Marion Cotillard for Dior: Nye Shots

Samarbejdet mellem Dior Fashion House og franske skuespillerinde Marion Cotillard er den længste i Branda € ™ s moderne historie. Dette forår vil Marion annoncere en Lady Dior håndtaske for første gang.

Marion Cotillard for Dior: Nye Shots

Diora € ™ s nuværende kreative direktør Raf Simons tilbyder helt konservative og traditionelle reklamebilleder. Marion Cotillard som Diora € ™ s reklame ansigt arbejdede med den tidligere kunstneriske leder John Galliano. Den tidligere modedesigner så en vamp kvinde i Marion og var ikke bange for fed og lidt aggressive billeder.

Marion mod St. Basila € ™ s Cathedral i Moskva er et perfekt eksempel på en reklamekampagne drives af Galliano. Og det var ikke Photoshop, det var virkelig filme!

Marion Cotillard for Dior: Nye Shots

Nu skal den franske kvinde ikke være bange for kontroversielle forslag fra Dior. Dens reklame er for det meste tilbageholdende, og Raf Simons er selv skylden for det faktum, at mange af hans reklamer ser ens. For eksempel det tidligere billede og makeup af Jennifer Lawrence i Diora € ™ s reklame var næsten identisk med den nuværende minimalistiske tilgang.

Marion Cotillard for Dior: Nye Shots

Imidlertid har kritikerne fundet vejen til at forklare Diora € ™ s kedelig tilgang til reklamer. The Fashion House simpelthen ikke har penge nok til at udvikle nye kreative ideer.