Maleri Et loft Mural

Maleri Et loft Mural


Få ting tilføje mere drama og flair til et værelse end at male et loft vægmaleri. Det er ikke så svært som du måske tror - faktisk processen virkelig ikke anderledes end nogen form for vægmaleri du gør i dit hjem - og resultaterne er bestemt til at imponere. Her er hvad du behøver at vide om at male et loft vægmaleri.

Hvad du behøver

Før dit loft maleri projekt får fra jorden, her er hvad du skal samle:

  • Ladder
  • Paint - alle de farver, du får brug for dit vægmaleri, plus en base coat
  • Drop klude / lagner
  • Pensler, ruller og en maling bakke med liners
  • Stencils til at skabe dit design
  • Afdækningstape eller malerens tape
  • Blyanter

Afhængigt af tilstanden af ​​loftet, kan du også brug for forsyninger til at foretage reparationer, ligesom en skraber og spackle.

Farverne og typer af maling, du har brug vil afhænge af planer for din vægmaleri. Interiør æggeskal, mat eller semi-gloss maling kan alle arbejde godt, men til børneværelse i særdeleshed, kan du endda lege med sjove ting som glød i mørke maling.

Vær sikker på at du har et sortiment af pensel og rulle størrelser på hånden. Du får brug for større pensler og ruller til at anvende din base, men du får brug for små pensler til at skabe detalje - jo mere kompleks dit design, jo mindre børsterne, du bliver nødt til at fuldføre den.

Maleri Et loft Mural

Klar til at komme i gang? Her er hvordan man kan tage dit loft fra kedeligt at et kunstværk:

Forbered på værelset

Flytte alle møblerne ud af lokalet, eller flytte store stykker til centrum. Hvis du beslutter at holde tingene i rummet, skal du sørge for, at de ikke vil være i vejen for din stigen som du bevæger dig rundt male dit vægmaleri. Dæk gulvet og noget tilbage i rummet med drop klude eller ark.

Prep Loft: Part One

Tag ned de lysarmaturer. Dit loft vil kunne få en ophobning af støv, så rengør det godt. Hvis der er revner, brug fyldstof og sandpapir til at udfylde dem og glatte dem ud. Fjern løst puds, der vil gøre dit færdige arbejde ser ujævn eller skællet.

Opret dit design

Skitse dit design idé ud på papir. Vær sikker på at du ved præcis, hvad du ønsker, før du begynder at male. Hvis du har nogle kunstneriske evner, kan du være i stand til derefter frit skitse design i større skala på dit loft, eller du kan få stencils til at hjælpe dig med at sætte din endelige design til handling.

Har du brug for et par ideer? Tjek disse artikler om vægmaleri til inspiration:

  • Nursery vægmalerier
  • Drage Vægmalerier
  • Ved hjælp af et vægmaleri i Interior Design

Paint din Base Coat

Tilføj din base coat til loftet. Du bliver nødt til at lade denne tørre helt, før du går videre til de næste skridt.

Bliv klar til at male dit Mural Design

Med din design klar til at gå, er det tid til at få loftet klar til den egentlige vægmaleri skabelse. Start med at tape ud i kanten af ​​loftet for at beskytte støbning og definere din arbejdsplads. Ved hjælp af blyant, skitsere dit design på loftet, præcis som du ønsker at male det, enten frie hånd eller ved hjælp af stencils.

Hvis dit design er meget komplekse, kan ved hjælp af malerens tape til at skabe et gitter-system på dit loft hjælpe dig tackle jobbet. Bare vær sikker på at din gitterlinjer ikke dækker områder, der skal males eller bryde op penselstrøg i dit design.

Sørg også for, at vigtige dele af dit design vil ikke skjules af de lysarmaturer.

Mal Mural

Sidst men ikke mindst, skal du udfylde din skitse og male din vægmaleri! Start med den største dele af designet og udfylde de små detaljer med dine små pensler sidste.

Indpakning It Up

Med din vægmaleri malet, er dit job gjort. Når malingen er tør, vedhæfte de lysarmaturer og dit loft er færdig.

Dit loft vægmalerier

Har du malet et loft vægmaleri? Del dine tips og vægmaleri ideer ved at efterlade os en kommentar.