Maleri Hus Skodder

Maleri Hus Skodder


Hvis det ydre af dit hjem ser lidt værre for slid i disse dage, kan male huset skodder på dit hjem være alt hvad du skal gøre for at give det en frisk, opdateret look. Mens dette ikke er det hårdeste job i verden, er der visse ting, du kan gøre for at gøre det lettere og hurtigere, samtidig med at få de resultater, du leder efter.

Forberedelse

Før maling hus skodder, er der et par ting du skal huske på.

Vejr

Mal dit hjem eksteriør på lav fugtighed dage, hvor temperaturen er mellem 75 og 85 grader. Enhver varmere eller koldere og malingen vil ikke holde sig ordentligt.

Farve

Sørg for, at farve, du vælger til din skodder supplerer farven på din sidespor. Du ønsker ikke at bruge nogen farver, der vil gøre dit hus skiller sig ud i nabolaget, eller du kan fange varme fra dine naboer eller i værre tilfælde, township. Vær opmærksom på at vælge en mørk farve vil få skodder til at absorbere mere varme, hvilket i sidste ende kan føre til foldning eller vridning.

Rengør Skodder Før du male dem

Odds er du vil finde alle former for vragrester, bugs og snavs gemt bag dine skodder, og hvis de har været deroppe i et stykke tid, de kan have en gammel lag maling start til chip og flage. Vask skodderne af snavs, mug eller kridt, skrabe væk enhver grits maling og lade skodder til helt tør, før du begynder priming.

Priming skodderne

Brug en god kvalitet eksteriør-grade primer til pels dine skodder før du maler dem. For at øge dækningen af ​​maling og at minimere antallet af lag påføres, får primeren tonet i samme farve som din maling.

Maleri Hus skodder med en sprøjte

Ved hjælp af en maling sprøjte til at male huset skodder er den hurtigste, mest effektive måde at få arbejdet gjort. Det minimerer også risikoen for utiltrækkende drop løber ved korrekt brug. Hvis du vil bruge en maling sprøjte, fjern skodderne fra siden af ​​huset og male dem andre steder.

Maling sprøjter kan lejes hos din lokale home forbedring butik eller værktøj leje shop, hvis du ikke ejer en.

Ved hjælp af en Paint Brush på Skodder

Hvis du ikke ønsker at gå gennem besværet med at tage skodderne ned, male dem og re-hænge dem, male dem på plads ved hjælp af en pensel. Den bedste børste til denne type job er det vinklede vinge børste.

Hold en våd kant, når male hus skodder med en pensel for at forhindre tørre film fra foldning.

Yderligere Tips

  • Hvis du fjerner skodder, male dem under et træ eller et sted i skyggen at tillade malingen at binde til overfladen af ​​lukkeren. Maleri i direkte sollys vil få malingen at tørre, før det har en chance for at obligation.
  • Vælg en udvendig grade maling, der består af både acryl og urethan. Denne type maling er ofte ikke findes på din lokale hardware butik; besøge din lokale maling levering butik først.
  • Du må ikke anvende en lys farve over en eksisterende mørkt farvet lukker og ikke anvender en mørk farve over en lys lukker.
  • Hvis du male skodderne på plads, skubbes et stykke pap bag den del, du maler for at forhindre maling fra et uheld at komme på sidespor, mursten eller sten af ​​dit hjem ydre.