Maleri Stuk

Maleri Stuk


Stuk er en holdbar og økonomisk byggemateriale, der tilføjer tekstur og dimensionalitet til indvendige og udvendige vægge. Når det er i god form, kan det se godt ud, men uden regelmæssig vedligeholdelse og korrekt behandling, kan det knække, chip og ar. Ofte stuk ikke malet, når det først er anvendt. Efter hærdning og et par års slid, kan det normalt genoplives med en frakke maling.

Forberedelse Stuk før maling

Hvis du tager dig tid til at gøre nogle vigtige prep og bruge den rigtige maling kan male stuk være let og givende.

Beskæftiger sig med revner

Før maling stuk vægge, reparere eventuelle revner, chips eller mærkbare ar. Vurdere ufuldkommenheder omhyggeligt. Store revner kan betyde strukturelle problemer, så har dit hjem evalueret af en professionel, hvis du ser bevægelse revner over en kvart tomme bred, især omkring fundamenter, døråbninger og vinduer. Forsøg ikke at fylde dem yourself.Fill små revner på omkring en ottendedel af en tomme eller mindre med en elastometric (gummi) fugemasse. For små revner, om tykkelsen af ​​en fingernegl, den rigtige maling vil sandsynligvis være i stand til at udfylde dem uden lappe.

Brug programrettelser sammensatte designet til brug med stuk, og være opmærksom på de fugtighed og temperatur anbefalinger. Patches helbrede bedst, når temperaturen ikke er for varmt eller koldt. Lav luftfugtighed kan være et problem også. Hvis luften er tør, vil forbindelsen fast op for hurtigt, og er mere tilbøjelige til at knække eller kontrakt. En overskyet, efterår eller forår dag er normalt perfekt, men selv hvis det ikke er muligt, kan du hjælpe naturen sammen ved at dække pletter med en fugtig klud, når betingelserne er for tørre og udskyde arbejdet til aftentimerne, hvis du tror høj temperaturer vil være et problem.

Ældre stuk kan blive ustabil, især omkring revner og fonde. Klar det område, du kommer til at lappe ved at børste den med en blød børste til at fjerne alle forværret, og pudret stuk i nærheden.

Rengøring Stuk

Du vil være i stand til at få en mere professionel finish, hvis du rent stuk grundigt med et mildt vaskemiddel før maling. Du kan bruge almindeligt rengøringsmiddel eller opvaskemiddel og vand. Gå over området let med en blød børste eller svamp, og skyl sæben helt af, før det har haft en chance for at tørre på plads. Hvis du arbejder udendørs, kan du bruge slange og et tryk vedhæftet fil, men pas på at overlade det på en lys indstilling. Jo ældre den stuk er, jo mere skrøbelige, det er sandsynligt, at være. For nyere stuk, kan du være i stand til at ansætte en højtryksrenser, men altid bruge den lyseste indstilling først og arbejde derfra. Lad væggene tørre grundigt overnight.Pull alle buskads væk fra ydervægge og rense området for løst affald, der kan blæse tilbage på den våde maling. Det er også tid til at dække lysarmaturer og tape off lister.

Tips til Maleri Stuk

  • Før maling stuk, find ud af alle patches for at sikre, at de har helbredt og er stabile. Tjek væggene for fugt også.
  • Vælg en acrylisk latex eller elastometric maling til stuk overflader.
  • Hvis din stuk aldrig er blevet malet før, vil det være nødvendigt at prepped med en primer frakke. Vælg altid en primer, der vil arbejde i fællesskab med malingen du skal bruge. Kontroller sidepanel maling til anbefalinger.
  • Brug en rulle dække vurderet til tung dækning. Det vil sandsynligvis være tyk og pelset. Dette vil bære maling i fordybninger i stuk uden en masse ekstra arbejde fra din side.
  • Du vil sandsynligvis nødt til at anvende et par lag maling. For at få mest ud af hver passage, ændre retningen af ​​valsen på det andet lag.

Revitalisere din Stuk og forbedre din hjem værdi

Reparation af dit hjem stuk vil forbedre sin appel, samt dens værdi. Uanset om du tænker på at sælge dit hus eller du blot ønsker at udføre nogle rutinemæssig vedligeholdelse, male din stuk er en god investering af din tid, der vil betale sig i det lange løb.