Mand Hair Removal

Mand Hair Removal
Mange mænd fjerner hår på kroppen.

Mænd bliver i stigende grad mere optaget af deres personlige image: hårløse kister og hårfri backsides er blot nogle af grundene til mange anser for mandlige hårfjerning. Der er flere metoder til rådighed til midlertidig eller permanent hårfjerning. Rådes ser godt er ikke altid let og smertefrit - han hårfjerning kan skade en lidt eller meget, men vil producere det ønskede resultat, når alle muligheder er grundigt overvejet. Bestemmelse af bedste processen med fjernelse afhænger af mængden af ​​hår, du ønsker at slippe, samt dit budget og dine resultater.

Fordele ved Male Hair Removal

Ingen ønsker at have overdreven hårvækst på uønskede områder, men hårfjerning går ud over forfængelighed. Ofte samfund og forskellige kulturer kan påvirke ens selvbillede, hvis de er lider uønsket hår. Mandlige modeller, skuespillere og sportsfolk overveje hårfjerning for ydeevne, udholdenhed og visuel appel.

Barbering

Fem klokken skygge er et opfundet sætningen vi har alle hørt om. Her i dag, gået i aften, og tilbage af 5:00 i morgen, barbering producerer kortsigtet hårfjerning med en lav pris kombineret med daglig vedligeholdelse. Selvom tidskrævende, er der mange fordele ved at barbering: det er hurtigt, overkommelige, let og forholdsvis smertefrit.

De fleste mænd overvejer at barbere en daglig grooming akkord. Barbering med en barberkniv er bedst forbeholdt små mængder ansigtsbehåring. Hvis du har planer om at fjerne en stor mængde af hår, for eksempel: lange ben hår, er det bedst at vokse de områder først og vedligeholde udvækst gennem barbering.

Rigtige spørgsmål cremer

Hårfjerningsprodukter, selvom moderat effektivt, producerer en stærk lugt mange mennesker finder utålelig. Hvis du har følsom hud, kan rigtige spørgsmål cremer være hårde og irritere huden. Uanset hvad, cremer er temmelig smertefri og hurtig at anvende. Mænd eksperimenterer med rigtige spørgsmål cremer bør undgå ansøgning til de pubic og områder i ansigtet. Produkter som Nair Hårfjerningscreme kan bruges på ryggen, ben og arme sikkert. Ansøgning er hurtig og nem; gnide på, vent, og skyl væk håret.

Voks

Skønhed kommer med ikke ringe pris. Voks, det mest foretrukne valg af mandlige hårfjerning, er helt ærligt, temmelig lidt smertefuldt. Der er simpelthen ingen måde at sukker coat denne rå metode. Professionelle af voksbehandling er indlysende: voksbehandling producerer huden glat som en babys bund hud samtidig med at den nyfundne hårløse tilstand i mindst en uge. Selvom voks og brænder sælges i håndkøb, skal du ikke forsøge at vokse uden en professionel. Book en salon besøg og mødes med en æstetiker, så de kan udføre proceduren så hurtigt og smertefrit som muligt. Voks er langt den bedste metode til ryg, ben, og pubic hårfjerning.

Laser

Mand Hair Removal
Svømmere ofte fjerne hår på kroppen.

Laser hårfjerning er en omfattende semi-permanent hårfjerning procedure udføres af en professionel. Med en hastighed på 40-80 procent succes, laser fjernelse kræver flere gentagne besøg til de ønskede resultater. Under laser behandlinger, vil du opleve en svag stikkende fornemmelse som en laser instrument holdes på huden, tvinger intens laser varme ind i hårsækken. Laser behandlinger er ganske dyrt og kræver en velvoksen pengepung, og afhængig af din krop kemi, ikke kan være helt permanent. Overvej laser fjernelse for små områder som læbe, øjenbryn, underarm, og ben.

Elektrolyse

Elektrolyse er det bedste bud til permanent hårfjerning. Efter en professionel indsætter en lang smal probe eller nålen ind i hårsækken, zaps det med elektriske strømme, og til gengæld dræber hårsækken, kan du overveje dit hår problem så godt som væk. Omkostningerne for denne procedure kan variere baseret på dybden af ​​og mængden af ​​hår, der behandles, men forventer at betale en smuk øre. Proceduren er smertefuld og kan sammenlignes med processen med at få en tatovering. Flere tidskrævende, dyre besøg vil være påkrævet. Overvej elektrolyse til permanent fjernelse af hår på ryggen, ben og arme.

Søger professionel hjælp

Uanset årsagen til at befri uønsket kropsbehåring, søge råd hos en professionel, hvis du ønsker en permanent, lang resultat sigt. En hurtig (ofte gratis) konsultation vil hjælpe dig med at beslutte den bedste løsning og metode til din mandlige behov hårfjerning.