Massage Therapy: Karriere Efter Massage School Tips

Hvordan kan jeg udvikle en succesfuld karriere i massage terapi?

Du kan udvikle en succesfuld karriere i massage terapi ved at udfylde et pædagogisk uddannelsesprogram. I det voksende massage terapi industri, er det vigtigt, at en massage terapeut fuldføre en effektiv massage terapi uddannelse program, der tilbyder en stærk pensum, herunder specialisering, og giver dig mulighed for at forberede sig til en karriere i massage terapi.

Det er også vigtigt at bemærke, at i nogle stater, kan du ikke blive en massage terapeut, medmindre du passerer en licensordning eksamen. Valg af en skole er vigtigt, da det forbereder dig til eksamen samt en karriere i massage terapi. Krav til licensering bestå af mellem 500-1500 timer i klasseværelset uddannelse og visse timer anvendes på specifikke områder af massage terapi. Dette kan dog variere fra statens lovgivning, så det anbefales, at du tjekke med skolen for at sikre, at de tilbyder alle de timer, der kræves for den tilstand, du ønsker at praktisere i.

For at tilmelde dig i et program for en karriere i massage terapi, skal du have en studentereksamen. I nogle lande skal du også være 18 år gammel. Da en karriere i massage terapi omfatter anatomi, fysiologi, psykologi og erhvervslivet, som har nogle postsecondary uddannelse på disse områder er nyttige, men ikke påkrævet. Du kan læse mere om uddannelsesprogrammer, der forbereder dig til en karriere i massage terapi på Cortiva Institute ved at ringe 1-866-CORTIVA.

Lægehjælp Massageterapeut jobs

Massage terapi karriere kan også findes i medicinske faciliteter. I rehabiliteringscentre er massage bruges til at hjælpe patienterne håndtere fysisk genoptræning, fordi det er nyttigt for at opretholde blodtilførslen til lammet kropsdele. På plejehjem, er massage, der anvendes til de ældre til at give ro, fysisk komfort, og personlig kontakt. Dette er især vigtigt for ældre på plejehjem, der ikke kan få andre personlige kontakt. På hospitaler, er massage anvendes i forbindelse med medicinske behandlinger for sygdomme og sygdomme; for eksempel, kan massage terapi slappe en patient får kemoterapi eller hjælpe mennesker, der lider af muskelatrofi.

Massage terapi karriere i medicinske faciliteter er ofte baseret på specialisering. Massører kan specialisere sig i bestemte typer af lidelser, klient livsstil og formular teknik. Specialisering skaber også flere muligheder for Massageterapeut karriere, især ved anlæg, der beskæftiger sig med specifikke sygdomme. For eksempel kan en massage terapeut med speciale i før og efter fødslen pleje finde en spændende karriere i neonatale og obstetrik faciliteter. Desuden nogle massage terapi karriere specialiseringer centreret omkring kundens type, såsom ældre og sportsfolk. Hvis du leder efter et givende massage terapeut karriere og ønsker at specialisere sig i et bestemt område, kan uddannelsesmæssige faciliteter såsom Cortiva Institute tilbyde dig en solid uddannelse, efteruddannelse, specialisering og karriere placering.

Sport medicin massør job

I en massage terapeut skole, Cortiva Institute, der forbereder de studerende til mange karriere herunder sport medicin. Massør Brian Smith leveret tjenesteydelser i 15 svømmere fra 5 colleges på det amerikanske olympiske Trial Competition afholdt i Omaha, Nebraska. Dette er blot ét eksempel på, hvordan en sports medicin massage terapeut karriere kan være spændende og givende!

Er stærkt ønsket sports medicin job i massage terapeut industrien. Disse karrierer tillader terapeuter til at arbejde med professionelle hold i lindre smerter og opretholde muskuløs fleksibilitet og styrke. Mens job sports medicin massage terapi betaler de højeste lønninger i branchen, denne form for massage terapeut karriere kræver omfattende rejse, stærke faglige egenskaber, og absolut viden om den muskulære og knogler. I sport medicin karriere, er løbende uddannelse nødvendig for at opretholde licenser.

