Marine Corps Twitter Baggrund

Marine Corps Twitter Baggrund


Hvis du leder efter en Marine Corps Twitter baggrund, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil du finde tips og ressourcer, der vil hjælpe dig med at omdanne din kedelig, standard Twitter-profil til en, der afspejler enten dit eget militær baggrund, eller din respekt for dem, der er i Marines.

Installation Marine Corps Twitter baggrunde

Oprindeligt på Twitter, var det ikke muligt at tilpasse din baggrund med dine egne fotos. I dag, Twitter giver en funktion, hvor du kan vælge et baggrundsbillede, som du vil bruge til din profil. De fleste vælger et baggrundsbillede, der afspejler enten deres personlighed, eller temaet for det indhold, de distribuerer hjælp at Twitter-konto.

Sådan Tilføj Twitter baggrundsbilleder

På bare et par grundlæggende trin, kan du indstille baggrunden på din Twitter-profil til noget, du kan lide. Alt du behøver er et billede, der er under 800k i enten GIF, JPG eller PNG. Når du har downloadet billedet til din computer, kan du overføre den til din Twitter-konto ved hjælp af følgende procedure.

 1. Først, skal du logge ind Twitter og navigere til din profil startside
 2. Klik på Indstillinger
 3. På siden Indstillinger, skal du klikke på Design
 4. Rul ned til bunden af ​​siden og klik på "Skift baggrundsbillede."

På dette tidspunkt, vil du se et felt, hvor du kan gå til et billede på din harddisk. Det er her du vælger et billede, som du har gemt på din computer, som du vil bruge som din Twitter baggrund. Du har to muligheder, enten bruge et enkelt billede som din baggrund, eller vælge at flise billedet for at skabe en baggrund mønster. Mens du bruger en enkelt billede værker, kan det være meget svært at gøre det ser godt, fordi et vanskeligt det er at lave et enkelt billede den rigtige størrelse til alle mennesker besøger din profil.

Vælges "flise baggrund" er en bedre tilgang, fordi hvis du vælger et billede, der er et mønster med nogen klar grænse, så når du flise, der samme billede på tværs af din baggrund, det flyder problemfrit og ligner en enkelt stor baggrundsbillede.

Download af Marine Corps Twitter baggrundsbilleder

Nu hvor du ved, hvordan du installerer en Marine Corps profil baggrund, er du formentlig undrende, hvor du kan hente baggrundsbilleder, der fungerer godt og er populære blandt Marines eller militære entusiaster. Følgende kilder tilbyde høj kvalitet, gratis baggrundsbilleder, som du kan downloade og bruge på din konto.

 • Shutterstock tilbyder en fantastisk samling af Marine Corps billeder, som du kan bruge som baggrund for din Twitter-konto. Alt du skal gøre er at søge efter "marinesoldater militær" eller "marine corps", og en lang liste af billeder vises. Den ideelle billede er et mønster, men du kan være i stand til at slippe af sted med at bruge et billede af personer eller genstande, hvis skygge er svag, og farverne er ikke alt for højt. Hold dig væk fra lyse farver eller forskellige linjer, da det vil distrahere fra det faktiske indhold på din Twitter-profil.
 • Sgt Grit på Grunt.com tilbyder et fremragende udvalg af store baggrundsbilleder. Mange af baggrunden billedsprog inkluderer ordsprog og ord, som giver mening for Marines, som "Semper Fi" eller "Corpsman" eller blot "United States Marine Corps".
 • All4Myspace har en side af veldesignede Marine baggrunde. Markeringen er ikke stor, men baggrundene, som du finder der for din Twitter baggrund er et par, du vil være meget stolte af at vise.
 • MilitarySpot.com har fire sider af fantastiske Marines billedsprog redigeret på en måde, der gør disse fantastisk som baggrundsbilleder til din Twitter-profil. For at downloade baggrundsbilledet, skal du blot klikke på størrelsen af ​​den fil, du vil hente, højreklik og gem filen på din harddisk. Gå til den fil fra Twitter til at installere den som din profil baggrund.

Flere oplysninger

Du kan lære mere om Twitter og hvordan vi bedre kan tilpasse din profil fra følgende LoveToKnow Sociale netværk artikler:

 • Twitter Widgets
 • Gratis Twitter Tools
 • Twitter baggrunde