Måltider i en taske til Camping

Måltider i en taske til Camping


Mens der er mange forskellige tilgange til madlavning under en campingtur, såsom madlavning på en grill eller med en hollandsk ovn, måltider i en pose til camping tilbyde den mest bekvemme løsning. Frysetørret og emballerede fødevarer er overraskende flavorful, og de tilbyder hurtig nurishment selvom du ikke har et lejrbål.

Hvad er måltider i en taske til Camping?

Når du er ude efter camping forsyninger og du spørger, hvor camping måltider er, vil butikken personale sandsynligvis henvise dig til den del af butikken med de frysetørrede måltider i en pose. For vandrere og campister, der ikke ønsker at have med meget madlavning gear, disse kommercielle poser giver den enkleste måltid løsning i naturen. Disse måltider er normalt relativt dyre, og købe nok af dem for en uge eller så kan få dyr. Andre løsninger omfatter:

 • Blande tørre ingredienser i Zip-lock poser og hælde dem i kogende vand på campingpladsen (kun én pan påkrævet)
 • Dehydrering fødevarer og forsegling dem i en lufttæt plasticpose
 • Madlavning måltider, køling dem og placere dem i Zip-lock poser til at fryse, indtil campingtur.

Fordelen ved de kommercielle taske måltider er, at de ikke engang kræve en gryde til at lave mad med. Hvis du har en kedel eller en anden måde at koge vand, så alt hvad du skal gøre er at hælde den nødvendige mængde direkte i posen og lad det sidde i ca 15 minutter. På den anden side, med de andre løsninger ovenstående du har brug for mindst en pot, så du kan blande maden med vand, da Zip-lock poser ikke er lavet til at modstå sådanne høje temperaturer.

Fordelene ved Commercial frysetørret mad

Måltider i en taske til Camping

Hvis du vælger at købe de kommercielle frysetørrede måltider, vil du opdage, at du har meget mere tid til at nyde andre end madlavning camping aktiviteter. I stedet for at bruge en time eller mere omrøring en gryde over et komfur, eller forsøger at holde vejret længe nok over den åbne ild til grill nogle burgere, har du en fuld måltid klar til hele familien på cirka 15 minutter. Du skal bare nødt til at koge vand, tilføje det til poserne, og du er færdig. Måltider, afhængigt af hvilken du vælger, er meget smagfuld og ganske god. De er påfyldning, nærende og der er nok variation, at alle i familien kan vælge deres favorit. Nogle eksempler omfatter følgende.

 • Røræg med skinke
 • Beef stroganoff med nudler
 • Lasagne med kødsauce
 • Kylling teriyaki med ris
 • Oksekød gryderet
 • Rasberry crumble

De fleste poser har omkring en til to portioner, og andre har op til fire portioner. Ulempen ved at bruge frysetørret mad til camping måltider er, at de kan være lidt dyrt per portion, og selvfølgelig, du ikke kommer til at nyde den del af camping oplevelse, at så mange mennesker elsker - den handling af madlavning i det fri luft, som mange mennesker føler tilføjer ekstra smag til maden og forbedrer den generelle stemning af færdigretter.

Oprette dine egne måltider i en taske til Camping

Hvis du ønsker at gå camping på et budget, eller du ønsker at spare plads i din pakke på en vandretur, men du ikke ønsker at bruge frysetørrede fødevarer, en anden mulighed er at forberede en række fødevarer lige hjemme før turen og gemme dem i Zip-lock poser.

Oprettelse tørblandinger i en pose

Når du ønsker at have nogle flavorful fødevarer under en campingtur, men du ikke har en masse plads, den smarteste metode er at sammensætte tørblandinger i Zip-lock poser. Disse poser kan endda opbevares sikkert mellem tøj og andre forsyninger, og når du har brug for dem alle du skal gøre er at tilføje den rigtige mængde vand og kog indtil gjort. Disse blandinger kan gøres til morgenmad, frokost og aftensmad. Følgende er et par eksempler på nyttige tør blanding opskrifter, som du kan sætte sammen (eller køb) som dine egne måltider i en taske til camping.

 • Trail mix eller "Gorp"
 • Pandekage mix - køb pulver, som kun kræver vand
 • Muffin mix
 • Tørrede bønner
 • Pakket flavored ris
 • Tørrede suppeblandinger
 • Tørrede aromatiseret pasta poser

Når du er vandreture, tørblandinger fungerer bedst, fordi de er så lette at bære, og når du tilføjer vand de absorberer det og skabe en betydelig og nærende måltid.

Frosne fødevarer i en taske

En anden fremgangsmåde, hvis du vil have lidt mere sort, er at tilberede din mad forud for tid og derefter fryse det. Fødevarer, der er helt frosset, vil forblive på den måde i en længere periode, hvis det er placeret i en lille køler med isposer. Selv hvis du er klar til at spise, og maden er stadig frosne, hvilket placerer den i kogende vand vil tø måltidet på få minutter. Næsten ethvert måltid, som du kan gøre derhjemme, kan du fryse og bringe med dig, men nogle fødevarer tendens til at tø bedre end andre. Gode ​​ideer til måltider, du kan fryse i en pose omfatter følgende.

 • Næsten enhver gryderet
 • Kogt kød - som du kan tø og tilføje til ris eller suppe mix
 • Pasta med sauce, ligesom lasagne eller oksekød stroganoff
 • Pakker af frosne grøntsager tjener som gode måltid sider

Frosne måltider vil ikke holde samt tørblandinger eller frysetørret mad, men det vil smage langt bedre, og du kan skabe mere udførlige måltider før tid. En fremgangsmåde mange campister bruge, hvis de er camping i længere perioder er at bruge den frosne mad tidligt under campingtur, og derefter skifte til tørre og frysetørret mod slutningen.