Makeup tips til Red Headed Kvinder

Makeup kunstnere mener, at matche makeup til hår og hud farve kræver særlige færdigheder. Ofte nok kvinder med lyse hårfarve er ikke sikker på, hvilken makeup farve til at vælge. Her er nogle tips til kvinder med rødt hår.

Makeup tips til Red Headed Kvinder

3 nuancer af rødt hår

Først og fremmest kvinder med rødt hår nødt til at bestemme deres skygge rød. Der er tre nuancer af rødt hår:

  1. lys ingefær / jordbær blond
  2. medium rød / rust skygge / henna farve
  3. mørkerød / lys lilla

Nøglen makeup råd til rødhårede

Følg tips til dit hår skygge, når du bestemme det. Men der er én universel tip til alle nuancer: Rød farve er allerede helt lyse farve til dit ansigt og udseende generelt. Hvis du vil have din makeup til at se frisk og ren, undgå lyse farver, da de kan overbelaste dit ansigt med farve og gøre det ser clownish.

1. Makeup for lyserøde hårfarve

Brug abrikos og fersken farver til læber og kinder. Pink vil arbejde for, og alle nuancer med guld højdepunkter. Undgå brune og lilla nuancer, da de vil gøre dit ansigt for groft. Du kan bruge lys strejf af lavendel og sølv nuancer til øjnene.

Makeup tips til Red Headed Kvinder

2. Makeup for mellemstore røde hårfarve

Undgå aske og mørke-grå ​​nuancer til øjnene. Brug i stedet varme brune og honning farver. Lettere versioner af disse nuancer vil også arbejde for kinder. Som for læber, brug kobber fed med hints af guld.

Makeup tips til Red Headed Kvinder

3. Makeup for mørkerøde hårfarve

Lucky dig, da du kan være mere dristige med makeup! Brug blomme og smaragdgrønne nuancer til øjnene. Kinder og læber kan blive naturlig og lys. Men, har du stadig nødt til at undgå tunge nuancer, medmindre du følger emo eller vamp stil.

Makeup tips til Red Headed Kvinder

Sådan maskere fregner

Nu lader tale om fregner. Den største fejl rødhårede normalt gør er at forsøge at dække fregner med fundament. Dette kan gøre din hud ser almindeligt snavset. Alt du behøver er let fugtgivende foundation. Hvis du har nogle store fregner, så kan du have en god concealer og en concealer pensel. Brug dem til at omfatte de fregner individuelt.

Nogle yderligere generelle tips til kvinder med rødt hår:

  • ikke bruge alt for brun fundament;
  • tunge teksturer er strengt forbudt, så glem ikke at belægge din læbestift med lipgloss for at gøre illusionen af lys makeup;
  • glem ikke at være opmærksom på øjenbryn, bør de være mørkere end hår, ellers er du nødt til at farve dem.