Marine Biology og Oceanografi Dual Degree

Marine Biology og Oceanografi Dual Degree


For dem interesseret i havet og relateret marine liv, kan en marine biologi og oceanografi dobbelt grad være en god pasform. Kombinationen af ​​de to giver eleverne mulighed for at kombinere en interesse i marine liv (fra små organismer til større pattedyr) med en ekstra fokus på havet selv. Ved at kombinere de to områder kan ikke kun være med til at opfylde et ønske om at lære om både lidenskaber, men kan også bidrage til at skabe flere jobmuligheder efter college.

Hvad er kravene for en dobbelt grad?

En dobbelt grad kan betyde forskellige ting for forskellige skoler. For nogle skoler, en dobbelt grad er equivilent af en dobbelt major. For andre skoler, en dobbelt grad er en hybrid form for uddannelse, der fusionerer to særskilte programmer til én. Hold en skoles individuelle klassifikationssystemer i tankerne, mens du er på udkig efter to uddannelser, der kombinerer havbiologi og oceanografi.

Nogle af kravene til en grad i havbiologi omfatte grundlæggende biologi, grundlæggende kemi, et introduktionskursus gennemgå hav liv, marine vertabrae mindst et kursus om tidevand og sendiment, og meget mere. Krav varierer fra institution. For en grad i oceanografi, forventer at tage kurser i biologisk coastography, koralrev, havvand kemi, vejr og klima, geologi, og mere. Ved at kombinere de to discipliner kan tillade visse krav til at overlappe.

Marine Biology og Oceanografi Dual Degree

Du er sandsynligvis støde nogle svært ved at finde en dobbelt grad program. Mens der er flere graders spor, der inkorporerer de to fagområder på bachelor-niveau, der er flere programmer for studerende. Men for at få adgang til en kandidatuddannelse dobbelte Uddannelsen, du behøver kun en bachelor-grad i et af de to områder. Nogle programmer til rådighed, omfatter:

  • School of Marine Sciences: Dette program tilbyder en dobbelt grad i marine politik og videnskab for studerende. En stor del af kursusaktiviteter falder i området havbiologi og oceanografi, men med en grad fokuserer på forskning kontrol og praktisk beskyttelse af havene.
  • University of Rhode Island: Selvom skolen ikke tilbyder en formel dobbelt grad i de to fagområder, betyder det omfatter separat grader for både marine biologi og oceanografi, som giver eleverne mulighed for at kombinere kurser for at skabe deres ideelle bachelor uddannelse. URI 's Graduate School of oceanografi tilbyder også fokusområder i marine kemi, marin geologi, og biologisk oceanografi. Endelig skolen lader dobbelt store i havbiologi og oceanografi skabe deres egen grad sti.
  • Den Hawaii Universitet i Hilo: Forskellige fra andre skoler, University of Hawaii på Hilo tilbyder en grad for bachelorer i havforskning. Denne unikke disciplin kombinerer oceanografi og marinbiologi til en unik courseload. Der er også muligheder for at tjene en ekstra certifikat i rekreative havområder.
  • University of Southampton i Storbritannien: Denne unikke treårige program indeholder de bedste elementer fra begge programmer for studerende. Kurserne omfatter en uge af forskning under spring break i det første år, så eleverne kan få praktisk erfaring med marinbiologi i en sejlads miljø.

At finde den rigtige Major for dig

Hvis en dobbelt grad i havbiologi og oceanografi føles det helt rigtige til dig, kan du ønsker at vurdere en enkelt emne grad i begge vej. For eksempel kan havbiologi majors befinder sig mere interesseret i en bestemt type af marine liv, og oceanografi store selskaber kan lide at undersøge ocean kemi. Hvis dyrene er din passion, kan du endda føle en grad i zoologi er det rigtige valg for dig. Hvis du finder en personlig område af interesse inden for et af de to vigtigste emner, kan du ønsker at indsnævre din rækkevidde og udforske det, før du prøver at lande en dobbelt grad.