Manicure Myter eller hvordan man laver Nails se pæn og sund

Manicure Myter eller hvordan man laver Nails se pæn og sund
Youâ € ™ ve sikkert hørt så mange overbevisninger om manicure, såsom: fjerne din neglelak tid til tid til at lade dine negle ånde; eller neglelakfjerner indeholder acetone er meget skadeligt for neglene; eller spise masser af gelatine gør dine negle specielt stærk og sund. Men alle disse udsagn er blot myter. Lad os € ™ s bryde disse og andre myter om, hvordan man laver negle ser godt og sundt.

1. Der er en opfattelse, at kun specifik farve neglelak kan matche varm eller kold tone huden.

I virkeligheden kan enhver farve neglelak gå med enhver hudfarve, hvis du vælger den rigtige nuance. Hvis din hud er af mørkere toner, det har en gul nuance. Vælg en lilla-farvet neglelak eller en violet-farvet neglelak med gullig nuance. For hvid hud, pick violet neglelak med blå og kolde undertoner.

2. Du må ikke indsende dine negle frem og tilbage som det fører til opdeling negle. Du kan indsende dine negle kun i én retning.

I virkeligheden arkivering negle frem og tilbage er helt sikkert, hvis du bruger en 240 grit neglefil eller mere.

3. Du er nødt til at fjerne din neglelak og top coat lejlighedsvis at give dine negle lidt luft.

Faktisk er negle består af fast keratin, så de canâ € ™ t indånder. Eventuelle belægninger, fra base coat til falske negle, beskytte neglene fra ydre skader, tørhed og skrøbelighed.

4. neglelakfjerner med acetone indhold er skadeligt for negle.

Faktisk ita € ™ s hele den anden vej rundt. Acetone flyttefirma er bare perfekt, fordi de fuldt ud at fjerne pigmenter neglelakker og fordampe hurtigt. Acetone-fri fjernelse fordampe meget langsommere, hvilket efterlader en klæbrig lag på neglene.

5. Kun blege nuancer af neglelak ser godt ud på korte negle.

I virkeligheden mørkere neglelakker er meget bedre for korte søm. De giver dem en pæn og ryddelig look. Korte negle med en lys neutral neglelak på vil se naturlig, men ikke lyse nok. Så afhængigt af det udseende, du ønsker at opnå, kan du vælge en hvilken som helst neglelak farver med korte negle.

6. Spise gelatine gør negle stærke og sunde.

Faktisk er der ingen videnskabelige beviser for, at gelatine understøtter væksten af ​​negle og gør dem stærkere.

7. Det er kun trimning neglebånd det kan gøre dine negle ser perfekt.

I virkeligheden, afpudsning neglebånd off gøre det tykkere med tiden. Jo mere man skærer det ud, jo stærkere dens vækst. Kosmetik til untrimmed manicure kan bidrage til at bryde den onde cirkel. De er efterhånden fjerner hård hud, og hvis de anvendes dagligt, giver neglebånd et sundt og flot udseende, forebygge tør hud.