Manisk depression og Meth

Manisk depression og Meth
Brug meth kan føre til depression.

Manisk depression og meth er et meget alvorligt problem; Det er en, der kan føre til endnu mere alvorlige problemer, såsom selvmord.

Generelle Crystal Meth Information

Crystal metamfetamin er skabt ud fra d-metamfetamin. Crystal meth er ekstremt vanedannende, om den injicerede, prustede, røget eller indtagelse. Det er blå-hvid farve og ligner krystaller eller skinnende sten, deraf vejnavnet. De lange og kortsigtede virkninger af dette stof er dødbringende farlige og mens det er et nydelsesmiddel fungerer det også svært at undertrykke visse normale funktioner folk bruger til at leve og kan forårsage svær depression.

Forbindelsen mellem manisk depression og Meth

Meth har talrige farlige bivirkninger. Hvis du vil vide mere om alle meth s bivirkninger og de bivirkninger, meth afhængighed kan forårsage besøg drugfreeworld.org. En af de mere alvorlige problemer, der kan skyldes meth brug er manisk depression.

Meth kan føre til depression i både kortsigtede og langsigtede brugere samt fremstå som en tilbagetrækning symptom. På grund af dette meth kan være en hård stof til at holde op; ingen ønsker at kæmpe en stofmisbrug og mens de er i bedring også være deprimeret. Ofte med meth depression vil forekomme.

The Brain Connection

Det er blevet tydeligt påpeget i forskellige undersøgelser, hvorfor crystal meth fører til depression. Crystal meth skaber store ændringer i, hvordan en hjerne fungerer. Der er en del af hjernen kaldet præ-frontal cortex som regulerer amygdale et område i den nederste del af hjernen. Den amygdale styrer følelser og en del af, hvorfor folk føler trang. Crystal meth virkninger, hvordan præ-frontal cortex gør sit arbejde, så det ikke at regulere amygdale som igen ikke styre følelser forbundet med trang. Når en person kommer ned fra en meth høj de begynder at føle sig deprimeret, fordi normalt de kunne håndtere følelser med hjælp fra amygdale. Da amygdale fungerer forkert alt det gør, er at minde dem af lægemidlet og øge cravings nogen har for meth. Enkelte studier, der talte med meth misbrugere bemærkes, at denne fornemmelse for at skulle lægemidlet en knusende depression ofte efterfulgt af en periode med manisk depression - enkeltpersoner på meth har rapporteret, at disse to sammenfaldende perioder med depression kan føles som nogen rippe dem i to . Så selvfølgelig personen ønsker at afslutte de dårlige følelser, så de tager mere meth og den cyklus af manisk depression og meth gentagelser; igen og igen.

De fleste mennesker kan ikke fungere meget længe med hjernen ubalancer såsom den type crystal meth årsag. Noget giver og ofte er det en følelsesmæssig tilstand af velvære. Manisk depression, der fortsætter med at cykle med depressiv lidelse er beskatte på både følelsesmæssige og fysiske helbred, og kan skubbe nogen til suicidale tendenser.

Tilbagetrækningen Connection

Manisk depression og meth er også almindeligt, når nogen ikke tager crystal meth for nogen grund. De kan have kørt ud eller forsøge at holde op f.eks.

En forskningsundersøgelse af National Institute on Drug Abuse (Nida) foreslog, at folk, der har brugt et stykke tid og afslut derefter kan have narkotika abnormiteter som dem der ses hos personer med affektive sindslidelser. Undersøgelsen, der blev offentliggjort i januar 2004 udgave af tidsskriftet Archives of General Psychiatry den, konstaterer, at hjernescanninger af meth misbrugere viste en enorm forskel i glucosemetabolisme fra ikke-misbrugere. Den glucose, noget alle mennesker har behov for regulering for at leve fysisk og følelsesmæssigt sundt, manglede i områder af hjernen er forbundet med depressive lidelser, nedtrykthed og tristhed. Glucose niveauer var højere end normalt i de områder af hjernen er knyttet til angst og narkotika trang.

Sammen med glucose forskelle misbrugere bemærkede også flere følelser af depression og angst end ikke-misbrugere i undersøgelsen.

Dette var en god studie i, at det kan hjælpe behandlingsprogrammer med deres mål om at hjælpe folk til at stoppe med at tage meth til gode. Når behandlere ved, hvilke kemikalier skal reguleres korrekt for at regulere følelsesmæssige sundhed - noget der kan gøres for at gøre abstinenssymptomer nemmere på patienter. Der er yderligere forskning er nødvendig på området, selv om.

Hvis du vil vide mere om manisk depression besøge Medicin Net eller tale med din læge. Du kan læse om, hvordan du får hjælp til behandling stofmisbrug muligheder for crystal meth misbrugere tage et kig på følgende ressourcer:

  • Addiction Behandling Centers
  • Narkotikamisbrug Recovery
  • Sådan overlever Addiction

.