Marin Headlands Campground Options

Marin Headlands Campground Options
Nyd den Næs skønhed tæt op ved camping.

De Marin Headlands campingplads områder er nogle af de få tilbageværende uspolerede åbne rum i San Francisco Bay Area. Hver indeholder en anden opfattelse af dette naturskønne og historiske skatte jord ligger så tæt på, men alligevel synes hidtil, fra Bay Area population pletter.

San Francisco Bay Open Space

De Marin Headlands campingplads områder er spredt over hele den betagende og varierede scenerier ved denne unikke park i Golden Gate National Recreation Area. De campingpladser er åbne året rundt, hvilket giver et midlertidigt hjem base for andre aktiviteter i Næs herunder:

 • Vandring stier
 • Besøg Muir Woods
 • Wildflower sightseeing i foråret
 • Fugletrækket i efteråret
 • Efterforskningsmuligheder på Fort Barry, Fort Cronkhite, NIKE missil stedet og Point Bonita Lighthouse

Marin Headlands Campgrounds

Der er fire campingpladser i Marin Headlands området. De campingpladser er åbne året rundt og tilladelser er nødvendige. Kæledyr er ikke tilladt, undtagen førerhunde for handicappede. Ingen af ​​stederne er tilgængelige for kørestolsbrugere.

Bicentennial Campground

Denne lille campingplads ligger i det sydvestlige hjørne af Marin Headlands. Det er den mest tilgængelige, er kun omkring 100 meter fra batteriet Wallace picnic parkeringsplads.

Der er kun tre teltpladser. Hvert websted vil rumme et telt med en eller to personer. Derudover kan hvert websted reserveres til op til tre nætter hvert år. Bærbare toiletter og fødevarer garderobeskabe er tilgængelige. Vand er tilgængelig fra Visitor Center, som er omkring en kilometer væk.

Camp ovne er tilladt, men der er ingen brande tilladt i campingpladsen. BBQ grill er til rådighed i nærheden Battery Wallace picnicområde.

Hawk Camp

Dette er den mest afsidesliggende af alle Marin Headlands campingplads lokationer. Det er placeret over Gerbode Valley. Lejren kan nås på to måder:

 • Startende ved Marin Headland Visitor Center, efter den noget anstrengende Bobcat Trail for omkring tre miles
 • Starter ved Tennessee Valley parkeringsplads, vandreture omkring to miles til campingpladsen

Hawk Camp har tre telt websteder, som hver især vil fungere godt for op til fire personer. Dette er et stort campingområde for grupper. Hele Hawk Camp-området kan reserveres i de køligere måneder fra 1 november - 31 Marts. Under resten af ​​året, kan kun ét sted reserveres pr camping gruppe. Den maksimale ophold er tre nætter hvert år.

Der er transportable toiletter, mad garderobeskabe og picnic tabeller.

Ingen vand er til rådighed i lejren. Camp ovne kan anvendes, men træ eller kul brande er ikke tilladt.

Haypress Campground

Denne campingplads ligger i Tennessee Valley, i den nordlige ende af Marin Headlands. Det er en noget let tre fjerdedele af en mile gåtur fra parkeringspladsen.

Der er fem steder, hver fungerer godt for op til fire personer. Grupper kan reservere hele campingpladsen i november 1 - Marts 31 tidsramme, men kun tre lokaliteter kan reserveres pr gruppe i løbet af resten af ​​året. Den maksimale ophold er tre nætter om året.

Der er transportable toiletter, mad garderobeskabe og picnic tabeller.

Ingen vand er til rådighed i lejren. Camp ovne er tilladt, men ingen træ eller kul brande er tilladt.

Kirby Cove

Denne populære campingplads og picnicområde er kun åben fra 1 april-31 oktober. The Cove er omgivet af cypresser og eukalyptustræer, og ligger vest for Golden Gate Bridge. Webstedet har en betagende udsigt over San Francisco og Golden Gate The Bridge one-mile tilkørselsvej til campingpladsen parkeringsplads er stejle og snoede, og ikke bred nok til fritidskøretøjer.

Der er fire steder på campingpladsen, hver med plads til op til 10 personer. Forbehold er ikke forpligtet til picnic eller sightsee på bluffs eller på stranden; Men teltpladser er tilgængelige ved eneste forbehold.

Campingpladsen har:

 • Walk-in telt websteder, 100 til 300 meter fra parkeringspladsen
 • BBQ grill
 • Brand ringe - Du skal medbringe din egen brænde.
 • Picnic tabeller
 • Pit toiletter
 • Fødevarer stuverum

Der er ingen drikkeligt vand.

Temperaturer

Vejret er mildt året rundt lige fra nedture på 50 grader til højder af 65 grader tæt på kysten. Om sommeren kan det dagtemperatur i forageren dalene nå over 80 grader. For at opnå maksimal komfort, bør du klæde i letvægts lag, og være klar til at kaste eller tilføje lag, når temperaturen svinger.

Sommertid bringer masser af tåge, så sørg for at klæde varme i fra sen eftermiddag gennem tidlig morgen.

Gebyrer

Der er ingen gebyrer på Bicentennial, Hawk Camp eller Haypress campingpladser.

Camping gebyrer på Kirby Cove er:

 • Single teltplads - $ 25 per nat
 • Gruppe picnicområde - $ 35 per dag

Forbehold

For reservationer på:

 • Bicentennial, Hawk Camp eller Haypress campingpladser - Ring til Marin Headlands Visitor Center på 415-331-1540.
 • Kirby Cove - Ring 877-444-6777 eller forbeholde op til seks måneder i forvejen på National Park Service hjemmeside.