Mandlige Braids

Mandlige Braids
Når du vælger en stil, så glem ikke om fletninger!

Mandlige fletninger er en frisure en masse mænd ikke engang overveje, men de kan være et stilfuldt look. De er mest populære hos afroamerikanske mænd, men alle kan sport dem - og gøre dem ser godt ud. Hvis du kan dyrke dit hår til at hage eller skulder-længde, kan du sikkert få et anstændigt sæt fletninger fra det. Jo længere, jo bedre, men fordi fletninger vil ligge fladere nær hovedet, hvis håret er længere.

Typer af Braids

Hvis du ikke tænke for dybt ind i det, "fletninger" bare lyder simpelt. Intet behov for forklaring, ikke? Nå, der er faktisk en hel del typer af fletninger for mænd til sport. Her er to af de mest populære:

  • Micro Braids: Så lille og sart, er de undertiden kaldes "usynlige fletninger." De er sædvanligvis anvendes i forbindelse med majs rækker og findes på bagsiden af ​​hovedet.
  • Corn Rows: Disse går normalt hånd i hånd med mikro fletninger. Corn Rows gå i front og mikro fletninger gå i ryggen. Det er de stilarter, der kan væves ind i lige, kurvede eller geometriske stilarter. Selv om de tager 5-7 timer at afslutte, være sikker på, at du får nogle alvorlige slid ud af dem. Nogle gange vil de vare op til en måned med ordentlig pleje. Det er simpelt, også. Bare holde dem fugtet og dække dem om natten med et tørklæde.

Tips til Voksende ud dit hår

At have fletninger, du naturligvis brug længere hår end de "traditionelle" mandlige hår nedskæringer, men det kan være akavet at vokse dit hår ud fra en kortere snit til en længde, der vil arbejde med fletninger.

Styles til In-Between

Kvinder har kæmpet med de irriterende "midt i mellem" stadier i årevis efter en dårlig klipning, en kort hår klippe, og selv en affære med pandehår. På din vej til fletninger, kan du opleve trangen til at hakke, hakke, hakke og være færdig med det, indbydende dit korte 'gøre tilbage til dit hoved. Hvis du virkelig kan lide tanken om fletninger, selv om, holde det.

Husk, kan shaggy om mænd være sexet. Hvis du kan holde siderne lidt kortere end ryggen i et stykke tid, har du en meget flot i-mellem snit. Du kan selv ønsker at holde dem kortere efter du har langt nok hår til fletninger. Indtil da, spille op teksturen af ​​dit hår. Brug produkter, især hårgelé. Vær ikke bange for det.

Her er et par i-mellem nedskæringer du kunne overveje:

  • Lang, shaggy med pandehår
  • Krøllet eller bølget hår kan trække det ud, også, men det kan være lidt uregerlig i et stykke tid uden hjælp fra gode produkter.
  • Pjusket look-det næsten ser ud som det har ingen særskilte stil, men det gør, og det er varmt. Højdepunkterne tilføje til det. Hvis du føler dig modig, overveje at få et par af dine egne. De vil se godt sammenvævede i fletninger, også.

Du kan også læse vores billeder af mænds frisurer for mere inspiration.

Kosttilskud

Hvis dit hår ikke vil vokse langt på egen hånd, er der nogle ting, du kan tage for at fremme væksten. Da du kigger på mandlige fletninger, vil du sandsynligvis ikke bruge afprøvede og sande metode til kvinder-prænatal vitaminer. Der er andre ting derude, som mænd kan bruge, selv om, ligesom MSM, fiskeolie kosttilskud, en god multi-vitamin og biotin. Du kan have til at eksperimentere lidt for at finde din magiske løgnehistorie, men de alle støtte hår sundhed og vækst. Generelt, hvis du er rask, vil dit hår være, også, og før du ved af det, vil dit hår være lang nok til fletninger.

Når den vokser, til Produkter Brug

Når dit hår endelig vokser ud til den nødvendige længde for fletninger, du har brug for at vide, hvordan at tage sig af dem, ikke? Et produkt til at prøve, er Soft Hair Daily Moisturizer for Locs og Braids for mænd. Det bruger tea tree olie til at holde din hovedbund i sine bedste tilstand takket være anti-inflammatorisk, anti-svampe og anti-bakterielle egenskaber. Oven i alt dette, det holder dine fletninger ser godt ved at tilføje glans, konditionering ikke blot det øverste lag, men hele vejen ned.

Den hvor og hvordan

JustBraids.com, beliggende i Hampton, VA, har specialiseret sig i professionel fletning for deres lokale og tilbyder how-to videoer, så du kan lære at gøre det selv. Vælg mellem Twist / Locs, Corn Rows, Micro fletning, Box Fletninger og meget mere. Ud over, at de tilbyder produkter til kløende hovedbund og konditionering. Shea smør er godt for konditionering af huden og håret. Hvis din hovedbund klør, da det meget vel kan efter at have dit hår trak og flettet, prøve en af ​​de hovedbund køling produkter.

Hvis du tilfældigvis er i Hollywood, CA, hop over til Vine Street og lad mastere på Shatari Braid & Weave Salon oprette en fletning mønster alle vil misunde. Her er nogle eksempler på deres arbejde. Hvis du tror, ​​dit hår er for uregerlige til selv gider med fletninger, vil disse fyre gerne bevise dig forkert.

Braids af Sabrina er en butik beliggende i Los Angeles, som også gør fletninger til mænd.

Braids, Inc. Natural Hair Salon for mænd og kvinder har en omfattende liste over fletning typer, de kan gøre for dig. De er beliggende i Silver Spring, MD.

Mandlige Braids: En bibelsk debat?

Mandlige Braids
Prøv en enkelt fletning eller gå til multipla.

En interessant tidbit om mandlige fletninger: Nogle vil måske hævde, at Bibelen siger, at du bør ikke bære dem! Så hvor kom den ide fra? Fletninger selv er ikke den offensive del. Den lange hår skal have dem er. Ifølge NeverThirsty.org og Ezekiel 44:20, bør mænd og kvinder ikke ligne hinanden. Det er at sige, at mænd ikke skal have længere hår end kvinder, fordi det kan sløre linjen mellem de optrædener af de to køn.

Den undergang til Braids

Hvis du er ung og ikke forsøger at sætte foden ind i virksomhedernes verden eller noget lignende lige nu, det er din tid til at vokse dit hår langt og få det flettet. Mandlige fletninger-og endda langt hår på mænd kan være forbudt i en hel arbejdsmiljøer. Du bliver nødt til at bede manager eller check håndbogen for at være sikker på, hvad din arbejdsplads politik. Også huske på, at mange private skoler og gymnasier kan have grænser for hårlængde for unge mænd.

Flere og flere atleter sportslige fletninger, og det betyder flere og mere regelmæssige Joes søger at fletninger som en erklæring om stil. På grund af stigende popularitet af fletninger i medierne og sport, har arbejdsgiverne lettet op, når det kommer til vævet hår i regelmæssige job? Ikke rigtig.Hvis du stadig er på det stadium, hvor man kan gøre noget for at dit hår-lignende farvestof det blå-med nogen konsekvenser, med alle midler, lever det op! Dye det blå eller grøn og få fletninger, hvis du ønsker. Hår skal eksperimenteret med, og nu har du chancen. Selv hvis du ikke er villig til at være så vilde, kan mandlige fletninger være et unikt udseende og stadig være med på moden for alle aldre.