Målrettet uddannelse for kvinder

Som en pensioneret bodybuilder og personlig træner, jeg ofte bliver spurgt af min kvindelige klientel hvad er de bedste øvelser, som jeg kan gøre derhjemme eller i gymnastiksalen. Jeg vil sige følgende fire øvelser målrette centrale problemområder for kvinder, og de store ting er, at disse kræver intet udstyr, og kan gøres hvor som helst.

• Gåture lunges
Mål: Front lår, ryg lår og glutes)

• Glute Bridge
Target: glutes

• Abs Floor Crunch
Mål: Mave

• Krop push ups
Target: bryst, arme og skuldre

Du skal Super indstille fire øvelser tilbage til tilbage for i alt 4 kredsløb non-stop (begyndere 60 sek pause mellem hver kreds). Hvis du ikke ved, hvad Gåture lunges, Glute Bridge, Ab Floor Crunch, Krop push ups eller Super sæt er, kan du besøge vores hjemmeside for mere information

Nu er det nemt at give rutiner som denne, nu er det tid til at foretage nogle ændringer til det bedre, kan du prøve at gennemføre nogle øvelser med bedre spisevaner. Arbejde på din fitness og ernæring sammen, vil give dig langt bedre resultater meget hurtigere.

Hvad damerne angår, hvad jeg gøre meget med min kvindelige klientel sættes et dagligt måltid plan med 5 små måltider i løbet af dagen. Det er en kombination af proteiner, kulhydrater og sunde fedtstoffer. Jeg vil have dem forbruge stivelsesholdige kulhydrater på et måltids 1 og 2, derefter skifte til trådet form på et måltids 3, 4, 5.

Nogle af de bedste former er:
Stivelsesholdige kilder: Havregryn, yams, og brune ris
Fiber-: Alle veggies og salater

Jamo Nezzar er en pensioneret professionel bodybuilder, internationalt anerkendt personlig træning ekspert, og grundlægger af JamCore Training ™. Som en personlig træner i over 20 år, har Jamo arbejdet med en bred vifte af topatleter, berømtheder, og dagligdags fitness-entusiaster. Uanset sport eller aktivitet, Jamo bringer et væld af viden, kreativitet og erfaring til sine klienter.