Manglende evne til at tabe sig

Manglende evne til at tabe sig
Er du kæmper for at tabe sig?

Er du en af ​​de mennesker, der hele tiden kost, men synes at have en manglende evne til at tabe sig? Hvis ja, er du ikke alene, og der kan være en fysisk grund til, at disse uønskede pounds bare ikke vil forsvinde.

Hypothyroidisme

Du har prøvet hver kost i bogen, og du træner. Faktisk har du drastisk reduceret din kalorieindtag, men stadig, at skala vil ikke rokke. Hvad sker der med din krop? Hvorfor synes at have en sådan manglende evne til at tabe sig? Der kan være en række årsager bag denne frustrerende situation, men en af ​​de første skridt du skal tage, er et besøg hos din læge. Din skjoldbruskkirtel kan bare være den skyldige.

Hvad siger din skjoldbruskkirtel har at gøre med vægttab? Ganske lidt, faktisk! Skjoldbruskkirtlen, som findes under adamsæble, producerer thyroxin, et hormon, der regulerer puls, skål bevægelser, appetit, og stofskifte. Fordi skjoldbruskkirtlen afhænger iod til at producere nok thyroxin, kan utilstrækkelige forårsage skjoldbruskkirtlen bliver under-aktive. Dette er også kaldet hypothyroide. En bivirkning af denne betingelse er den manglende evne til at tabe sig, fordi dit stofskifte er ude af whack. Andre alvorlige tilstande kan skyldes hypothyroidisme, herunder depression og hjerteproblemer.

Hypothyroidisme kan resultere i en lang række årsager, herunder autoimmune lidelser, infektioner, tumorer, og aldring. Nogle mennesker er også mere tilbøjelige til en under-aktive skjoldbruskkirtlen simpelthen på grund af genetik. De fleste læger bruge en simpel blodprøve for at tjekke for hypothyroidisme, og hvis der findes bevis for en under-aktive skjoldbruskkirtlen, er hormonbehandling ordineret. Når du er begyndt at tage disse hormoner, kan du opdage du er i stand til at tabe sig.

Manglende evne til at tabe sig

Hvis du har haft din skjoldbruskkirtel kontrolleret og stadig har problemer tabe vægt, overveje følgende:

Urealistiske forventninger

Har du urealistiske forventninger til dit vægttab? Selvom masser af kost programmer lover betydelige vejer tab på kort tid, betyder det ikke, at programmet vil arbejde for dig. Selv hvis du gør tabe sig hurtigt, du typisk vil ikke holde det ud, når din vægt flader ud, og du kan finde dig selv at få det tilbage, blot fordi du ikke kan bo på sådan en drastisk kost.

Overgive sig til besejre

Har du følge din kost religiøst for et par dage, og så når de satser vil ikke samarbejde, give op, blot for at finde dig selv at starte processen forfra? Hvis ja, har du ikke givet din krop tid nok til at tilpasse sig din nye måde at spise. Giv ikke op så let, og ikke vakle frem og tilbage fra slankekure til binging.

Kom i en skure

Okay, så du er på et sæt kost og motion planen. Først du oplevet nogle vægttab succes. Men nu du er på et dødvande, og du bare ikke forstår det! Du gør det samme du har gjort, men din vægt vil bare ikke rokke sig! Hvad sker der? Mens du kan gøre alle de rigtige ting, har du undervurderet din krops evne til at tilpasse sig. Når din krop har vænnet sig til at dens kalorieindtag og aktivitetsniveau, kan du bevare din vægt og form, men du kan ikke fortsætte med at tabe. Hvis dette er tilfældet, skal du ændre din kost og din aktivitet, måske tilføje flere vægte, nye øvelser og forskellige fødevarer at hoppe starte dit stofskifte igen.

Hold dig væk fra vægten

Det betyder ikke, du bør aldrig veje, men i stedet for vejning hver dag, hoppe på disse skalaer kun én eller to gange om ugen. Stedet koncentrere sig om, hvordan du føler, og hvordan dit tøj passer. Det er meget muligt for dig at åbne en tøj størrelse uden skalaerne viser nogen vægttab. Hvordan er dette muligt? Som du tabe fedt, kan du få muskler, og husk-muskler vejer mere end fedt!

Tal med din læge

Endelig, hvis du har prøvet alt, herunder skjoldbruskkirtlen test, og du stadig ikke kan tabe sig, gå tilbage til din læge. Der kan være nogle andre fysiske problemer, der påvirker din vægt. Din læge bør gøre en intensiv fysisk at kigge efter andre underliggende problemer med dit helbred. Frem for alt, hvis du begynder på en ny, sund vægttab og motion program, være tålmodig. Succes kan tage et stykke tid, men det skal ske! .