Marts Birthstone

Marts Birthstone


Forestil dig de smukke azurblå vand i Middelhavet eller Caribien, omdannes til udsøgte ædelstene - og du ved farverne på birthstone marts, akvamarin.

Marts Birthstone: Aquamarine

Aquamarine, en del af beryl familien af ​​ædelstene, spænder i farve fra lys himmel blå til levende blå grøn. Selv om alle nuancer af denne smukke ædelsten er ønskelige, mange mennesker foretrækker smykker lavet med rige klar aqua blå perler. Disse perler ser lige så fantastisk sæt i hvid eller gul guld, platin eller sølv. Aquamarine smykker stykker er tilgængelige i en bred vifte af smukke stilarter og designs. Denne storslåede ædelsten er et perfekt valg til at parre med kausal eller festtøj.

At give nogen en gave en akvamarin er et symbol på sikkerhed og tryghed i forholdet. Hvis dit forhold har brug for et løft, kan en akvamarin gave genoplive de gnister af en fornyet kærlighed.

Legenden om Aquamarine

Aquamarine navn stammer fra to romerske ord for havvand, aqua betyder vand og hoppe betyder hav. De smukke nuancer af blå og blå grøn af akvamarin perler virkelig ligner de klare, mousserende Cerulean farvande i romerske s Middelhavet.

Ifølge legenden, romerne i oldtiden troede akvamariner skyllet i land fra havet efter at være faldet fra juvel kasser, der tilhørte sirenerne. De troede disse smukke smykkesten var helligt for gud af havet, Neptun.

Mange mennesker tror, ​​iført en akvamarin ædelsten giver mod og skærper sindet. Nogle mener også denne storslåede leder ædelsten kur dovenskab og bringer lykke til bæreren. I oldtiden folk troede akvamarin perler forudsat evig ungdom.

Den Alternate Birthstone for marts: Blodsten

Marts Birthstone

Bloodstone Ring på Amazon.com

Også kendt som martyr sten og heliotrop, Blodsten er en uigennemsigtig kvarts i en smuk dyb mørkegrøn farve med prikker af røde pletter spredt ud over. Denne smukke ædelsten fik sit navn fra den gamle legende, at de røde pletter kom fra Kristi blod under korsfæstelsen som det spildes på grøn jaspis.

Blodsten symboliserer mod og beskyttelse. Mange mennesker mener, at dette unikke sten har medicinske kvaliteter yde nødhjælp fra problemerne med kredsløbssygdomme, lempelse og beroligende sindet og øge de samlede energi.

Hvor finder Aquamarine Smykker Online

Følgende online smykker butikker tilbyder et bredt udvalg af akvamarin smykker.

  • Himmelske Treasures
  • Mineral Miners
  • Juveler til mig
  • Pugster
  • JewelryWeb
  • Min Smykker Source

Konklusion

Den smukke birthstone marts, akvamarin, er en elegant ædelsten med blå nuancer at rivaliserende dem, der findes i naturen. Alternativet, Blodsten er en unik alternativ for dem med en marts fødselsdag.