Make-up: Mineral Makeup Tips

Beauty Information: Tips til brug af Pure Mineral Makeup

Pure mineral makeup er blevet populært, fordi det er mindre barske på huden end andre produkter. Men før du bruger denne makeup, hjælper det at have et par tips. Læs videre for at lære, hvordan man opnår glattere hud med ren mineral makeup.

Påfør en fugtighedscreme, før du bruger mineral makeup. Selv personer med fedtet hud kan opleve nogle tørhed og afskalning, når du bruger denne type makeup. Anvendelse af en fugtighedscreme med SPF vil gøre huden ser blødere og yde beskyttelse mod solen.

Brug en stor pensel, når de anvender makeup. Shaker låg ofte lade alt for meget makeup ud - at skabe en tyk ansøgning. Ved hjælp af en stor fluffy børste vil give mulighed for en endnu, blød ansøgning.

Brug en efterbehandling spay. Hvis der efter anvendelse af mineral makeup, din hud ser stadig tør, anvende en fugtgivende efterbehandling spray på huden. Dette vil slippe af med, at "flaky look" og gøre huden synes mere fejlfri.

Hold disse pensler frisk og ren

Nøglen til ansøgningen er opretholde gode, rene børster. Selv om det er rigtigt, at store pensler kan hjælpe dig med at anvende fejlfri og smuk make-up, hvis du ikke rense dem, de vil også hjælpe dig til at anvende snavs og olierester. Desuden kan behandle dine pensler uforsigtigt føre til en ophobning af en blanding af make-ups på spidsen af ​​din pensel-hvad et rod! Næste gang du bruger en børste ikke kaste det skødesløst tilbage i din make-up taske (dette vil resultere i restkoncentrationer og sammenfiltret tip). For at kunne rense dine pensler starte med at køre dem under lunkent vand efter hver brug. Derefter sætte en lille smule af mild shampoo på din finger, ligesom baby shampoo, skaber skum ved at gnide din pegefinger og tommelfinger sammen. Dernæst massage shampoo forsigtigt i børster. Skyl når færdig; vride enhver væske ud, så lad det tørre på et fladt, ren, tør overflade.

Anvendelse af en Mineral Foundation eller Concealer

Du har hørt, at mineral kosmetik kan gøre underværker for din hud, men hvordan kan du anvende det? Ansøgningsprocessen er vigtig, her er en simpel guide, der vil hjælpe dig med at anvende en mineral foundation eller concealer: Sæt en lille del af pulver i låget af beholderen. Swirl en ansøgning pensel i den. Peg børstehovedet opad og tryk spidsen af ​​håndtaget på en hård overflade, som tælleren (dette vil jævnt bilægge pulver). Påfør i tynde lag og på ren, tør hud. Begynd ved kæben og guide mod midten af ​​ansigtet ved hjælp af op og udad strøg.

Beauty Information: Tips til at lægge makeup Hurtigere

Skift til mineral makeup kan hjælpe med at minimere udbrud og problemer med eksem. Denne makeup er også super hurtig til at anvende - så du kan smide ud af eksisterende fonde og pulvere og strømline din rutine. Læs videre for at lære mere om at anvende ren mineral makeup.

Først anvende en fugtighedscreme med SPF 15 hele din hud. Hvis du har fedtet hud, skal du vælge et produkt, der er olie-fri og vil ikke tilstoppe porerne. Lad fugtighedscreme suge ind under huden i et par minutter før anvende makeup.

Brug derefter en mineral makeup pulver på dit ansigt. Vælg en stor pensel og gælder for hele dit ansigt i en cirkulær bevægelse. Hvis du vil have ekstra farve, skal du vælge en mineral blush eller bronzer at gælde for ansigtet.

Afslut udseende ved at anvende en subtil øjenskygge og forsigtigt foring toppen øjenlåget alene. Påfør 1-2 lag mascara og en naturlig lip gloss.

Alle hudtyper Kræv Fugtighedscreme

Alle hudtyper kræver fugt. Fedtet hud stadig behov hydrering, så det ikke begynder at flage. Sørg for at bruge en alkohol fri fugtgivende gel for de bedste resultater. For mere tørre hudtyper, bør en lotion eller creme bruges i løbet af dagen og en tungere creme om natten for at forhindre præ-modne aldring. Tør hud viser tegn på ældning hurtigere end fedtet hud. Brug altid en tre trins hudpleje regime (rense, tone, og fugtig).

Moisturize samtidig øge hudens tone

Gerne bære makeup uden at føle som om du har nogen på? På farten meget og ikke har tid til at sætte lidt makeup på? Ingen bekymringer, prøv GloMinerals GloSheer Tint Base, The Body Shop har Tonet fugtighedscreme, og MD Tonet fugtighedscreme. De er gode, fordi de har en SPF og holde teint ser fejlfri uden at være tung.

Mineral Cosmetics er vandafvisende

Investering i mineral makeup er en smart beslutning, ikke alene fordi det bliver sat hele dagen, men også fordi det er godt for din hud. Det er vandtæt! Mineral kosmetik vil forblive på din hud under våde forhold; om dit ansigt er udsat for lidt sved eller øsende regnvejr din makeup bør forblive på din hud. Hvis du står over fugt, ising det overskydende med et tørt håndklæde eller lommetørklæde-ikke gnide. For at fjerne mineral kosmetik, bruge nogen form for kold creme, ansigts sæbe eller øjenmakeup remover.

Mineral Cosmetics er gode for Problematisk hud

Problematisk hud? Intet problem! Naturlig mineral makeup er fantastisk til alle hudtyper. Mineral kosmetik er ikke-acnegenic, og vil ikke agitere akne hud eller få det til at forværre. I mange tilfælde kvinder med acne-ramte hud faktisk påstå, at med konsekvent brug mineral makeup forårsagede deres hud til at klare.