Marathon løbetræning: Hvorfor Deltagelse i en Gruppe kan hjælpe dig

Marathon løbetræning er intens, og jo mere hjælp og støtte du har det bedre. De gennemsnitlige runner tog til cirka seks måneder til at forberede sig til en fuld maraton. En fuld maraton er 26,2 miles, og når pacet ved 6 miles i timen, kan være færdig i omkring fire timer. Det er ekstremt hårdt på din krop, og du skal ordentligt forberede din krop til en træning af denne længde. I gennemsnit er marathon løbere brænder mellem 200-300 kalorier pr mile. Afhængig af individuelle krop statistik og miljømæssige faktorer, der er et skøn over 5240-7860 kalorier brændt gennem hele løbet.

Marathon løbetræning: Hvorfor Deltagelse i en Gruppe kan hjælpe dig

For at hjælpe dig ordentligt forberede sig på at køre en sikker maraton, overveje at deltage en maraton træning gruppe for støtte, rådgivning og et team af folk hepper dig på.

Information & Rådgivning

Uanset om du er nybegynder eller ivrig løber, uddannelse til en maraton er forskelligt hver gang. Forskellige kurser, årstid og din nuværende helbredstilstand er alle faktorer, du skal tage i betragtning, når du træner. Arbejde med en uddannelse gruppe kan du dele disse oplysninger og få tips og tricks til at arbejde hen imod din optimale præstationsniveau kommer løbsdagen. Du vil sandsynligvis også finde andre i gruppen står over for de samme udfordringer, du er, som giver dig støtte i forberedelserne til disse specifikke elementer.

Kammeratskab i Træning & Racing

Obligationen du vil bygge i et maraton træning gruppe hjælper med at holde dig ansvarlig for at møde op på uddannelses- kører og holde fast i din uddannelsesplan. Det gør det samme for andre medlemmer. En savnet uges træning eller en savnet lange løb kan være til skade for din træning, så det er vigtigt at blive begået. Arbejde med en lokal gruppe betyder, at du sandsynligvis også køre med nogle af de samme mennesker under selve arrangementet. Dette giver dig et løb partner, der kan opmuntre dig undervejs og hjælper dig med at holde dit tempo, når du begynder at bære ned.

Workout Buddy

Forberedelse til en maraton tager mere end at køre. Det anbefales generelt du cross-tog en dag om ugen til at bygge andre muskler og give dine knæ og primære muskelgrupper en pause. Den mest anbefalede cross-træning aktivitet for løbere er cykling. Om det er gade cykling, i fitnesscentret eller et spin klasse er faktisk ligegyldigt. Det er mere vigtigt, at du holder dig til ændringen i tempo for at give dine muskler til at hvile og styrke. Arbejde ud med en partner hjælper du sørge for at dukke op og holder dig motiveret.

Ikke alene arbejder med en marathon træning gruppe giver dig chancen for at møde andre løbere træning til et maraton, men det hjælper dig med at holde regnskab og dedikeret til din træning. Du har mulighed for at træne smart og arbejde sammen med andre at gøre det samme. Dette er afgørende for enhver runner træning til et maraton, uanset om det er din første eller tiende marathon.