Maple Tree Beskæring

Maple Tree Beskæring

Ahorn træ beskæring kan ske i foråret, med de bedste måneder at beskære som den tid umiddelbart efter blade vises. Hvis du beskærer træet om vinteren eller foråret, saften bløder eller løber ud. Mens dette ikke vil skade træet, ser det ikke meget smuk, så beskære træet i slutningen af ​​foråret, hvis du kan.

Maple Tree Beskæring Tips

De fleste eksperter er enige om, at du ikke bør beskære mere end 15 procent af ahorn træ i et givet år. Det er bedre at beskære en lille smule hvert år, end at beskære en masse et år.

Hvad skal Prune

Du kan beskære off små kviste, der kommer ud for stilken af ​​ahorn træ. Ved beskæring ud den lille grene, vil træet lægge yderligere energi i at vokse op og ud i de større grene.

Sådan at beskære

Brug altid skærpet beskæresakse eller grensakse specielt designet til at skære igennem grene. Beskær så tæt på stammen som du kan. Gør nedskæringer i en vinkel, og gøre cut så tæt på den levende del af træet, som du kan. Specifikke anvisninger på hvordan man beskære kan findes på North Carolina State University hjemmeside.

Omsorg for Udstyr

Efter beskæring træer, dyppe beskæringssakse og andet udstyr i en spand fyldt med en spiseskefuld af blegemiddel til en gallon vand. Skyl, tør og opbevares forsigtigt. Det blegemiddel og vandopløsning dræber eventuelle bakterier eller svampe, der kan være på udstyret. Disse kan inficere den næste plante, du trimme hvis de ikke er renset ordentligt.

Beskæring problemer og spørgsmål

Flere meget almindelige problemer og spørgsmål opstår, når vi diskuterer ahorn træ beskæring.

Tåreperser Træer

Hvis du beskåret dine ahorn træer og den næste dag er der flydende kører fra beskæring pletter, ikke panik. Væsken er simpelthen SAP. Selvom det er mere sandsynligt, at køre i løbet af efteråret og først på vinteren, kan den køre på alle tider af året. De beskæres områder vil ikke heler så hurtigt, hvis saft flyder frit, hvilket er grunden til mange arborists anbefaler at vente til slutningen af ​​foråret eller sommeren, når saften er mindst tilbøjelige til at løbe før beskæring.

Du kan også se dine ahorn træer oser saft under andre tidspunkter af året. Tjek stammen for tandmærker, især i efteråret eller vinteren. Egern og andre skabninger elsker den søde smag af ahorn saft og måske endda bide stammen for at starte saft flyder, hvis de ved, hvad sød smag er i vente for dem. Det vil ikke skade træet, men det kan være skræmmende, hvis du ikke ved, hvad de ting er ved at løbe ud af dit træ.

Træer i nærheden af ​​Power Lines

Det er bedst at undgå at plante træer direkte under elledninger, men hvis dit træ blev plantet inden du flyttede ind i dit hjem, eller det er blevet mere aggressivt og energisk end planlagt, skal du beslutte, om det skal beskæres. Hvis forsyningsledninger offentligt ejes, vil elselskabet beskære træet. De vil sandsynligvis beskære det meget drastisk. De skal; grene, der vikle elledninger kan trække ned linjerne i en storm, forstyrre service for mange. Forsøg ikke at trimme træer i nærheden af ​​elledninger selv. Ring elselskabet eller et træ tjeneste.

Over Beskæring

Desværre, hvis du fik revet med og over beskåret dit træ, er der intet du kan gøre lige nu. Det er som at få en dårlig klipning; du er nødt til at vente på det til at vokse tilbage. Forhåbentlig har du ikke beskære væk for mange grene og svækket træet. Mind dig selv, næste gang du når til din beskæringssaks ikke at gå overbord!

Maling af Beskæres Steder

I de forløbne år, anbefalede gartner male over eller forsegling af stammen af ​​træet, hvor grenene er blevet beskåret fra. Nyere forskning viser, at det ikke er nødvendigt; træet helbreder sig selv effektivt, forsegling over beskæres områder og skabe sin egen ar. Så der er ingen grund til at bandage de beskæres områder eller male dem. Bare lad de beskæres områder alene og lade naturen forsegle det.