Making tid til motion: 4 Efter Work Øvelser

Making tid til at udøve efter arbejde er vigtigt, hvis du ønsker at tabe sig og forbedre din kondition. Hvis du er ligesom de fleste mennesker, så har du sandsynligvis har en travl tidsplan og har svært ved at klemme i den tid til at udøve. Efter arbejde er et godt tidspunkt at træne. Her er nogle øvelser, som du kan gøre efter kontortid.

1. Løb

Going for en køre efter arbejde er ikke kun en god måde for dig at blive mere fysisk aktive, men det giver dig også en chance for at de-stress. Løb kan ske på et løbebånd eller udendørs, hvis vejret tillader det. Alt du behøver for at komme i gang, er et par gode løbesko, en sports-bh for maksimal støtte og din bærbare musikafspiller, hvis du foretrækker at træne til tonerne af dine yndlingssange. Løb er især ideel, hvis du er på udkig efter en god træning, der kan hjælpe dig med at tabe. Faktisk blandt alle hjerte-kar-øvelser, der kører vist sig at brænde det højeste beløb af kalorier. Løb har også anti-aging fordele, øger hjerte-kar-sundhed og beskytter dig mod knogletab. Hvis du har prøvet at køre inden da du også sikkert, at driften giver psykologiske fordele. Denne øvelse hjælper dig med at administrere stress og også øger din selvtillid.

2. rask gang

Hvis du er på udkig efter en enkel og let træning, du kan gøre efter arbejde så rask gang kan være den ideelle øvelse for dig. Gåture er en lav-impact motion, hvilket gør det hensigtsmæssigt, hvis du er overvægtig, gravid eller lider af kroniske smerter, der forhindrer dig i at gøre mere anstrengende øvelser. Hvis du ønsker at engagere sig i at gå, skal du sørge for, at du investerer i gode travesko, da dette er den eneste udstyr, du får brug for. Sørg din walking sko giver masser af svangstøtte og er lavet af slidstærkt materiale. Efter arbejde, kan du blot ændre i behageligt tøj, glide ind i din travesko og ramte fortovet. Gå regelmæssigt hjælper sænke din risiko for hjerte-kar-sygdomme og brystkræft.

3. Styrketræning

Hvis der er et motionscenter i nærheden af ​​dit kontor, så du måske ønsker at tilmelde dig for et medlemskab. Dette vil tillade dig at engagere sig i nogle regelmæssig styrketræning efter arbejde. Måske den mest almindelige misforståelse om styrketræning for kvinder er, at det vil gøre dig udvikle bodybuilder muskler. Denne tro er faktisk en fejlslutning. Kvinder mangler mængden af ​​testosteron er nødvendigt for at øge muskelmassen gennem styrketræning. I virkeligheden, hvis dit mål er ikke bare at tabe sig, men også at give din krop og tonet udseende så bliver du nødt til at gøre nogle styrketræning sammen med cardio øvelser.

4. Yoga

En anden god idé er at tilmelde sig en yoga klasse, der opfylder efter din arbejdstid. Yoga er en anden skånsomme øvelse, du kan prøve, hvis du ønsker at tone din krop. Da det involverer langsomme og blide bevægelser, det kræver også en mindre indsats fra din side. På grund af sin vægt på meditation, yoga hjælper dig også med at opnå indre ro og afslapning, som er væsentlige efter en stressende dag på arbejdet.