Sundhed og fitness-faciliteter massør job efter massage skole

Når du opgraderer fra massage skole på et akkrediteret facilitet som Cortiva Institute, kan du begynde en massage terapeut karriere på sundhed og fitness-faciliteter på landsplan. Faktisk vil de fleste sundheds- og fitness-faciliteter kun leje en massage terapeut, der er uddannet fra en akkrediteret skole og modtog den relevante licens.

Sundhed klubber og fitnessfaciliteter tilbyder mange Massageterapeut jobmuligheder. Som med enhver karriere, vil du ønsker at knytte dig selv med en velkendt og high-end sundhed eller fitness klub, når det er muligt. , Men virkeligheden er, at du kan begynde din karriere med et budget facilitet. Massageterapeut karriere har ikke en traditionel karrierestigen; det er din personlighed, erfaring og professionalisme, der vil bevæge dig fra et budget sundhed og fitness facilitet til en high-end anlæg, hvis du vælger at gå denne vej. Husk også, at de fleste sundheds- og fitness-faciliteter ansætte på deltid i stedet for fuld tid, så du kan arbejde i mere end én facilitet ad gangen. Det er vigtigt, at i løbet af din karriere, du opbygge relationer med kunder og faciliteter; denne måde, hvis du vælger at køre din egen massage terapi klinik du allerede har en stærk kunde fundament og erfaring i kundeservice.

Da du er mere beskæftigelsesegnede, når de anvendes, er det i orden at begynde med et budget facilitet, men løbende at ansøge om og opbygge relationer med høje ende faciliteter. Massage terapi skoler som Cortiva Institute kan hjælpe dig med at overvinde den kamp for at finde en lukrativ massage terapeut karriere i et anlæg, som du er komfortabel med, og vil nyde at arbejde på gennem deres arbejdsformidlinger programmer.

Spa og Sundhed Facility Massageterapeut job

Massageterapeut job i spa- og sundhedsfaciliteter er tilgængelige for kandidater massage terapi, som har modtaget de krævede statslige licenser. Du kan læse mere om at blive en massage terapi kandidat og få licens på Cortiva Institute. Når du opgraderer, vil du have mange muligheder for at starte en massage terapeut karriere. Spa og sundhedsfaciliteter faciliteter er blot en af ​​de ledige stillinger i job massage terapi.

Holistisk centre tilbyder en bred vifte af sundheds-og wellness muligheder. Disse typer af anlæg kombinerer ofte kursteder, motion og fitness områder, massage terapi, og andre aktiviteter, ligesom yoga klasser. I disse typer af full service klinikker, kunder får holistisk velvære pleje. Massageterapeut job i denne type anlæg kan variere fra høj til lav indkomst, deltid til fuld tid, og ofte modtager drikkepenge.

Spas og rekreative centre er en stor kilde til Massageterapeut arbejdspladser. Høje ende kurbade tilbyde komplette sundhed pakker, som ofte omfatter tid med en massage terapeut. De fleste kurbade har deltidsjob Massageterapeut job og betaler mellemdistance løn eller timeløn. Mange Massageterapeut job i kurbade tilbyder private kontrakt positioner, hvor massage terapeut er deres egen chef, men opererer inden for spa. Den massage terapeut job kan også omfatte at være på holderen, som giver massage terapeut til at arbejde efter behov med en fleksibel tidsplan.

