Marketing din Small Business Når du kort på kontanter

Små virksomheder er livsnerven i den amerikanske økonomi. Der er 28 millioner små virksomheder i USA, og 22 mio af dem består af selvstændige individer, der arbejder for sig selv uden ansatte eller ekstra lønningslisten. Disse 6 millioner små virksomheder, der beskæftiger mennesker giver job til mere end 50 procent af den amerikanske erhvervsaktive befolkning.

Marketing din Small Business Når du kort på kontanter

Kort sagt, er de fleste af arbejdstagerne i USA enten arbejder for sig selv eller arbejder for en lille virksomhed, og mens disse tal lyde som en masse mennesker lever den amerikanske drøm, vil små virksomhedsejere være den første til at fortælle dig, at starte og drive en virksomhed er ikke uden problemer.
Over en halv million små virksomheder hænge ud deres rullesten i håb om at blive levedygtig hver måned, men 30 procent af dem vil lukke deres døre løbet af 2 år, og 50 procent vil folde inden for 5 år. Generering nok business til at bo i erhvervslivet er hård, men konsekvent og effektiv markedsføring kan hjælpe se dig gennem selv de hårdeste tider, men hvad hvis du bare dollars væk fra at køre i den røde? Fret ikke. Der er billige og gratis muligheder for at få kunder til dit websted og din virksomhed.

Start en blog

Når mennesker arbejder for sig selv eller starte deres egne virksomheder, de gøre det for en række forskellige årsager, men nogle af de mest almindelige er: en dyb kærlighed og passion for arbejdet, service, produkt eller håndværk, der de sælger; en sand ekspertise omkring hvad de sælger; et ønske om at forbedre livet for andre gennem deres produkt, håndværk eller service.
Disse tre kvaliteter - lidenskab, ekspertise, Hjælp - sørger for ideel blog foder. Hvis du endnu ikke har en blog på dit websted, som du jævnligt skriver indhold, er du glip af uvurderlig markedsføring. Her er blot en håndfuld af grunde til, at blogging er en ideel marketing værktøj for en lille virksomhed trængte til kontanter:

  • Det er gratis! Uanset om du skriver på et site som WordPress eller integrere bloggen på din egen hjemmeside, det tilføjer nul omkostninger til dit markedsføringsbudget.
  • Merværdi. En blog giver dine kunder og potentielle kunder med information og indsigt, som ikke handler om at sælge. Det vil øge værdien af ​​dit brand i deres øjne.
  • Google foretrækker indhold marketing. Jo bedre dit indhold, jo bedre din placering på søgemaskinerne.
  • Den etablerer myndighed. Jo mere du skriver om din branche eller felt, vil flere mennesker være tilbøjelige til at stole på, hvad du har at sige. Blogging giver dig mulighed for at fremvise din viden og ekspertise, som vil give kunderne tillid til dit produkt eller service.

Marketing din Small Business Når du kort på kontanter

Få Social

Mens Facebooks dages gratis reklame er talte, vil have en Facebook-side stadig tillade folk at finde ud af mere om dig, og mens reklame gennem de sociale medier gigant vil koste dig penge, indtil videre, den side - og kan lide det garners - gør ikke. Beyond Facebook, også se på websteder som LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube og Google+. De har alle tilbyder masser af gratis muligheder for små virksomheder at opbygge et netværk og samle kunder, der ikke vil koste dig en dime.

Email Marketing

E-mail marketing er stadig den mest effektive markedsføring værktøj for erhvervslivet, som - hvis du har gjort et godt stykke arbejde i år holde din kontaktdatabase frisk og ryddeligt - er en god nyhed. Uanset om du lade dine kunder vide om besparelser, kampagner, gaver eller nyheder, at gøre det via e-mail er ikke bare effektivt, det er også gratis. God e-mail markedsføring vil tage nogle tålmodighed og kyndige, men det er mere end det værd, når du har brug for at spare penge og stadig generere salg.

Marketing din Small Business Når du kort på kontanter

Tænk lokalt

Selv om alle i din virksomhed sker på internettet, er du stadig en bestemt person med et bestemt emne på et bestemt sted, og du kan lige så godt bruge det til din fordel. Masser af real-time og real-space business-networking grupper mødes regelmæssigt, og at de ikke bare tygge fedtet med hensyn til køb og salg af varer. De deler også erhvervslivet og kundeemner med hinanden. Check ind i din lokale handelskammer, Rotary Club, BNI og mere at se om du kan skaffe nogle forretninger i din egen baghave.

Kuponer Må stadig arbejde

Folk elsker tilbud. Hvis du har brug for at ansætte nogle billig markedsføring, som er sikker på at give salg, så tilbyder kuponer, sparekasser pakker, køb incitamenter og mere via din hjemmeside, er e-mail nyhedsbreve og sociale medier websteder bundet til hage et par deal-glade fisk.
Kørsel af en lille virksomhed tager en bred og modig dygtighed sæt, og er aktivt i en tynd økonomiske råderum er en af ​​dem. Ligegyldigt hvordan tingene ser ud i din checkkonto fra dag til dag, markedsføring er afgørende for din succes på lang sigt. Øv disse markedsføring taktik, og ikke kun vil du spare dig selv penge, genererer du det så godt.