Mardi Gras Centerpiece Idéer

Mardi Gras centerpieces kan være så vild og oprørende som enhver Fastelavn fest. Centerpieces kan omfatte glitrende perler, lyse dristige farver og unikke symbolik.

Sjov Mardi Gras Centerpiece Idéer

Der er mange måder at skabe et tema omdrejningspunktet for en Mardi Gras fest, fra formelle og elegante muligheder for vilde og uhyrlige dekorationer.

Masker

En buket kunne gøres af flere Fastelavn masker, der kan fordoble som part favoriserer, eller en enkelt, mere udførlige malet eller juvelbesatte maske kunne være omgivet af farverige perler eller fjerboaer at tjene som højdepunktet i tabellen.

Der er også premade spray centerpieces, der kan findes på partiets levering butikker. Disse består af små farverige folie masker vises på en folie spray.

Jester Hat

Sjov og letsindighed er afgørende for en Mardi Gras fest, og en hofnar hat med sine skøre farver og klokker kan symbolisere den festlige karakter af partiet. Tilføj perler, blomsterkrans eller andre accenter til at vende selv en simpel jester hat ind i en smart centerpiece.

Farverige blomster

De traditionelle Mardi Gras farver er lilla, grøn og guld. Lav din egen blomstermotiv efter crafting instruktioner, der bruger farverige blomster, fjer og silke blomster. Vær kreativ og tilføj hvad du har på hånden til at lave en one-of-a-kind skabelse.

Spiselige centerpieces

Fordi Fat Tuesday fejrer overskud med rige, lækre fødevarer og dekadent desserter, en spiselig centerpiece er det perfekte valg for en Mardi Gras fest. Cookie buketter, cupcake tårne ​​eller retter af farvede slik er alle velsmagende indstillinger. Du kan også vælge en crazy, vippes differentieret kage til en mere omfattende spiselig behandler. For at holde med tradition, overveje at bestille en autentisk Helligtrekongerskage at fungere som din centerpiece og dessert.

Treasure Chest

En Fastelavn parti kan fejre rigdom ved at sprede velstand gennem en skattekiste. Fyld brystet med perler, guldmønter og perler i Mardi Gras farver. Du kan også lave små poser fyldt med perler og slik, som kan placeres inde i brystet til at tjene som part favoriserer.

Tower eller Vase af perler

En mere omfattende centerpiece mulighed er at skabe et tårn af ikoniske Mardi Gras perler. Brug en buet ledning støtte til at stable graduerede størrelser af Styrofoam bolde belagt med glitter eller maling i passende farver for at skabe et tårn, og omgive det med mindre strenge af perler eller andre farverige accenter.

En anden perle centerpiece variation er at placere farverige perler ind i en stor klart glas vase eller cocktail glas. Dette er en enkel, men sjovt centerpiece, der har mange muligheder. Du kan også bruge en klar glasskål, hvis du ikke har en vase.

Kings Crown

En farverig juvelbesatte nyhed krone kan fordoble som en konges centerpiece at fejre "konge af tåber" arv Fastelavn. Fyld krone med perler, behandler eller andre glaskugler for en endnu mere festlig look.

Fjer

Du kan oprette en elegant centerpiece med fjer. En vase kan holde farverige lange fjer i nuancer af lilla og grøn. Du kan enten bruge en guld vase eller fylde en klar en med perler som en accent til fjerene. Brug en bred vifte af fjer for en interessant look. For en særlig touch, kan du sprøjte fjerene med glitter.

Koordinere Omdrejningspunktet med andre dekorationer

Uanset centerpiece vil pryde bordet på en Mardi Gras fest, bør det ikke stå alene. Velkoordineret bordpynt øge skønhed og virkningen af ​​både simple og komplicerede centerpieces og tilføje mere flair til festlighederne. En farvestrålende dug, guirlander eller perler hængte langs bordets kant, farvet bestik og fade, og kunstfærdigt arrangeret bakker med fødevarer vil understrege part tema og give en passende kulisse for en smuk Fastelavn centerpiece.

Centerpieces Tilføj en prikken over i'et

Fra enkel, klassisk ser ud til at kunstfærdigt tema kreationer, der er mange Fastelavn omdrejningspunktet ideer at vælge imellem, når man planlægger en fest for dette vildt festlig lejlighed. Nogle centerpieces kan være rent dekorative, mens andre fordoble som part favoriserer eller endda yderligere snacks, men alle af dem vil øge skønhed og sjov i en Fat Tuesday fest og prikken over i'et til dit bord indretning.