har været en langsom proces.

Maternity Cargo Pants Indstillinger

Hvis du ønsker at tilføje et fashionabelt par (eller to) af cargo bukser til din barsel garderobe, være sikker på, at der er mange detailhandlere, der tilbyder dem i en række forskellige stilarter og farver. Fra traditionelle fuld panel barsel stilarter til lave nedskæringer, her er blot et par muligheder:

 • Due Maternity Momzee Maternity Cargo bukser: underverden linning, aftagelig slips, mulighed for at rulle og knap manchetter til capri stil. $ 88,00
 • Gap Cargo Style Twill bukser: elastisk linning, bånd slips, lærred trim. $ 25,00
 • Old Navy Maternity Eyelit Trim Cargo Pants: bånd i siderne gør det nemt at justere for den helt rigtige pasform. $ 25,00

Varmt vejr Cargo Options

Hvis din graviditet bærer dig gennem sommermånederne, kan du vælge barsel cargo shorts eller capris.

 • Due Maternity Camo Crop Cargo Pant: alsidig under maven taljen, med justerbare knap stropper til forskellige capri længder. $ 88,00
 • Gap Demi Panel Cargo Denim Capris: demi panel kan bæres over eller under bugen, letvægts denim. $ 56,00
 • Old Navy Roll-Up Cargo Capris: snaps giver dig mulighed for at rulle bukserne til Capri længde, elastisk linning. $ 30,00
 • Japanske Weekend Maternity Crop Cargo Pant: under-the-mave linning i alsidige sort. $ 49,95
 • Camo Beskåret Cargo Pant: camouflage print tilføjer et hip touch til disse beskåret cargo bukser. $ 49,95

Online Shopping Tips

Shopping for barsel cargo bukser online giver en stor markering, men være opmærksom på følgende shopping tips:

 • Gennemgå dimensionering oplysninger til at fastslå den bedste pasform.
 • Vælg en farve, der kan parres med en række toppe for mere alsidighed.
 • Læs tilbagesendelsespolitik forsigtigt, hvis du har brug for at få en anden størrelse. Nogle online forhandlere (såsom GAP) vil tillade dig at gøre afkast i deres traditionelle butik steder.

Store Shopping

Selvfølgelig kan du ønsker at shoppe på en traditionel butik kontra købe tøj online. Med muligheden for at prøve på tøj og bede salg medarbejdere om bistand, får du en førstehåndserfaring at sikre dig som pasform og styling. Overveje shopping på barsel butikker som en ært i Pod, Moderskab Maternity eller Mimi Maternity, samt barsel afdelinger i Gap, Old Navy, Target, og stormagasiner. Hvis du har adgang til moderskab tøj butik, kan du ønsker at tjekke der samt, men vær opmærksom på, at prisfastsættelsen er typisk højere i specialbutikker.

Online Auktioner

Hvis du er på udkig efter forsigtigt brugt barsel cargo bukser, kan du prøve at søge eBay. Da en graviditet varer kun ni måneder, kan du være ganske godt sikker på, at de fleste barsel tøj på auktion blok er ikke overdrevent slidt. Undtagelsen, er naturligvis, hvis varen er slidt igennem flere graviditeter eller gået i arv fra gravide ven til gravide ven. Når shopping for barsel tøj på eBay, overveje følgende tips:

 • Læs altid beskrivelsen omhyggeligt for at forstå omfanget af slitage, alder af elementet, og dimensionering.
 • Undersøg billedet godt at se, om der er nogen mærkbare pletter eller andre tvivlsomme problemer med tøjet.
 • Når du er i tvivl, så spørg sælger for mere information. Hvis du har spørgsmål om dimensionering eller materialet, send en forespørgsel til sælgeren for at finde ud af mere.

Glad bud! Shopping for barsel tøj på eBay kan være en billig måde at få virkelig rart stykker for din graviditet garderobe.