Private praksis massør job

Private praksis Massageterapeut job er til rådighed for uddannede og licenseret massører. Før du beslutter, om denne karriere eventyr, skal du kontakte en autoriseret facilitet såsom Cortiva Institute for at finde ud af, om det er den rigtige karriere for dig. I private praksis Massageterapeut job, der er en iværksætter ønske om at opbygge stærke klientel relationer, vedligeholde innovation inden for tjenesteydelser og efteruddannelse, og at finpudse dine business-færdigheder. Private praksis Massageterapeut job er ofte drives af autoriserede massører, der ønsker at gå ind i virksomheden for at køre og vedligeholde en virksomhed klinik. Du kan vælge at eje din egen private praksis eller arbejder under en privat praksis ejer. Ofte vil mange massører arbejde sammen under ét tag, deling bekostning af leasing og udstyr gebyrer. Dette betragtes som en privat praksis kooperativ, hvor hver massage terapeut er ansvarlig for sin egen virksomhed, men kan også hjælpe og stole på de andre.

Private praksis Massageterapeut job er bedst egnet for folk med interesse i erhvervslivet slutningen af ​​klinisk ejerskab. Dette omfatter reklame, kundeservice, bogholderi, overhead, og vedligeholdelse af byens business licenser.

Hvad er mine perspektiver i en massage terapeut job?

Massageterapeut jobs har høje udsigter, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics. Det er dog vigtigt at huske, at jobmuligheder i terapi karriere massage har de højeste muligheder for personer, der har afsluttet massage terapi skole ved et akkrediteret institut og har opnået statslige licensures. Ikke alle stater kræver licensure, men de stater, der ikke kræver det ofte de værst betalende job. Dette skyldes, at massage terapi ofte betales via arbejdsgiver eller sygesikring, og forsikringsselskaberne kræver licens massører. Hvis der ikke er krav om state licens, er der ingen forsikring betalte mandater, og dermed færre jobmuligheder. Derfor US Bureau of Labor Statistics forventer de fleste stater til at begynde at kræve licensures som forsikringsselskaber og sundhed udbydere øger behovet for massage terapi karriere. Derfor, uanset om du bor i en stat, der kræver licens eller ej, din bedste chance for nuværende og fremtidige Massageterapeut job er at få en solid uddannelse og forberede licensures gennem en facilitet som Cortiva Institute at være godt forberedt til marken og dens fremtid.

Som med mange karrierer, almindeligvis begynder Massageterapeut job ved basis og ofte deltidsstillinger. Den amerikanske Bureau of Labor Statistics forklarer, at i Massageterapeut karriere, man bygger kundekreds som du arbejder for kurbade, hoteller, hospitaler og terapi centre fysisk. Dette giver dig mulighed for at opbygge et kundegrundlag og henvisninger. Massage terapi karriere er i høj grad baseret på henvisninger til at finde nye kunder og fastholde nuværende kunder, på samme måde frisører bruger ord i munden reklame for at få kunder. Men som det kundegrundlag vokser, så gør muligheden for øget beskæftigelse og indkomst.

Hvad vil jeg tjene på en massage terapeut karriere?

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics, at gennem 2016 Massageterapeut karrierer er en over gennemsnittet felt vækst. Den gennemsnitlige massør karriere tjener $ 50,200 om året. Den laveste 10% af Massageterapeut karriere tjente omkring $ 25000 om året. Den midterste 50% af lønmodtagerne på dette område tjent mellem 55 tusind dollars og $ 78,000. De 10% af de højeste lønmodtagere i en massage terapeut karriere tjente omkring 80 tusind dollars om året. Over en 20 år karriere, dette betyder, at du kan tjene mellem $ 700000 og $ 1600000 livstidsindkomst, og som er baseret på 20 år førtidspension.

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics, at størstedelen af ​​massører tjener mellem 10 $ og 25 $ i timen, hvor den laveste 10% er fundet i mindstelønnen beslag. De største lønmodtagere er for Massageterapeut karriere i lukrative industrier som de medicinske, kliniske, og turisme.

Da Massageterapeut karriere allerede har gennemsnitlige høje indtjening, og forventer kraftig vækst, kan personer med en solid uddannelse og hands on erfaring forventer at være i den højere løn tjener beslag. Du kan opnå en stærk uddannelse kombineret med kliniske hands on erfaring på et akkrediteret massage terapi skole såsom Cortiva Institute.